Student Beans

Kaikki arvostelut

Student Beans

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Student Beans

Opiskelijaelämä voi olla rankkaa. Opiskelijoiden tulonlähteet ovat rajalliset, joten heille on elintärkeää saada vastinetta jokaiselle käyttämälleen pennille. Toisin kuin asuntolahuoneesi papuannos, Student Beans on täällä laittamassa rahaa takaisin taskuusi. Student Beanin verkkoalusta auttaa opiskelijoita saamaan rahoilleen vastinetta eksklusiivisten alennusten avulla. Miksi valita Student Beans? Student Beansin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa boohoo.com, Domino's, Google, Nintendo, TOPSHOP ja MacDonald. Lue lisää Student Beansista lukemalla rehellisiä asiakasarvioita heidän palveluistaan SuomiArvostelut-sivustolta.

Tietoja StudentBeansista
James ja Michael Eder perustivat Student Beansin vuonna 2005 Birminghamissa, Isossa-Britanniassa. Yritys on saanut nimensä brittiläisen opiskelijan perusruokavalion, paistettujen papujen, mukaan. Nuorina yliopistosta valmistuneina James ja Michael näkivät, että markkinoilla oli aukko digitaaliselle opiskelijauskollisuusalustalle, joka antaisi opiskelijoille yksinoikeudella alennuksia rakastamistaan tuotemerkeistä ja yhdistäisi vähittäiskauppiaat tähän tärkeään kuluttajaryhmään. Student Beansista tuli nopeasti osa opiskelijoiden jokapäiväistä elämää, ja se mullisti opiskelijakortin käsitteen digitaaliselle aikakaudelle. Lanseerasivat palkitun todentamisteknologian, jonka avulla tuotemerkit voivat varmistaa, että opiskelija-alennukset ovat vain todennettujen opiskelijoiden saatavilla. Nykyään he ovat yhteistyökumppaneita yli 1000 maailman suurimman brändin kanssa muodin, teknologian, ruoan, viihteen ja muiden alojen parissa, ja heillä on maailmanlaajuinen opiskelijaverkosto yli 150 maassa.Vuonna 2005 perustetusta Student Beansista on kasvanut johtava verkkoalusta, joka on omistautunut tarjoamaan opiskelijoille yksinoikeudella alennuksia markkinoiden johtavista tuotemerkeistä. Student Beansin päätavoitteena oli täyttää markkinoiden aukko, jonka muut kanta-asiakasohjelmat. Palkitun todentamisteknologiansa lanseeraamisen jälkeen Student Beans on yhdistänyt miljoonat todennetut opiskelijat rakastamiinsa tuotemerkkeihin ja yhdistänyt samalla suurimpien tuotemerkkien jälleenmyyjiä eri puolilta maailmaa. Student Beansin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa boohoo.com, Domino's, Google, Nintendo, TOPSHOP ja MacDonald.

StudentBeansin palvelut
Opiskelijat, jotka haluavat säästää verkko-ostoksistaan, voivat vierailla Student Beans -sivustolla ja selata miljoonia tarjolla olevia tarjouksia. Student Beans -verkkoalustan eri kategorioista opiskelijat voivat valita muun muassa seuraavista: ruoka ja juoma, muoti, tekniikka ja matkapuhelimet, terveys ja kauneus, viihde, koti ja kodinhoito, matkailu, kirjat, lehdet ja uutiset, opiskelu- ja paperitavarat, lahjat ja vempaimet, urheilu ja ulkoilu sekä rahoitus. Student Beansia koskevia kysymyksiä käsittelevät heidän pätevät ja asiantuntevat asiakaspalvelijat, jotka ovat saatavilla heidän verkkosivustollaan. Student Beans on maailmanlaajuinen opiskelijauskollisuus- ja markkinointijärjestelmä, joka yhdistää johtavat brändit yli 163 miljoonan opiskelijan yleisöön yli 150 maassa ympäri maailmaa. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat Gymshark, McDonald's, Amazon Prime ja monet muut. He uskovat jatkuvaan innovointiin varmistaakseen, että palkittu tuote on olennainen osa opiskelijan elämää nykypäivän älykkäälle ja fiksulle nuorelle kuluttajalle. He ovat lähes 300 hengen tiimi, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota parasta palvelua opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille ja pitää samalla hauskaa. He ovat ylpeitä ainutlaatuisesta yrityskulttuurista, joka on ystävällinen, joustava ja dynaaminen. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Kanadassa ja Australiassa. Voit ladata sen App Storesta iOS-laitteille ja Play Storesta Android-laitteille. Tämä vaihtelee jälleenmyyjittäin, mutta useimmiten alennuskoodimme ovat voimassa vain täysihintaisille tuotteille, eivätkä ne koske alennusmyyntituotteita tai rajoitetun painoksen tuotteita. Tämä määräytyy jälleenmyyjän mukaan, joten tarkista, että luet heidän verkkosivustonsa ehdot, jos olet epävarma.

Kokemuksia ja arvioita StudentBeansista
Kuinka luotettavia Student Beansin verkkosivustolla tarjotut alennukset ovat? Oletko sinä ladannut heidän sovelluksen? Voit ladata sen App Storesta iOS-laitteille ja Play Storesta Android-laitteille. Jaa puolueeton mielipiteesi Student Beans -sivuston tarjoamista tuotteista ja palveluista muiden opiskelijoiden kanssa. Kirjoita rehellinen arvostelusi Student Beansista SuomiArvostelut -sivustolle ja auta muita opiskelijoita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.