Rahoitu

Kaikki arvostelut

Rahoitu

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Rahoitu

Kun ihminen harkitsee lainanottoa, tapahtuu tämä usein siksi, että elämässä on ilmennyt jokin uusi ja odottamaton tilanne. Lainojen vertailu itse voi olla hankalaa tilanteessa, jossa hätänä on esimerkiksi oman työnteon estyminen tai keittiön käyttö. Stressi estää rationaalisen ja järjestelmällisen toimimisen, ja siksi se tulisikin pitää niin alhaisena, kuin mahdollista.
Nykykuluttajan onneksi netin kautta toimii lukuisia palveluja, jotka keskittyvät juurikin vertailemaan lainoja tämän puolesta. Yksi näistä vertailusivustoista on suomalainen Rahoitu.fi. Millaiset ovat sen kautta löytyvien lainojen kulut? Kerrotaanko erilaiset lisäkulut lainanhakijalle selkeällä tavalla? Onko asiakaspalvelu tavoitettavissa helposti? Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat muiden asiakkaiden kokemuksia lukemalla!


Tietoa Rahoitu -yrityksestä
Rahoitu.fi on yksi Oy Salus Group Ab:n lainanvälityspalveluita markkinoivista sivuista. Salus Group on vuonna 2016 perustettu rahoitus- ja luottotoimintaan keskittyvä osakeyhtiö, jonka kotipaikaksi on merkitty Helsinki. Yhtiön toimitusjohtajan virkaa kantaa Ivan Milovan Lazarevic.
Yrityksen tilikauden tulos oli vuonna 2019 noin 1,3 miljoonaa euroa. Työntekijöiden määrä oli samaisena vuonna 16 henkilöä – 60 prosenttia enemmän, kuin edeltävänä vuonna. Nettotulos kasvoi edellisvuoteen verrattuna 300 tuhannella eurolla.


Rahoitu palvelutarjonta
Lainojen haku Rahoitu.fin kautta alkaa etusivun vasemmalle puolelle sijoitetun lainalaskurin avulla. Sen ansiosta lainanoton kustannuksia voi arvioida jo ennen itse prosessin aloittamista. Summan voi valita 2 000 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.
Hakuehdot valittuaan asiakas näkee arvioidun kuukausisumman sekä esimerkit muista lainakuluista, kuten nimelliskorosta, todellisesta vuosikorosta sekä avausmaksusta – kaikki lainasummaan suhteutettuna. Jos nämä vaikuttavat omiin tarpeisiin sopivilta, voi asiakas edetä itse hakulomakkeen täyttöön ”Hae Nyt”-laatikkoa painamalla. 
Tätä ennen sivustolla vierailevan on kuitenkin annettava oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero. On muistettava, että seuraavaan kohtaan edetessään henkilö hyväksyy yhteydenotot niin sähköpostitse kuin tekstiviesteilläkin, jotta palvelu saa tuotua tälle keräämänsä lainatarjoukset.
Rahoitus.fin käyttöä harkitsevan kannattaa huomioida jo etukäteen, että seuraavissa vaiheissa tältä tullaan kysymään paljon yksityisempiä ja tarkempia tietoja. Lainanhaku edellyttää muun muassa henkilötunnuksen, työsuhteen muodon, brutto- ja nettotulojen, sivilisäädyn, koulutuksen sekä kansalaisuuden kertomista. 
Jos lainaa hakee sivustolla vierailevan ohella myös toinen henkilö, voi ehdotusten osuvuutta parantaa kertomalla tästä hakemusta tehdessä. Tällöin myös rinnakkaishakijan tarkemmat tiedot on oltava saatavilla ja annettava lomakkeen niitä pyytäessä. Vaihtoehtojen sopivuutta parantaa myös se, jos lainoja yhdistävä antaa tämän ilmi hakemuksessa.
Lainanhaku sivuston kautta edellyttää tiettyjen kriteereiden täyttymistä. Hakijan on oltava yli 20-vuotias, maksuhäiriömerkitön sekä saatava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Aiemmat velat, myös luottokorttivelat, on tärkeää ilmoittaa hakemuksessa huolellisesti, sillä nämä huomioidaan hakijan maksukykyä sekä mahdollisia korkoja arvioidessa. Vaatimukset kuitenkin vaihtelevat pankkien välillä, ja niistä jotkin saattavat edellyttää tietyille lainoilleen jopa 25 vuoden ikää.
Varmista muutoinkin, että kaikki vaadittavat kohdat hakemuksessa on täytetty oikein. Hakemusta ei nimittäin voi muuttaa lähettämisen jälkeen, eivätkä pankit ota uutta hakemusta vastaan kuukauden sisällä edellisestä. Lainanhaun sivuston kautta voi tehdä turvallisin mielin tietäen, että se on ilmaista eikä sido asiakasta mihinkään. Tarjottava todellinen vuosikorko voi olla minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Rahoitu.fin toimintaan liittyen
Oletko hakenut lainaa Rahoitu.fin kautta? Millaisia ovat sen välittämien lainojen korot? Sopivatko saamasi vaihtoehdot hyvin omaan taloustilanteeseesi nähden? Hylättiinkö hakemuksesi ilman perusteita? Jotkin lainantarjoajat jättävät maksukyvyttömiksi määrittelemänsä asiakkaat lainatta, mutta eivät kommunikoi hylkäyksen syitä asiakkaalle tehokkaasti.
Ehkä sivuston asiakastuki olikin poikkeuksellisen hyvää? Olit sitten saamaasi palveluun erittäin tyytyväinen tai näet siinä parantamisen varaa, on arvostelusta hyötyä. Muiden jättämät kokemukset auttavat uusia asiakkaita päättämään, onko kyseessä heidän aikansa arvoinen palveluntarjoaja. Myös palvelun itsensä on parannettava toimintaansa, jos asiakkaiden virta yhtäkkiä alkaakin vähentyä. Saa siis äänesi kuuluviin jättämällä arvostelu!