HelloPrint

Kaikki arvostelut

HelloPrint

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

HelloPrint

Onko sinulla mitään painatukseen liittyvää mietinnässä? Haluatko, että julisteet tulevat painetuksi ideallasi? Kiinnostaako sinua erilaiset teepaidat tai muu vaatetus omalla painatuksella?  Tässä tapauksessa painatuspalvelut HelloPrint voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

HelloPrintistä
15 vuotta sitten HelloPrint aloitti eri painopalveluiden tarjoamisen verkossa. Siitä lähtien HelloPrintistä on tullut yksi markkinoiden suurimmista toimijoista. Heidän mottonaan on tulostaa edullisemmin, helpommin ja nopeammin. Heillä on kaiken kaikkiaan 9 eri ydinarvoa yrityksensä toiminnassa, jotka ovat: 1) Intohimo tulostusta tai yrittäjyyttä kohtaan 2) energisyys, voimakkuus ja nopeus, mistä osoituksena lainaus: “Mitä nopeammin kestää suunnittelussa, sen hitaampaa sen käynnistämisessä”  3) Yhdessä tekemisen meininki kaikessa 4) Nälkäisenä oleminen kaikessa uteliaisuudesta uuteen bisnesmalliin 5) Ratkaisujen löytäminen yhdessä eikä avun etsiminen 6) voittajamentaliteetti jokaisessa asiassa eli jokainen idea tai intentio ajatellaan voittamisen kannalta 7) Lupauksien pitäminen virhetilanteissa 8) Matkasta nauttiminen eli kovaa työskenteltyä ja kovaa juhlintaa 9) Itsensä suunnittelu eli mahtava yritys koostuu mahtavista henkilöistä, joten pitää kehittää itseään tullakseen mahtavaksi eli he näyttävät tukevan sitä. 9. Arvo heijastuu myös heidän rekrytointipolitiikassaan, jossa jokainen nähdään tasa-arvoisena ja pyrkimyksenä on itsensä voittaminen, tehokkuus. Tämän lisäksi yrityksellä on 150 työntekijää 20:sta eri maasta. He ovat myös keskittyneet planeetasta huolehtemiseen, koska heillä on 100 eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa toimintaa. HelloPrintin asiakaspalvelu toimii numerossa +31 10 760 80 80 käsin, mutta on suositeltavaa käyttää heidän yhteydenottokaavakkeita verkkosivustolla löytääkseen ratkaisun pulmaan. Lisäksi heiltä löytyy toimistot Valenciasta ja Rotterdamista, mistä käsin HelloPrintin tapahtuvat.

 

HelloPrintin tuotteet ja palvelut
HelloPrint tarjoaa siis erilaisia tulostus- ja painatuspalveluita. Kun on löytynyt etsitty tuote ja malli valmiina,  niin sitten voi lähettää HelloPrintiin tämä tilauksen tekemisen jälkeen. Painoasiantuntijijat Helloprintissä hoitavat loput toimenpiteet. Heidän yhtenä toisena mottonaan on ”yksinkertaisesti järjestetty ilman vaivaa”. Mikäli ei ole löytynyt tarkalleen mitä etsiä verkkosivuilta, niin voi aina lähettää tarjouspyynnön. Lisäksi toimitus pyrkii olemaan mahdollisimman nopea. HelloPrintissä on ollut yli 500 000 asiakasta. HelloPrint verkkosivuston ylävalikosta löytyy kaikki painamiseen ja tulostamiseen liittyvä jaeteltuna eri kategorioihin, kuten julisteet, bisneskortit, tarrat, pamfletit, joulukortit, kynät, mukit. Näistä jälkimmäiset löytyvät “kaikki tuotteet” kategoriassa, mutta muuten voi esimerkiksi tarrojen, ulkokäytön, vaatetuksen tai promootion mukaan jaotella tuotteita. Esimerkiksi hupparin voi painattaa omalla printillä. Periaatteessa tuote kuin tuote, johon voi tulostaa tai painattaa jotain, HelloPrintin kautta onnistuisi painatus.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit HelloPrintistä
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi painetut tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.