Toluna

Kaikki arvostelut

Toluna

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

A
arja kainulainen
eipä ole kuukausiin kuulunut mitään tilaamastani palkinnostaLue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  palkinto

  eipä ole kuukausiin kuulunut mitään tilaamastani palkinnosta


Muut katsoivat

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Norstatpanel

Norstatpanel

0 arvostelut

Oletko kiinnostunut tienaamaan itsellesi lisätienestejä tai vaikka lahjakorttia lempikauppaasi? Nykypäivänä netiss&au...

Logo Nielsen Homescan

Nielsen Homescan

0 arvostelut

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lahjakortteja silloin kun käyt kaupassa? Mysteerishoppaaja, tuotteiden skannaus ja testaus. Täss...

Logo Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli

0 arvostelut

Viestintä kuluttajien välillä korostuu vuosi vuodelta etenkin, kun internetin kautta välittömästi hyppysissämme ...

Toluna

Haluatko sinä muiden kuulevan mielipiteesi ja pidätkö väittelemisestä? Miltä kuulostaisi mielipiteidesi ilmaisemisesta palkitseminen? Keskustelufoorumi on täydellinen paikka tuoda esiin sinulle tärkeitä aiheita ja kuulla muiden mielipiteitä. Minkälainen foorumi sitten kannattaa valita? Yksi vaihtoehto on Toluna! Saatat kuitenkin miettiä, minkälaisia aiheita Tolunassa keskustellaan tai kuinka hyvin tämän foorumin moderaattorit hoitavat kyseistä nettisivua? Voivatko he taata, että aiheista keskustellaan asiallisesti ja, kuinka Tolunan asiakaspalvelu toimii esimerkiksi valitustapauksissa? Voit saada kaiken selville ainoastaan kuuntelemalla Tolunan entisiä ja nykyisiä asiakkaita. Lue heidän arvostelujaan ja kommenttejaan, jotta voit saada paremman ymmärryksen siitä, mitä mieltä ihmiset ovat Tolunasta. Tolunan asiakkaat ja heidän kokemuksensa, mielipiteensä ja arvostelunsa voivat auttaa päättämään, onko Toluna oikea keskustelufoorumi juuri sinulle. 

Tietoa Tolunasta
Toluna on keskustelufoorumi, jolle voit luoda oman tilisi. Tämän jälkeen voit keskustella monista eri aiheista muiden ihmisten kanssa ja nähdä, mitä he ovat asiasta mieltä. Voit esimerkiksi keskustella siitä, miten suosikki jalkapallojoukkueesi voitti tai hävisi pelin. Mutta voit myös keskustella uusimmista muotitrendeistä tai siitä, kuinka se saattaa valloittaa maailman. Mielipidemittauksien avulla voidaan selvittää tarkemmin suuremman asiakaskunnan mielipiteitä ja mieltymyksiä, ja niihin sinäkin voit ottaa osaa luotuasi tilin Tolunaan. Kysymyksenä saattaisi olla esimerkiksi, haluaisitko sinä lähteä maailmanympärysmatkalla ja miksi (tai miksi et). Tietysti, voit myös itse aloittaa keskustelun ja avoimen mielipidemittauksen jostakin sinua kiinnostavasta aiheesta. Muut ihmiset voivat sitten vastata kyselyysi. Tälla tavalla kuulet tarinoita ja näkemyksiä, joita et ole tullut edes ajatelleeksi. Jos luot tilin Tolunaan, voit myös voittaa kuponkeja esimerkiksi Zalandolle tai Spotifyhin tai siirtää rahaa suoraan pankkitilillesi PayPalin kautta. Tämän lisäksi voit vaihtaa pisteesi myös erilaisiin tuotepalkintoihin, kuten ensiapupakkaukseen. Tolunalla on myös useita kyselyitä, joihin voit osallistua. Useimmat Tolunan kyselyt ovat luotu markkinatutkimustoimistojen, yhtiöiden, brändien, PR-toimistojen tai julkisten järjestöjen puolesta ja ne kestävät noin 15 - 20 minuuttia; osallistumisesta palkitaan kyselyn keston mukaan. Toluna on perustettu vuonna 2000 ja sen pääkonttori sijaitsee Ranskassa. 

Tolunan palvelut
Jotta voit osallistua keskusteluihin ja kyselyihin, sinun tulee liittyä Tolunan jäseneksi kyseisen firman nettisivuilla. Tämä onnistuu luomalla tilin valitsemalla käyttäjänimen ja salasanan. Toluna haluaa tietää myös etu- ja sukunimesi, syntymäpäiväsi maan, jossa asut tällä hetkellä. Sinun täytyy olla täyttynyt 16 vuotta pystyäksesi luomaan tilin. Lisäksi, sinun tulee myöntyä vastaanottamaan säännöllisiä kyselyitä sähköpostiisi. Yritys kuitenkin takaa, että se ei käytä suoramarkkinointia eikä koskaan jaa tietojasi puhelinmyyjille tai mainostoimistoille myynninedistämistä varten. Tolunan nettisivuilta löytyy myös erilaisia pelejä, joita pelaamalla voi ansaita lisäpisteitä. Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia esimerkiksi kirjautumiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Tolunan nettisivuilta löytyvään asiakaspalveluun. 


Valitukset, Kehut ja Vinkit
Oletko Tolunan entinen tai nykyinen jäsen? Jos vastasit kyllä, haluaisimme kuulla enemmän kokemuksestasi tämän keskustelufoorumin kanssa. Kuinka helppoa oman tilin luominen nettisivuilla oli? Oletko koskaan ottanut osaa hauskaan keskusteluun Tolunassa? Minkälaiset mielipidemittaukset ovat jääneet mieleesi? Mitä mieltä olet muista foorumin jäsenistä ja heidän käytöksestään? Entäpä, saapuivatko luvatut palkkiot perille? Oletko tyytyväinen siihen, miten Tolunan asiakaspalvelu toimii ja kohtelee sinua? Kirjoita oma persoonallinen arvostelusi, jossa kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa Tolunasta! 

Kirjoita arvostelu!
Kiinnostuitko kokeilemaan tätä keskustelufoorumia? Pohditko vielä, onko Toluna oikea paikka sinun mielipiteidesi ilmaisuun? Lue muiden asiakkaiden arvosteluja asiakaspalvelun tasosta ja keskustelujen toimivuudesta tai auta muita jakamalla omat kokemuksesi.