Fiverr

Kaikki arvostelut

Fiverr

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Fiverr

Monet hyödyntävät nykyään nettiä muuhunkin kuin sosiaalisen median päivittämiseen. Olet varmasti nähnyt tai kuullut kirjoituksia siitä, miten voit oman työsi ohessa tienata mukavia summia rahaa kyselyillä, käännöksillä tai muilla tavoilla. Netissä on mahdollista tehdä itselleen lisätuloja tai jopa toimia kokopäiväisenä freelancerinä. Miten se onnistuu ja mitä kautta voin tarjota omia palveluitani muille? Netissä on palveluja, jotka välittävät freelancer työvoimaa niin yksityisille kuin yrityksille. Sivusto nimeltään Fiverr on yksi tällainen freelancer verkkosivu. Tutustumme tällä sivulla paremmin Fiverr sivuihin ja siihen mitä se tarjoaa. Miten siellä voi liittyä freelanceriksi? Mitä tehdä jos tulee ongelmia? Voit myös lukea toisten käyttäjien arvostelut ja tutustua siihen millainen kokemus heille on syntynyt, kun he ova käyttäneet Fiverr palveluja. Rehellisten palautteiden avulla voit selvittää, kannattaako kyseistä yritystä käyttää. kun etsit itsellesi esimerkiksi lisätulon lähteitä.

Tietoa Fiverr
Fiverr on maailman suurin digitaalinen markkinointialusta ja paikka, jossa ihmiset löytää ja ostaa tarvitsemiaan palveluita tai vaikka rakentaa oman yrityksensä sen avulla. Fiverr International Ltd on Israelilainen online markkinapaikka ja sen pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja se on siitä asti kasvanut kovaa vauhtia ja se on rankattu USA:n yhdeksi suosituimmista verkkosivuista. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 107 miljoona dollaria.

Tuotteet ja palvelut Fiverr
Fiverr markkinointialustan palvelut on jaettu useaan eri kategoriaan. Pääkategoriat ovat grafiikka ja suunnittelu, digitaalinen markkinointi, kirjoittaminen ja kääntäminen, video ja animaatio, musiikki, ohjelmointi ja data. Kaikkien näiden kategorioiden alta löytyy useita eri alakategorioita, joista etsiä tarvitsemaansa palvelua. Markkinointi alustalle täytyy ensin rekisteröityä käyttäjäksi, jotta siellä vois ostaa tai myydä palveluja. Rekisteröityminen onnistuu nopeasti Facebook, Google tai Apple tilien avulla. Tämän jälkeen voi lähteä selaamaan ja etsimään haluamia palveluntarjoajia.

Freelancerin täytyy ennen myymisen aloittamista luoda oma profiili, jossa täydennetään kaikki tarvittavat tiedot. Tietoihin lisätään muu muassa omat osaamiset, koulutukset, sertifikaatit ja muut relevantit tiedot. Tämän jälkeen omia palveluita voi alkaa myymään luomalla itselleen keikan markkinointialustalle. Keikka tulee näkyviin kaikille käyttäjille ja halukkaat voivat olla sen avulla yhteydessä freelanceriin. Palveluita tilataan aina ostajan ja myyjän välillä, jotka sopivat keskenään työstä ja siihen liittyvistä ehdoista. Kun palvelussa on saatu työ valmiiksi voidaan alustan kautta toimittaa lasku palvelun ostajalle. Fiverr ottaa oman palvelumaksun laskun yhteydessä ja rahat siirtyvät markkinointialustan kautta käyttäjien omille tileille.

Palveluiden ostamiseen ja myymiseen löytyy verkkosivuilta kattavat ohjeet, joiden avulla aloittaminen onnistuu helposti. Lisäksi tarvittaessa voi olla yhteydessä markkinointialustan tukipalveluun, josta löytyy vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja miten toimitaan tilausten, maksujen ja laskujen kanssa. Sivuilla on myös kattava opastus siihen, miten rakentaa ja kasvattaa myyntiä palvelun kautta ja mitä kannattaa huomioida.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Fiverr markkinointialustalle
Oletko kiinnostunut lisätulojen hankkimisesta? Vai oletko ehkä freelancer, joka käyttää Fiverr palvelua? Jos olet niin haluaisimme kuulla Suomiarvostelut sivuilla sinun kokemuksesi palvelusta. Onko Fiverr palvelun käyttö turvallista? Pystyykö siellä oikeasti myymään omaa osaamistaan? Kerro meille ja auta muita käyttäjiä löytämään itselleen toimiva freelancer palvelu. Palautteet ovat tärkeitä myös niille, jotka haluavat ostaa osaamista Fiverr alustan kautta. Kaikki rehellinen palaute auttaa toimivan palvelun valinnassa. Samalla myös sinä voit löytää itsellesi tärkeää tietoa toisten arvosteluista tai valituksista. Tällä tavalla vältetään mahdolliset pettymykset ja varmistetaan positiivinen kokemus kaikille. Älä siis odota vaan jätä oma kokemuksesi sivuillemme!