Freska

Kaikki arvostelut

Freska

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

K
Kai
Siivouksen laatu oli sinänsä hyvää ja hinta lienee hieman keskitasoa korkeampi. Mutta. Kehutut digitaaliset palvelut toimivat niin hyvin, että laskua tulee rahoituskumppani Klarnalta vaikka siiv...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kotisiivous

  Siivouksen laatu oli sinänsä hyvää ja hinta lienee hieman keskitasoa korkeampi.

  Mutta. Kehutut digitaaliset palvelut toimivat niin hyvin, että laskua tulee rahoituskumppani Klarnalta vaikka siivous olisi siirretty/peruttu Freskan omien ehtojen sallimmissa rajoissa. Laskusta reklamoinnista huolimatta muistutuslaskuja tulee ja Freska pesee kätensä, että kyseessä on asiakkaan ja Klarnan välinen asia, johon he eivät voi vaikuttaa. Eihän sen näin pitäisi mennä, että asiakkaan pitää kolmannen osapuolen kanssa näitä selvitellä.


Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Mobrog

Mobrog

5 arvostelut

Oman mielipiteesi ilmaiseminen voi olla todella hyödyllistä sekä sinulle että muille ympärilläsi. Ja itsesi ilmaisemi...

Logo Toluna

Toluna

1 arvostelut

Haluatko sinä muiden kuulevan mielipiteesi ja pidätkö väittelemisestä? Miltä kuulostaisi mielipiteidesi ilmaisem...

Freska

Siivouspäivä - Joillekkin se paras päivä ja toisille taas ei sitten niinkään. Ajan kun voisi välillä käyttää niin paljon paremminkin. Siivous on myös oma taitolajinsa, ja vaikka kuinka koittaisi olla huolellinen jää ikkunanpesussa yleensä ikävät raidat ja saat tehdä työn pian uudestaan. Mitäpä jos ulkoistaisit siivouksen ammattilaiselle ja saisit itse keskittyä johonkin ihan muuhun? Kerran viikossa, kuukaudessa tai vuodessa pidetty vapaapäivä siivouksesta voisi olla iso helpotus. Lue täältä käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja siitä, miten yhteistyö Freska-siivouspalvelun kanssa sujui. Vastasiko siivousjälki odotettua, oliko hinta-laatusuhde kohdillaan vai tuleeko jatkossakin siivottua mielummin itse, vaivasta huolimatta? 

Mikä on Freska?
Freska on Helsingissä vuonna 2015 perustettu, kotisiivoukseen keskittyvä yritys. Sen valikoimiin kuuluu perinteisen kotisiivouksen lisäksi esimerkiksi myös ikkunanpesu, toimistosiivoukset, airbnb-asuntojen puhtaanapidot ja muuttosiivous. Voit itse päättää missä tarvitset apua. Freskan toimipisteitä löytyy tätänykyä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta ja näiden lisäksi on lähdetty pikkuhiljaa tavoittelemaan myös Ruotsin ja Norjan markkinoita. Freska on neljässä vuodessa kasvanut muutaman kaveruksen liikeideasta jo yli 600 ihmistä työllistäväksi yritykseksi. Tavoitteena on, että vuoden 2019 aikana Freska työllistäisi Pohjoismaissa noin tuhat uutta työntekijää. Vaikka kasvu on ollut hurjaa, on kaiken kiireen keskellä pyritty pitämään huolta henkilöstön jaksamisesta ja hyvästä yhteishengestä. 

Freskan tarjoamat palvelut
Freskan kautta saat siivouspalvelun kotiin tai toimistolle, vuokraamaasi asuntoon tai muuton yhteydessä. Lisäpalveluna löytyy myös ikkunanpesua, uunin tai jääkaapin puhdistusta, vaatteiden silittämistä tai missä ikinä tarvitsetkaan siivousapua. Freskan siivouspalvelu on helppo tilata suoraan heidän nettisivuiltaan. Maksu koostuu aina asunnon pinta-alan sekä tarvittavien palveluiden mukaan. Lisäksi voit itse päättää, kuinka usein toivot siivousta tehtävän. Järjestelmä laskee sinulle nopeasti ja kätevästi, millainen hinta siivoukselle muodostuu ja voit kokeilla laskuria huoletta ilman ostopakkoa. Kattavaan perussiivoukseen kuuluu esimerkiksi kaikkien pintojen pyyhkiminen, imurointi, lattian pyyhintä, astioiden pesu tai tiskikoneen täyttö, kylpyhuoneen pesu, peilipintojen pyyhkiminen ja lakanoiden vaihto. Voit valita käytettävän joko omia, tai siivoojan mukanaan tuomia pesuaineita. Imurin, mopin ja muiden välineiden tulisi löytyä omasta kodista, mutta niidenkin tuomisesta on mahdollista neuvotella. Digitaaliset työkalut ovat nettisivujen varausjärjestelmän lisäksi käytössä myös kaikessa muussa Freskan toiminnassa. Esimerkiksi taloushallinnassa, markkinoinnissa sekä siivoojien työvuorokalentereissa hyödynnetään pitkälti digitaalisia toimintoja. Niiden avulla voidaan mm. varmistua siitä, että siivoojat eivät joudu reissaamaan eri kaupunginosien välillä, vaan yhden siivoojan asiakkaat asuvat aina mahdollisimman lähellä toisiaan. Maksutavaksi voit valita kattavasti kaikkien suomalaisten pankkien kortti- ja verkkopankkimaksut. Freskan siivouspalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen, joten voit saada sen hinnasta 50% pois henkilökohtaisessa verotuksessasi. Valmiin laskelman ja ohjeet kotitalousvähennystä varten saat kätevästi aina vuoden lopussa, joten sen toimittaminen eteenpäin käy vaivatta.

Asiakaspalvelu ja valitukset
Mikäli et ole saamaasi palveluun tyytyväinen, tarjoaa Freska asiakkailleen tyytyväisyystakuun. Siivouksesta pyydetään aina palautetta ja mikäli jälki ei ollut odotusten mukaista, ottaa Freskan asiakaspalvelu sinuun yhteyttä. Sopiva korvaus tai hyvitys pyritään aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa niin, että kaikki voivat lopulta olla tyytyväisiä ratkaisuun. Lisäksi mikäli jotain menee rikki siivouksen yhteydessä, lupaa Freska hyvittää vahingot 500 000 euroon asti siivoojien vastuuvakuutuksen kautta. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisen median kanavien kautta. 

Jaa kokemuksesi
Onko sinulla kokemusta Freskan siivouspalveluista? Menikö kaikki hyvin vai oliko jotain, jonka olisit toivonut menneen toisin? Miltä tuntui palata puhtaaseen kotiin? Lue muiden käyttäjien rehellisiä arvosteluja tai liity mukaan keskusteluun.