Arkadia Rahoitus

Kaikki arvostelut

Arkadia Rahoitus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Arkadia Rahoitus

Raha on aina kätevää tilanteesta riippumatta. Nykypäivänä on äärimmäisen vaikeaa selviytyä ilman rahaa. Aina on asioita, joita täytyy maksaa säännöllisesti, ja on myös odottamattomia asioita, joihin sinun on käytettävä rahaa aika ajoin. Joskus sinulla ei välttämättä vain ole rahaa maksaa näitä tilanteita. Jos olet koskaan ollut tällaisessa tilanteessa, sinun kannattaisi harkita lainan hakemista. Lainayhtiö, jota saattaisit harkita, on Arkadia Rahoitus. He tarjoavat taloudellista tukea asiakkailleen, jotka tarvitsevat rahaa pikaisesti. Mutta voitko luottaa heihin? Tarjoavatko he reiluja korkoja ja toimittavatko he rahat tilillesi nopeasti? Opi lisää tästä yrityksestä asiakkailta, jotka ovat käyttäneet Arkadia Rahoitusta ja lue, mitä heillä on sanottavaa arvostelussaan. 

Tietoa Arkadia Rahoituksesta 
Arkadia Rahoitus on yritys, joka tarjoaa helppoja ja nopeita rahoitusratkaisuja asiakkaille eri rahoituslaitoksista ja pankeista. He myöntävät sinulle parhaiten sopivia lainoja, jotka perustuvat antamiisi tietoihin luottohistoriastasi ja tuloistasi. Useat lainanvälittäjät auttavat sinua löytämään parhaan lainan juuri sinulle. Ehdot, jotka sinun on täytettävä on, että olet yli 20-vuotias, sinulla on säännöllinen palkka tai eläketulo ja hyvä taloudellinen asema. Voit hakea lainaa jopa 70 000 €:een asti ilman vakuuksia tai takaajia, sillä he uskovat yksityisyyteesi ja lainojen antamiseen luottohistoriasi perusteella. Voit valita haluamasi laina-ajan riippuen kyvystäsi maksaa laina takaisin, alkaen 1 vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Nimelliskorko vaihtelee 4,99% ja 20% välillä. Todellinen vuosikorko puolestaan on 4,99% - 38%.

Arkadia Rahoituksen palvelut
Arkadia Rahoitus tarjoaa palveluitaan verkossa, joita voit hyödyntää heidän sivustollaan. Sinun tarvitsee vain valita tarvitsemasi lainasumma ja takaisinmaksun aika sähköpostiosoitteellasi ja puhelinnumerollasi, johon he voivat ottaa yhteyttä. Voit sitten täyttää lainahakemuksen perustiedoilla itsestäsi. He käyttävät tätä tietoa löytämään oikean lainan sinulle. Voit myös tarjota kanssahakijan, joka lisää mahdollisuuksiasi saada lainan entisestään, ja sillä voi olla positiivinen vaikutus korkoihin ja lainan ehtoihin. Hakemuksen lähettäminen sallii heidän sitten aloittaa löytämään juuri tarvitsemasi lainan. Lainatarjoukset lähetetään sinulle sitten sähköpostiisi yhden työpäivän sisällä hakemuksesi lähettämisestä. Lainatarjouksia tarjotaan eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jotka vaihtelevat koroissa ja takaisinmaksuajoissa. Arkadia Rahoitus lupaa, ettet ole sitoutunut mihinkään ja voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Mutta jos päätät hyväksyä tarjouksen, voit saada hakemasi rahan saman päivän aikana. Se on niin yksinkertaista!

Arkadia Rahoituksella on talousblogi, jossa he puhuvat aiheista kuten todellisesta vuosikorosta, lainauksesta ilman luottohistoriaa, käteviä säästövinkkejä, fiksua lainaamista ja monia muita. Heidän usein kysyttyjen kysymysten osionsa puhuu kaikista kysymyksistä ja epäilyistä, joita asiakkailla on ollut Arkadia Rahoituksen käytöstä. Nämä kysymykset sisältävät muun muassa: Mitä hyötyä Arkadia Rahoituksesta on sinulle, kuka voi hakea lainaa, minkälaisia korkoja voit saada, kuinka perus lainahakemuksen, ja niin edelleen. Voit vierailla tässä osiossa jos sinulla on ongelmia tai jos et löydä etsimääsi vastausta, voit aina ottaa heihin suoraan yhteyttä sähköpostitse ja he vastaavat sinulle niin nopeasti kuin mahdollista. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan koettanut ottaa lainaa Arkadia Rahoitukselta? Millainen kokemuksesi oli lainaa hakiessa? Oliko heillä juuri oikea laina sinulle? Ajatteletko, että heidän korkonsa ovat reiluja? Oliko heidän lainoissaan jotakin piilotettuja kuluja, joista sinulle ei kerrottu lainaa hakiessa? Kuinka paljon aikaa sait maksaaksesi lainan takaisin, oliko se kohtuullinen? Kerro meille kaikki voitavasi yrityksestä ja heidän palvelustaan kertoaksesi muille asiakkaille, millainen yritys on ja miten he kohtelevat asiakkaitaan.