2 yritystä

Postipalvelut

...

  Postipalvelut

  Vaikka suurin osa asiakirjoista lähetetään nykyään digitaalisesti, lähettäminen ja postitus ovat edelleen tärkeä osa yhteiskunnan toimintaa. Kun lähetät kirjeen tai paketin, haluat olla varma, että se saapuu sovitussa ajassa ja jos tapahtuu virhe, haluat saada oikeaa asiakaspalvelua ongelman korjaamiseksi. Mitä tapahtuu, jos saapunut paketti on rikki tai ei saavu ollenkaan? Alta löydät yleiskatsauksen yrityksistä postituksen ja jakelun alalla. Lue arvostelut selvittääksesi, mikä yritys sopii sinulle parhaiten.


  Postipalvelut

  Riippumatta siitä, lähetätkö paketit ulkomaille vai kotimaahan, haluat olla varma, että se saapuu. Yleensä voimme luottaa siihen, että posti tai lähetys saapuu määränpäähän, mutta virheitä voi tapahtua. Joskus toimitus voi viivästyä paljonkin, mikä voi aiheuttaa asiakkaalle suuria ongelmia. Kun virheitä tapahtuu, on hyvä tietää, mitä tehdä. Tai vaihtoehtoisesti voi palveluntarjoajalta varmistaa, onko heillä saatavilla nopea toimitus paketille.

  Seuraa pakettia
  Kun lähetät paketin, haluat tietysti sen saapuvan perille. Toimitusajat voivat vaihdella käyttämäsi postipalvelun mukaan ja monet yritykset tarjoavat seurantapalveluja paketin seuraamiseksi, kuten suomalainen posti seuranta. Tämä tarkoittaa, että voit seurata pakettia tarkistamalla lähetyksen verkossa ja se voi olla hyvä varsinkin lähetettäessä paketteja ulkomaille. Kun lähetät tälläisen paketin postitse kansainvälinen yritys ottaa sen hoitaakseen, kun se siirtyy toiseen maahan. Kun normaali paketti lähetetään postitse kotimaan palveluntarjoaja vie sen perille asti.  Jos haluat mahdollisuuden seurata pakettia, kannattaa ehkä tarkistaa etukäteen, tarjoaako postiyhtiö tällaista palvelua.

  Tee valitus vahingoittuneista pakkauksista
  Jos paketti, postikirje tai postilähetys ei tule perille tai saapuu vahingoittuneena, sinulla on oikeus reklamoida paketista. Tekemällä reklamaation vahingoittuneesta lähetyksestä saatat olla oikeutettu johonkin korvaukseen samalla kun autat postipalveluja parantamaan palveluaan. Voit lukea lisää tästä toimituspalveluita tarjoavilta yrityksiltä.

  Lähetä tärkeät asiakirjat
  Jotkut yritykset tarjoavat pikakuljetuksia, joilla on parempi turvallisuus tärkeiden asiakirjojen lähettämiselle, yleensä hieman kalliimmasta maksusta. Tämä toimitus on yleensä nopeampi kuin normaalit lähetykset, ja valitsemalla tämän tyyppisen toimituksen voit vähentää riskiä, että paketti tai kirje katoaa. Kun lähetät tärkeitä asiakirjoja, kuten luottokortteja tai passeja, saattaa olla hyvä idea valita tämä lähetys. Muista kuitenkin, että joitakin asiakirjoja ei saa koskaan lähettää postitse turvallisuuden vuoksi, joten pidä silmällä, mitä voit lähettää ja mitä et, kun päätät lähettää tärkeitä asiakirjoja.