Preply

Kaikki arvostelut

Preply

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Preply

Onko sinulla jokin harrastus tai taito, jonka avulla haluaisit tienata rahaa? Monet meistä hyödyntävät omia erityistaitoja verkossa ja tienaavat niiden avulla lisätienestejä. Ehkä osaat soittaa jotain instrumenttia tai puhua useampaa kieltä. Tällaisia taitoja voi opettaa verkon kautta toisille käyttäjille, jotkut tekevät niistä myös itselleen ammatin. Saatavilla on monia palveluita, joiden avulla jokainen internetin käyttäjä voi tarjota omia palveluitaan toisille käyttäjille. Yksi tällainen palvelu on Preply, jossa käyttäjät voivat opettaa toisia käyttäjiä verkon välityksellä. Millainen yritys Preply on? Sitä voit selvittää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Arvostelu yrityksestä kertoo nopeasti, toimiiko palvelut ja onko toimija luotettava. Voit myös tutustua eri yrityksiin meidän Suomiarvostelut verkkosivuilla. Kerromme sinulle myös tällä sivulla lisää tietoa Preply yrityksestä. Mitä palveluita se tarjoaa ja miten niitä voi käyttää? Käymme läpi myös miten voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit tämän jälkeen päättää itse, haluatko käyttää kyseisen yrityksen palveluita.

Tietoa Preply
Preply yritys on perustettu vuonna 2012 periaatteena tehdä kielen opiskelusta tehokkaampaa jokaiselle ihmiselle. Yritys tarjoaa alustan, jossa kielten opettajat ja muiden harrastusten osaajat voivat myydä osaamistaan käyttäjille. Yritys on kasvanut vuosien mittaan ja nykyisin alustalla on yli 140 000 opettajaa 203 maassa, jotka opettavat eri kieliä halukkaille. Yrityksellä on tällä hetkellä lisäksi yli 300 työntekijää 35 maassa ja sillä on useita toimistoja maailmalla.

Tuotteet ja palvelut Preply
Preply verkkopalvelua voivat käyttää sekä opettajat että oppilaat. Opettajat voivat luoda itselleen tilin alustalle. Opettajat tekee tämän jälkeen hakemuksen alustan käyttäjäksi ja hyväksyy palvelun käyttöehdot. Hakemus käydään läpi Preplyn työntekijöiden puolelta hyvin tarkasti. He varmistavat opettajan osaamisen ja kokemuksen. Vain hyväksytyt opettajat saavat yhteydenoton Preply palvelulta ja voivat aloittaa palvelun käytön tämän jälkeen. Opettaja voi valita itselleen tuntihinnan, jonka veloittaa opetuksesta. Palvelussa voi oman työajan määrittää haluamallaan tavalla ja hallita omaa asiakaskuntaa palvelun kautta.

Palvelun käyttäjät eli oppilaat voivat tilata itselleen palveluita alustan kautta. Oppilaat voivat etsiä opettajia hakemalla tiettyjä kieliä tai harrastuksia palvelusta. hakutuloksia voi suodattaa hinnan tai muun valinnan mukaan. Kun palvelusta on löytynyt haluttu opettaja, jonka kanssa on sovittu ensimmäisestä tunnista, voidaan siirtyä maksamaan ensimmäinen tunti. Ensimmäisen oppitunnin aikana voi päättää sopiiko kyseinen opettaja itselle ja jos ei sovi saa rahat takaisin tai ne voi käyttää seuraavan opettajan ensimmäiseen tuntiin. Palvelussa on mahdollista hankkia opetuspaketin 5, 10, 15 ja 20 tunnin välillä ja paketin voi maksaa palvelun kautta. Opettaja ei kuitenkaan saa rahoja ennen kuin jokainen oppitunti on suoritettu.

Palvelussa on käytössä maksutapoina Visa ja Mastercard luottokortit sekä PayPal. Kaikki maksut vaativat hyväksynnän tunnin jälkeen ja maksut toteutetaan turvallisesti. Jos palvelun kanssa tulee ongelmia voi apua hakea tukisivustolta. Täältä löytyy ohjeita palvelun käyttöön liittyen, säännöt ja ohjeet niin opettajille kuin oppilaille, vinkkejä kaikkeen käyttöön ja paljon muuta hyödyllistä tietoa. Tarvittaessa asiakaspalveluun voi myös lähettää sähköpostia.

Suositukset, valitukset ja vinkit Preply
Oletko sinä käyttänyt Preply alustaa opiskeluun tai opettamiseen? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Kaikki palaute on tärkeää ja auttaa myös toisia käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Sivuillamme voit myös vertailla samankaltaisia yrityksiä ja löytää itsellesi kaikkein parhaimmat palveluntarjoajat ja palvelut. Kannattaa myös käydä lukemassa tarkoin palveluntarjoajan sivuilla käyttöehdot, jotta tiedät varmasti, mitä olet tilaamassa. Käy siis jättämässä omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien palautteet.