SuomiArvostelut
  Yritykset (83)

  Luotot & Lainat

  Lainan saaminen yksityishenkilönä voi olla haasteellista. Lainansaajilta vaaditaan paljon ja korko voi olla melko kova. Pitäisikö mieluummin säästää vai onko lainan ottaminen hyvä ajatus? Mitä jos oikeasti haluat sen uuden auton tai jos pesukone yhtäkkiä hajoaa? Pankkiin marssiminen saattaa tuntua houkuttelevalta. Mutta kannattaako se? Toisinaan varoitellaan, että ”rahan lainaaminen maksaa”. Lainaa voi ottaa kuitenkin myös vastuullisesti. Mistä lainaa sitten kannattaa hakea? Millainen korko lainalle on normaali? Ja jos haluat maksaa lainasi takaisin sovittua aiemmin, onnistuuko se ilman lisämaksua? Mietit ehkä myös, tulisiko jatkuva luotto sittenkin halvemmaksi kuin kiinteäkorkoinen laina. Olemme tehneet yhteenvedon kaikista lainoja tarjoavista yrityksistä. Harkitsetpa sitten asuntolainaa tai kulutusluottoa, löydät etsimäsi eri alakategorioista. Muut asiakkaat ovat jakaneet kokemuksiaan pankeista ja muista lainapalveluista. Niiden avulla voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan.

  Kaikki Luotot & Lainat Yritykset (83)

  Lisätietoa Luotot & Lainat Yritykset

  Vaikka säästäisit ja käyttäisit rahaasi viisaasti, sinun tulisi välttää rahan lainaamista tehdäksesi tiettyjä ostoksia tai maksaaksesi laskusi. Jos esimerkiksi aiot ostaa talon, sinun on otettava lainaa asuntolainan muodossa mahdollistaaksesi ostoksen. Käytitkö juuri viimeiset säästösi kun pyykinpesukoneesi rikkoutui? Sitten voit ottaa lainaa ostaaksesi uuden pyykinpesukoneen niin nopeasti kuin mahdollista. Haluaisitko mennä takaisin kouluun, mutta sinulle ei ole rahaa maksaa sitä? Lainan ottaminen voi olla ratkaisu.

  Rahalainat: enemmän ja enemmän suosittua. Rahan lainaamista katsottiin pahalla ennen, mutta tänä päivänä se mahdollistaa tiettyjen ostosten tekemisen ja voit silti maksaa kaikki laskusi. Ainoat lainat, joita otettiin vuosikymmen sitten, olivat asuntolainat. Nykyään on monia ihmisiä, joilla on takaisinmaksettavaa lainaa kuten kuukausittaiset menot, koulu, auto tai monia pienempiä kuluja, joita he eivät voi maksaa omilla tuloillaan.

  Koska lainan ottamisesta on tulossa suositumpaa maassamme, olemassa on enemmän ja enemmän yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja. Tämä on hienoa, sillä suuri määrä luottoyrityksiä tekevät yrityksen löytämisestä helppoa, joka voi auttaa sinua ottamaan lainaa. Haittapuoli kuitenkin on, että parhaan rahoitusyrityksen valitseminen on hieman vaikeaa. Jos voit valita kymmenien osapuolten välillä, on vaikeampaa löytää, mikä niistä on paras.

  Rahan lainaaminen: oikea haaste.

  Kuka tahansa, joka haluaa lainata rahaa, kohtaa oikean haasteen. Lainan ottaminen on vaikeaa, koska sinun täytyy vahvistaa monia ehtoja ottaaksesi lainan, mutta on myös monia kysymyksiä, joita ilmaantuu. Sinun täytyy miettiä, miksi korot ovat niin korkeita sekä mistä voit lainata rahaa halvimmalla ja jos laina on mahdollista saada negatiivisella pankkitilillä, mitkä lainan ottamisen normaalit korot ovat, mitä tapahtuu kun haluat maksaa lainan takaisin aikaisemmin ja onko veloitustililuotto parempi kuin normaali luotto.

  Jos suunnittelet ottavasi lainaa, saattaisit tarvita hieman apua sen kanssa. Käytä sitten muiden asiakkaiden kokemuksia hyväksesi tällä sivustolla löytääksesi parhaan osapuolen, jolta ottaa lainoja ja luottoja.

  Tämän sivuston kokemukset ovat kirjoittaneet asiakkaat, jotka ovat ottaneet lainaa tietyltä rahoitusyritykseltä ja haluaisivat jakaa tämän kokemuksen tästä yrityksestä muiden asiakkaiden kanssa. Kokemukset tällä sivustolla voivat olla positiivisia, mutta myös negatiivisia kokemuksia kuten valituksia. Lukemalla muiden asiakkaiden kokemuksia voit saada selvemmän idean palvelusta ja päättää helpommin, voitko luottaa tiettyyn yritykseen.

  Etsi yritystä tietyissä kategorioissa. Yritykset, joita asiakkaat ovat arvostellleet tällä sivustolla on jaettu eri kategorioihin. Jakamalla yritykset eri kategorioihin, tietyn yrityksen sekä hyödyllisten arvostelujen löytäminen on yksinkertaisempaa.

  Kategoriat, joita voit löytää tällä sivustolla, ovat Asuntolainat, veloitustililuotot, vertailulainat, seniorilainat ja henkilökohtaiset lainat. Ajattele millaisen lainan haluat ottaa, tarkista sen kategoria ja lue arvosteluja asiakkailta, joilla on kokemuksia, mielipiteitä tai valituksia kaikista lainantarjoajista, jotka ovat tässä kategoriassa.