SuomiArvostelut

  Arvostelut Saldo

  Syitä lainanottoon on monia. Auton tai kodinkoneen hajoaminen, yllättävä ruokamenojen kasvu tai uudelle paikkakunnalle muutto ovat kaikki tilanteita, joissa rahallinen jousto on tarpeen. Ei siis ole mikään ihme, että myös Suomessa lainanotto on jo kauan ollut osa tavan elämää.
  Tärkeää on seuloa kaikesta markkinoiden tarjonnasta juuri ne toimijat, jotka on todettu luotettaviksi ja asiakkaidensa etua ajaviksi. Yksi suosituimmista Suomessa toimivista lainapalveluista on Saldo.com. Onko sivusto maineensa väärti? Onko asiakaspalvelu tavoitettavissa erilaisten ongelmatilanteiden ratkontaa varten? Millaiset ovat sen tarjoamien lainojen korot muihin markkinoihin verrattuna?
  Tutustu yritykseen tarkemmin näiden arvostelujen avulla!

  Tietoa Saldo-palvelusta

  Saldo on suomalaisen rahoituspalveluyhtiö Saldo Finance Oyj:n operoima lainasivusto. Yritys on johtava täysin automaattisten luottoratkaisujen tarjoaja Suomessa. Sen toimintaperiaatteena on joustavien luottojen ja autorahoitusten tarjonta sekä yksityishenkilöille että yrityksille.
  Yrityksellä on ollut toimintaa vuodesta 2010 alkaen. Vuoden 2019 joulukuussa päättyneellä tilikaudella yhtiö työllisti 25 työntekijää. Liikevaihto oli huimat 53 miljoonaa ja tilikauden tulos 21 miljoonaa euroa. Kyseessä onkin siis helposti yksi vakavaraisimmista ja menestyksekkäimmistä laina-alan toimijoista Suomessa.
  Saldon sivuilla kerrotaan, että palvelu olisi vastannut jo yli 500 000 asiakkaan rahoitustarpeisiin. Toiminnassa se on vuorokauden ympäri.

  Luotot

  Saldo palvelutarjonta

  Lainojen haku Saldon kautta alkaa etusivun oikealle puolelle sijoitetun lainalaskurin avulla. Sen etu on, että lainanoton kustannuseriä voi arvioida jo ennen itse prosessin aloittamista. Summan voi valita 300 ja 10 000 euron väliltä jopa 7 vuoden takaisinmaksuajalla. Samalla asiakkaalle annetaan vaihtoehto kahteen rahoitustyyppiin, joita ovat Saldo Limiitti sekä Saldo Laina.
  Saldo Laina on kertaluotto, kun taas Saldo Limiitti on jatkuva laina. Näistä Limiitti sopii siis etenkin arjen menojen kattamiseen tarpeen ilmetessä, kun taas Saldo Laina sopii kertaluontoisiin, pieniin ja suuriin hankintoihin. Näiden ohella palvelusta voi saada autolainaa tai yrityslainaa.
  Laskuriin lainasumman valittuaan asiakas pystyy näkemään saatavilla olevat kuukausierät sekä laina-ajan. Jos nämä vaikuttavat omiin tarpeisiin sopivilta, voi asiakas edetä itse hakulomakkeen täyttöön ”Hae lainaa”-painiketta klikkaamalla.
  Näin asiakas ohjautuu näkymään, jossa tältä aletaan kysyä yksityisiä ja tarkkoja tietoja. Lainanhaku edellyttää muun muassa henkilötunnuksen, työsuhteen muodon, tulojen, sivilisäädyn, koulutuksen sekä kansalaisuuden kertomista.
  Jos lainaa hakee sivustolla vierailevan ohella myös toinen henkilö, voi ehdotusten osuvuutta parantaa kertomalla tästä hakemusta tehdessä. Tällöin myös rinnakkaishakijan tarkemmat tiedot on oltava saatavilla ja annettava lomakkeen niitä pyytäessä.
  Lainanhaku sivuston kautta edellyttää tiettyjen vaatimusten täyttymistä. Hakijan on oltava täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen sekä saatava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Aiemmat velat, myös luottokorttivelat, on tärkeää ilmoittaa hakemuksessa huolellisesti, sillä nämä huomioidaan hakijan maksukykyä sekä mahdollisia korkoja arvioidessa.
  Varmista muutoinkin, että kaikki vaadittavat kohdat hakemuksessa on täytetty oikein. Hakemusta ei nimittäin voi muuttaa lähettämisen jälkeen, eivätkä pankit ota uutta hakemusta vastaan kuukauden sisällä edellisestä. Lainanhaun sivuston kautta voi tehdä turvallisin mielin tietäen, että se on ilmaista eikä sido asiakasta mihinkään. Tarjottava todellinen vuosikorko voi olla minimissään 21,3 % ja enimmillään 29,6%.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Saldon toimintaan liittyen

  Hankitko joustoa omiin arjen ostoksiin Saldo Limiitillä? Ehkäpä jokin yllättävä hankinta oli säästöillesi liian suuri, ja hait siksi Saldo Lainaa? Lainanotto yleistyy Suomessa kiihtyvää vauhtia, eikä siinä ole mitään hävettävää. Tärkeää on vain valita lainantarjoaja huolella, jotta sopimusehdot olisivat mahdollisimman reiluja.
  Onko Saldo mielestäsi luotettava toimija? Onnistuiko sopimuksesi ehtojen täyttö suunnittelemallasi tavalla? Saa mielipiteesi kuuluviin jättämällä oma arvostelusi tällä välilehdellä! Siitä on suuri hyöty muille lainapalveluja vertaileville suomalaisille.

  Saldo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Saldo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Saldo luotettava yritys?

  Saldo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Saldo tarjoaa?

  Saldo on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Saldo-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.