SuomiArvostelut

  Arvostelut Top5Credits

  On monia elämän mullistuksia, jotka voivat kääntää henkilökohtaisen talouden aivan ylösalaisin. Perheenlisäys, liiketoiminnan rahavirran äkillinen väheneminen tai vain nopean aikataulun kylpyhuoneremontti ovat esimerkkejä ehkä niistä yleisimmistä tilanteista, joissa rahantarve on aiempaa suurempi. Nykyihmisen onneksi äkillinen menojen kasvu tai tulojen lasku ei kuitenkaan tarkoita, että joutuisi kerjäämään ovelta ovelle.
  Lainansaanti ostaa lisäaikaa silloin, kun tulevaisuus näyttää kirkkaammalta, mutta rahantarve on akuutti. Lainan hakeminen onnistuu nykyisin verkossa, mikä mahdollistaa aiempaa paremman joustavuuden sekä nopean rahansaannin. Myöskään eri tarjoajien vertailu ei enää ole asiakkaan itsensä vastuulla, vaan tässä avustavat monet eri vertailusivustot, mukaan lukien Top5Credits.
  Kun kyse on useiden kuukausien tai jopa vuosien sitoumuksesta, on palvelun läpikotainen tunteminen erityisen tärkeää. Puolueetonta tietoa saa varmimmin asiakkaiden itsensä jättämistä arvosteluista. Millaiset ovat Top5Creditsin suosittelemien rahalaitosten takaisinmaksuajat? Onko asiakaspalvelu tavoitettavissa silloin, kun tämä on tarpeen? Opi lisää Top5Creditsistä arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Top5Credits -yrityksestä

  Top5Credits on lainanottajien puolesta netissä lainoja sekä lainapalveluja vertaileva sivusto. Nettisivun liiketoimintaa Suomessa ohjataan Helsingissä Alvar Aallon Kadulla sijaitsevasta päätoimistosta käsin. Top5Creditsin omistaa suomalainen Draivi Media Oy, joka työllistää kymmenisen henkilöä. Sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 3,4 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulos oli 49 tuhatta euroa.
  Draivi Media Oy on vuoden 2012 perustamisensa jälkeen auttanut yli miljoonaa kuluttajaa pankkien ja lainapalveluiden vertailussa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Saksassa ja Puolassa. Top5Credits.com on Dravi Median tarjoamista palveluista kuluttajille tunnetuin. Osakeyhtiön toimitusjohtajana toimii Antti Julius Patana.

  "Joukkueessa kova luotto, että voidaan voittaa joka peli"

  Top5Credits palvelutarjonta

  Lainojen vertailu Top5Creditillä alkaa palvelun etusivulta. Täällä asiakas voi valita mieleisensä lainan autoa, remonttia, lomamatkaa, kulutusluottoa, lainojen yhdistämistä tai muuta käyttötarkoitusta varten. Valinnan tehtyään asiakas johdetaan seuraavaan vaiheeseen, jossa hän voi valita haluamansa lainasumman ja antaa sitten puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen lainatarjousten tilaamiseksi. Summan voi valita 500 ja 60 000 euron väliltä.
  Niin vakuudellisten kuin vakuudettomienkin kulutusluottojen vertailu tapahtuu kätevästi samalla rekisteröinnillä. Vakuudelliset kulutusluotot voivat kuulostaa monen korvaan ensi kerralla pelottavilta, koska niissä pantataan lainan saamiseksi jotakin kiinteää omaisuutta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että mikäli velallinen ei suoriudu luoton takaisinmaksusta, voi luotonantaja lunastaa esimerkiksi pantatun asunnon, moottoripyörän tai auton. Mielessä on kuitenkin hyvä pitää, että vakuudellisten kulutusluottojen kulut ovat vakuudettomia pienempiä, koska niissä luotonantajaan kohdistuva riski on pienempi.
  Top5Credits.com-sivuston avulla asiakas voi vertailla erilaisia kulutusluottoja ennalta seulotun listan avulla ja tutustua tarkempiin luottoehtoihin suoraan luotonantajien omilta verkkosivuilta. Kuten jo yrityksen nimestä voi päätellä, sisällyttää yritys lähettämässään lainatarjoukseen viisi asiakkaalle parhaiten sopivaa pankkia tai rahoituslaitosta.
  Lainatarjouksen tilaus Top5Creditsin kautta ei ole sitovaa, mutta jos mieleisensä lainantarjoajan löytää ja tältä hakee lainaa, maksetaan rahat tilille yleensä 1-3 pankkipäivän kuluessa. Takaisinmaksuajaksi voi valita jopa 15 vuotta. Harkintavaiheessa Top5Creditsin sivuilta voi myös löytää arvosteluja eri lainantarjoajiin liittyen. Näistä vierailija voi nähdä Top5Creditsin sekä käyttäjien arviot, lainaesimerkin mukaisen koron, mahdollisen lainasumman sekä takaisinmaksuajan.
  Alas kelaamalla voi lukea lyhyehkön, suomenkielisen kuvauksen palvelusta sekä sen erilaisista saantikriteereistä. Eri lainanantajat arvioivat hakijoidensa maksukyvyn eri tavoin. Yleisimpiä kriteerejä kuitenkin ovat 20 vuoden ikä sekä se, ettei henkilöllä saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Tarkemmat palvelukohtaiset tiedot löytää arvosteluista.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Top5Creditsin toimintaan liittyen

  Hankitko yrityslainasi Top5Creditsin kautta? Entäpä yhdistelylainan? Ehkäpä olet ottanut lainaa aiemminkin, ja kykenet vertaamaan sivustoa muihin hyödyntämiisi palveluntarjoajiin? Olit sitten ensikertalainen tai jo aiemmin lainaa ottanut, on arviosi muille taloutensa edistämiseen pyrkiville tärkeä. Kerro siis oma mielipiteesi Top5Creditsistä meidän kauttamme!

  Top5Credits
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Top5Credits

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Top5Credits luotettava yritys?

  Top5Credits on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Top5Credits tarjoaa?

  Top5Credits on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Top5Credits-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.