Siltaraha.fi

Kaikki arvostelut

Siltaraha.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Siltaraha.fi

Tulevaisuutta on vaikeaa ennakoida. Pienetkin asiat voivat muuttua yhteiskunnan tai henkilökohtaisen elämän kannalta merkittäviksi, ja näistä jokaiseen reagointi ajoissa on lähes mahdotonta. Siksi meistä jokainen tarvitsee aika ajoin ulkopuolisen apua. Yrityksillä tarve ilmenee etenkin talouden yllättävissä muutostilanteissa sekä laajentumiseen pyrkiessä.
Ehkäpä yleisin ja yksinkertaisin tapa, jolla yritykset keräävät kaipaamansa pääoman tätä äkillisesti tarvitessaan on lainaa ottamalla. Osasyy menetelmän yleistymiselle on sen helpottuminen. Menneitä ovat ajat, jolloin lainaa hakeakseen tuli kävellä pankkiin, odottaa iäisyys aulassa ja sitten osallistua kuulustelumaiseen keskusteluun pankkivirkailijan kanssa. Kuten lähes kaikki muukin, tapahtuu lainanhaku nykyään netissä
Yksi verkossa yrityslainoja tarjoavista palveluista on Siltaraha. Mutta millaiset ovat sen kuukausierät? Onnistuuko lainan saanti todella yhtä helposti, kuin sen sivuilla luvataan? Sopivatko sen lainapalvelut kaikkiin mahdollisiin yritysten erityistarpeisiin? Ota palvelusta selvää asiakkaiden arvosteluja lukemalla!


Tietoa Siltaraha.fi -yrityksestä
Siltaraha on vuodesta 2016 toiminnassa ollut yrityslainoja tarjoava yritys. Lainahakemuksen täyttö tapahtuu palvelussa ilmaiseksi sen nettisivujen kautta. Joustavuus onkin eräs yrityksen valttikorteista – voihan lainaa hakea sen kautta koska vain missä vain. Palvelun mukaan sen yrityslaina auttaa yrittäjää etenkin hiljaisen sesongin aikana, mutta sen asiakkaat ovat jättäneet hakemuksia myös investointeja, palkkaukseen liittyviä kustannuksia, kassanhallintaa, kasvua sekä varaston täydennyksiä varten. 
Asiakastieto.fi antanut yritykselle vuonna 2019 Suomen vahvimmat AA -sertifikaatin. Sertifikaatti on Asiakastiedon mukaan merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Arvio kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Siltarahalle on myös myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu – toimiihan se Helsingistä käsin.


Siltaraha.fi palvelutarjonta
Palvelu myy lainaa eri paketeissa. Näitä ovat ”Yrityslaina osakeyhtiöille”, ”Yrityslaina toiminimille” sekä ”Yrityslaina pro suurempiin hankintoihin”. Osakeyhtiöiden yrityslaina on apuna etenkin liiketoiminnan pienissä kuopissa, kuten jääkaapin tai työkoneen hankinnassa. Toiminimien yrityslaina sopii esimerkiksi varaston täydennykseen ja henkilöiden palkkaukseen. Yrityslaina Pro puolestaan sopii isompiin hankintoihin, joilla tavoitellaan esimerkiksi yrityksen laajamittaisempaa kasvua. 
Siltarahan nettisivuilta löytyvät eri laskurit, joiden avulla asiakas voi tietää kuukausieränsä sekä lainan kokonaismääräisen suuruuden etukäteen laina-ajan ja summan valitsemalla. Kuten laskurin yhteydessäkin ilmoitetaan, edellyttää lainan saanti ainakin yhtä takaajaa. Jos tämä löytyy, voi lainaa hakea suoraan laskurista löytyvää ”Hae lainaa”-painiketta klikkaamalla.
Painike johtaa sivustolla vierailevan hakemukseen, jonka täyttö vie vain noin viisi minuuttia. Lainapäätöksen saattaa saada jo saman päivän aikana. Vuorokauden sisällä tulevat myös rahat yrityksen tilille. Erityistä Siltarahan lainoille on, ettei niiden saanti edellytä vakuuksia. Jos siis pankkien kiristyneet lainaehdot eivät mahdollista yritykselle haluttua kasvutukea, voi harkittavien lainapalvelujen joukkoon ottaa Siltarahan.
Tavanomaisten lainapalvelujen lisäksi Siltaraha tarjoaa yhteistyössä Corona Capitalin kanssa kotimaisille yrityksille myös laskurahoituspalvelun. Laskurahoitus Siltaraha Factoring on apuna silloin, kun asiakkaalla on vielä avoinna oleva Siltarahan Yrityslaina tai tämän omistaman yrityksen luottoluokitus ei riitäkään positiiviseen luottopäätökseen. Myös factoring-lomakkeen täyttö tapahtuu Siltarahan nettisivujen kautta.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Siltarahan toimintaan liittyen
Ottiko yrityksesi lainaa Siltarahan kautta? Millaista oli saamasi asiakaspalvelu? Tuliko lainan oton mukana ikäviä yllätyksiä, kuten piilomaksuja tai pienin fontein kirjoitettuja ehtoja? Kerro kokemuksesi tällä välilehdellä. Oliko hakulomakkeen täyttö selkeää? Vastasiko löytämäsi lainakategoria tarpeisiisi? 
Olit sitten keskisuuren tai pienen yrityksen johdossa, on arviosi Siltarahan palvelun laadusta meille ja muille mahdollisille asiakkaille tärkeä. Jos siis sait mielestäsi hyvää vastinetta ajallesi, osoita kiitollisuutesi jättämällä yrityksestä muutama hyvä sana. Mikäli taas olit saamaasi palveluun tyytymätön, voit auttaa muita kaltaisiasi suomalaisia välttymään virheeltä.