Blinkist

Kaikki arvostelut

Blinkist

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Blinkist

Kysy itseltäsi kysymys: pidätkö lukemista? Mieti huolella. Ehkä olet suuri lukemisen ystävä ja vietät suurimman osan ajastasi nenä kirjassa kiinni. Jos näin on, olet varmasti itsekin tietoinen suhteestasi lukemiseen etkä tarvitse meitä kertomaan siitä sinulle. Mutta entä jos muistat joskus pitäneesi lukemisesta? Luit ennen paljonkin mutta jostain syystä elämä muuttui kiireiseksi, etkä enää löytänyt tai tehnyt aikaa lukemiselle – ja nyt kun lukemistaitosi terä on ruostunut, tuntuu lukemisen aloittaminen kohtuuttoman vaikealta. Ajatus harhailee, keskittyminen on vaikeaa, naapurin lapsi meluaa seinän läpi ja pyykitkin pitäisi pestä. Tai ehkä kuulut siihen ryhmään ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti pidä lukemisesta. Olipa suhteesi lukemiseen mikä hyvänsä, pyrkii Blinkist tarjoamaan palveluksiaan sinunkaltaisillesi ihmisille. Kuulut Blinkistin kohderyhmään ainakin siinä tapauksessa, että kuulut niihin ihmisiin, joilla on tahtoa muttei aikaa lukea. Mikä oikeastaan on Blinkist ja miten sitä käytetään? Otetaan selvää.

Tietoa Blinkististä
Blinkist on vuonna 2012 perustettu sovelluspohjainen palvelu, jota johdetaan nykyisin Berliinistä käsin. Sen arvo on ollut verrattain tasaisessa nousussa perustamisestaan lähtien. Yrityksen ydinkonsepti on tarjota asiakkaille tiivistettyjä, noin 15 minuutin mittaisia tiivistelmiä suosituista tietokirjoista. Näin Blinkist pyrkii mahdollistamaan tietokirjallisuuden kuluttamisen moninkertaisella nopeudella, koska kirjoja voi halutessaan ahmia useamman tuntiin. Niinpä Blinkistiä voitaisiin tiivistäen kuvata tieto- tai kirjallisuusalan palveluntarjoajaksi.

Blinkistin tuotteet ja palvelut
Blinkistin valikoimaan kuuluu nykyisellään jo useampi tuhat kirjaa, jotka on tiivistetty 15 minuutissa kulutettaviksi tietopaketeiksi, jotka sisältävät ainoastaan kirjan keskeisimmät ideat. Tiivistelmät ovat saatavissa sekä kirjallisessa muodossa että äänitteinä. Nykyään Blinkistin valikoimaan kuuluvat kirjatiivistelmien lisäksi myös podcastien tiivistelmät, eli esimerkiksi puolentoista tunnin podcast-jakso on saatettu tiivistää lyhyeksi äänitteeksi, jota yrityksen asiakkaat pääsevät kuuntelemaan Blinkist-sovelluksesta. Blinkistin liikeidean suurin houkutus on ymmärrettävästi aika, koska tiivistelmistä on pyritty karsimaan pois kaikki sellainen tieto, joka ei ole aivan keskeistä kirjailijan tärkeimpien ajatuksien näkökulmasta. Tämän on tarkoitus nopeuttaa uusiin aiheisiin tutustumista sekä oppimista, koska muistettavaa tietoa on vähemmän. Toisaalta tiivistelmä (perustavanlaatuisen luonteensa vuoksi) ei koskaan voi välittää kaikkea sitä sisältöä, joka hyvään kirjaan on pakattu. Lisäksi tiivistelmää lukiessa on toki hyvä muistaa, että se on aina tiivistelmän tekijän tulkinta kirjailijan esittämistä ajatuksista. Se, ovatko Blinkistin edut suuremmat kuin kääntöpuolet, selvinnee ohesta löytyvistä arvosteluista, jotka toivottavasti auttavat sinua muodostamaan oman mielipiteesi Blinkististä.

Blinkistin käyttö
Blinkistiä käytetään joko Apple-kaupasta tai Google Playsta löytyvällä Blinkist-sovelluksella. Sovellus itsessään on ilmainen, ja jo ilmaiskäyttäjä pääsee tutustumaan päivittäin vaihtuvan, Blinkistin valitseman kirjan tiivistelmään. Jos kirjoja haluaa päästä selaamaan vapaasti, täytyy asiakkaan maksaa Blinkist-jäsenyydestä. Uudet asiakkaat tosin pääsevät koittamaan täyttä jäsenyyttä jonkin aikaa ilmaiseksi. Suomenkielisten asiakkaiden on syytä huomata, että Blinkist huomioi ainoastaan englanninkieliset asiakkaat kohderyhmänään. Niinpä sekä sovellus itsessään että sieltä löytyvät kirjat ovat saatavilla vain englanniksi ja siten Blinkistin käyttö vaatii jonkin verran kielipäätä.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Blinkistin asiakkailta
Sinulla pitäisi nyt olla hyvä teoreettinen käsitys siitä, mikä Blinkist on ja millaisia palveluja se tarjoaa. Yksi asia sinulta kuitenkin vielä puuttuu: kokemus. Sitä voit pyrkiä löytämään oheisista arvosteluista, jotka ovat kirjoittaneet Blinkistin palveluja aiemmin käyttäneet lukijamme. Toivomme niistä olevan sinulle hyötyä, kun harkitset Blinkistin jäsenyyden hankkimista. Rohkaisemme sinua myös jättämään oman arvostelusi – kaikkine risuine ja ruusuineen – jos olet jo ehtinyt asioimaan Blinkistin kanssa. Käytännön kokemukset antavat selkeintä tietoa yrityksen laadusta, jopa silloin kun yrityksen liikeidea perustuu tiedon myymiselle. Kiitos jo etukäteen siitä, että autat meitä helpottamaan kommunikaatiota kuluttajien välillä!