MielipideMaailma

Kaikki arvostelut

MielipideMaailma

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

V
Vasi
Kun viikkojen kyselyihin vastailun jälkeen olet kerännyt pisteet palkintoa varten ja yrität lunastaa mitä tahansa palkintoa, ensimmäiseksi he pakottavat sinut antamaan heille sinun puhelinnumerosi ...Lue lisää
S
SH
Softa kerää sinusta laajasti muutamalla kyselyllä. Saat pisteitä 265, mutta sen jälkeen radiohiljaisuus. Näitä pisteitä ei voi lunastaa, koska pisteitä pitäisi olla vähintään 500. Ajattelin testa...Lue lisää
X
xx
Kaikki rahat olen saanut mitä olen tienannut, mutta huijauksen makua on kyselyissä. Monet kerrat kysely lupaa esimerkiksi 110 pistettä, mutta kun saat tehtyä niin sivu ilmoittaa, että "5 piste...Lue lisää
S
Sami
Eivät maksa palkkioitaan, kun saat tarvittavan määrän pisteitä tilillesi. Vetoavat omiin käyttäjäehtoihin ja jäädyttävät tilisi. Älkää kuluttako aikaa tähän huijaukseenLue lisää

Kaikki arvostelut (4)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  ÄLKÄÄ LIITTYKÖ!

  Kun viikkojen kyselyihin vastailun jälkeen olet kerännyt pisteet palkintoa varten ja yrität lunastaa mitä tahansa palkintoa, ensimmäiseksi he pakottavat sinut antamaan heille sinun puhelinnumerosi hyvin ärsyttävällä prosessilla jotta voi edetä, sitten kun olet antanut sen ja yrität lunastaa pisteillä, tulee tarkoituksella tehty error/virhe, jonka jälkeen he pyytävät sinua ilmoittamaan siitä, no sitten kun olet ilmoittanut siitä, he pyytävät sinusta vielä lisää tietoja, tällä kertaa syntymäajan ja postinumeron ja jos et anna niitä, he eivät tee asialle yhtään mitään, eli jäät pisteiden kanssa jumiin. Tässä tilanteessa ehkä tajuat, että olet kuluttanut monia tunteja aikaa pelkkään huijausyritykseen. Älkää liittykö! Jos aiotte tehdä kyselyitä, tarkistakaa yritys ja varmistakaa, että yritys on luotettava.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Vaikuttaa huijaukselta

  Softa kerää sinusta laajasti muutamalla kyselyllä. Saat pisteitä 265, mutta sen jälkeen radiohiljaisuus. Näitä pisteitä ei voi lunastaa, koska pisteitä pitäisi olla vähintään 500.
  Ajattelin testata, ja sekin harmittaa. Ohjelma vain ilmoittaa, ettei ole kyselyitä, täytä profiilisiasi. Ja profiili on jo 100 % täynnä, kuten ohjelmakin ilmoittaa.
  Tulipa testattua. Tämä on ihan huijausta. Kait he saavat tarvitsemansa tiedot jo alkuvaiheen kyselyissä, joissa kerätään käyttäjätietoa laajalti. Oletan, että positiiviset palautteet eri sivustoilla/foorumeilla on ainakin osittain firman omia vedätyksiä. En suosittele.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En menisi kyllä kehumaan

  Kaikki rahat olen saanut mitä olen tienannut, mutta huijauksen makua on kyselyissä. Monet kerrat kysely lupaa esimerkiksi 110 pistettä, mutta kun saat tehtyä niin sivu ilmoittaa, että "5 pistettä on siirretty tilillesi", onhan tuo ajan hukausta kuluttaa 15 minuuttia kyselyyn, josta luvataan 110 ja sitten saatkin 5.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  HUIJAUS

  Eivät maksa palkkioitaan, kun saat tarvittavan määrän pisteitä tilillesi. Vetoavat omiin käyttäjäehtoihin ja jäädyttävät tilisi. Älkää kuluttako aikaa tähän huijaukseen

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Norstatpanel

Norstatpanel

0 arvostelut

Oletko kiinnostunut tienaamaan itsellesi lisätienestejä tai vaikka lahjakorttia lempikauppaasi? Nykypäivänä netiss&au...

Logo Nielsen Homescan

Nielsen Homescan

0 arvostelut

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lahjakortteja silloin kun käyt kaupassa? Mysteerishoppaaja, tuotteiden skannaus ja testaus. Täss...

Logo Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli

0 arvostelut

Viestintä kuluttajien välillä korostuu vuosi vuodelta etenkin, kun internetin kautta välittömästi hyppysissämme ...

MielipideMaailma

Pidätkö mielipiteesi ilmaisusta ja rahan tienaamisesta samalla kun teet sitä? Maailma kehittyy koko ajan, ovatpa ne sitten uusia terveyshoitoja tai elämäntyylejä ja yritykset tarvitsevat mielipiteitä kuluttajilta ja normaaleilta ihmisiltä. Tällä tavoin sekä yritys, joka haluaa sinun mielipiteesi tietystä tuotteesta tai palvelusta, sekä sinä, hyötyy tilanteesta jotenkin. Yritys saa eri näkemyksiä eri ihmisiltä ja sinä voit tienata rahaa omista mielipiteistäsi! Olemassa on monia sivustoja, jotka pitävät tällaisia kyselyitä, jotka voit täyttää ja voittaa palkintoja kuten lahjakortteja eri kauppoihin tai saat rahat suoraan PayPal- tai pankkitilillesi! Mutta mitkä näistä sivustoista ovat aitoja ja kuinka tiedät, että he eivät ole huijausta, sillä olemassa on monia sivustoja, jotka väittävät maksavansa paljon rahaa, mutta sitä ei koskaan näy. MielipideMaailma on yksi näistä sivustoista, jotka aidosti maksavat kyselyiden täyttäjille. Mutta onko sivustolla kyselyitä, jotka oikeasti kiinnostavat sinua? Voiko tällä tavalla oikeasti tienata yhtään rahaa ja miten usein kyselyitä voi täyttää? Millainen sivuston asiakaspalvelu on, auttavatko he sinua kun tarvitset apua sivuston käytössä, kyselyiden täytössä tai maksuissa? Lue muiden käyttäjien mielipiteet ja kokemukset MielipideMaailmasta ja päätä itse, haluatko aloittaa kyselyiden täyttämisen ja niistä tienaamisen.

Tietoa Mielipidemaailmasta
MielipideMaailma on sivusto, joka tarjoaa kyselyitä käyttäjilleen ja he palkitsevat heidät rahalla tai palkinnoilla. He ovat kiitollisia jokaisesta täyttämästäsi kyselystä ja he tarjoavat palkintoja rahana, mutta voit lunastaa myös lahjakortteja monelta heidän palkintokumppaniltaan, mukaan lukien CDON.comilta, Dress Mannilta, McDonaldsilta, Stadiumilta, Zalandolta, Coolstuffilta, H&M:ltä, JYSKiltä ja KappAhlilta. Lahjakortteja löytyy myös Itunesiin. Kuka tietää, ehkä suosikkikauppasi on näiden joukossa ja ehkä syöt seuraavaa McDonaldsin hampurilaista heidän piikkiin! 


Palvelut
Voi rekisteröityä MielipideMaailmaan heidän sivustoltaan. He vaativat rekisteröityäksesi vain etunimesi, sukunimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja sinun on vahvistettava, että olet lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön ja käyttöehdot, ja että sinulle lähetetään kyselyitä ja jäsenpäivityksiä sähköpostitse. Jos et halua käyttää sähköpostiosoitettasi rekisteröintiin, MielipideMaailma sallii sinun kirjautua sisään myös käyttäen FaceBookia. Sinun täytyy myös sallia, että profiilitietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan markkinatutkimuksiin. Tämän voit peruuttaa milloin vain haluat, jos tämä ei kuulosta houkuttelevalta. Rekisteröityminen on ilmaista; voit sitten täyttää kyselyitä milloin vain niitä on tarjolla. MielipideMaailma on saatavilla muuallakin kuin vain Suomessa, kuten Kanadassa, Australiassa, Tanskassa, Saksassa, Italiassa, Intiassa, Irlannissa, Norjassa, Puolassa, Yhdysvalloissa ja Ranskassa, ja tässä on vain muutama niistä. Sivusto lahjoittaa myös joka kuukausi Amerikan Punaiselle ristille 10 000$ kiitokseksi, että jatkat kyselyihin vastaamista. Näin autat myös kärsiviä ja pulassa olevia ihmisiä, eikö se tunnukin hyvältä?

Valitukset, kiitokset ja vinkit
Aivan kuten MielipideMaailma, mekin pidämme mielipiteistäsi ja kokemuksistasi. Oletko koskaan täyttänyt kyselyä MielipideMaailmassa? Sitten tiedät, kuinka homma toimii; haluamme tietää, mitä ajattelet tästä sivustosta. Kuinka helppoa rekisteröinti oli? Onko heidän sivustonsa helppokäyttöinen? Ovatko kyselyt ymmärrettäviä, vai vaativatko ne jonkin laisen tietämyksen kyseisestä aiheesta? Ovatko palkinnot aikasi arvoisia, jonka käytit kyselyiden täyttämiseen? Millainen asiakaspalvelu MielipideMaailmalla on, jos sellaista on edes olemassa? Auttavatko he asiakkaita selvittämään kaikki ongelmat maksujen tai kyselyiden kanssa?  Kirjoita oma arvostelusi MielipideMaailmasta ja kerro meille kaikki tästä kyselysivustosta. Sinun mielipiteesi, kokemuksesi, arvostelusi ja muut kommentit auttavat muita käyttäjiä päättämään, haluavatko he liittyä tälle sivustolle tienatakseen hieman lisärahaa. 

Lue ja kirjoita arvosteluja kyselysivustosta. Mitä ajattelet MielipideMaailmasta ja heidän kyselyistään? Lue myös muiden asiakkaiden arvosteluja tästä sivustosta.