VertaaLainaa

Kaikki arvostelut

VertaaLainaa

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

VertaaLainaa

Kaipaako keittiösi kipeästi remonttia? Ehkäpä haikailet kauniimpaa olohuonetta? Ympäristöllä kuin on huomattava vaikutus kokemaamme tyytyväisyyden tunteeseen. Toisinaan ajattelemme, että menestystä seuraa onnellisuus, mutta usein tämä pätee toisinkin päin.
Päällisin puolin turhilta vaikuttavat uudet hankinnat voivatkin näin ollen maksaa itsensä takaisin moninkerroin. Me kaikki olemme kuitenkin joskus tilanteessa, jossa emme itse kykene kustantamaan täysin sitä, jota elämältämme toivoisimme. Tässä apuun rientävät erilaiset netin lainavertailupalvelut, jotka auttavat mahdollisimman edullisen ja reilun lainan löytämisessä. VertaaLainaa.fi on yksi näistä palveluista.

Tietoa VertaaLainaa -yrityksestä
VertaaLainaa.fi on täysin maksuton ja kotimainen verkossa toimiva lainavertailupalvelu, joka auttaa kuluttajia eri lainantarjoajien navigoinnissa vuosien finanssimarkkinoiden kokemuksellaan. Sivuston taustalla toimii suomalainen WebCube Oy, jonka toiminta on keskittynyt juurikin maksuttomien hintavertailusivustojen tarjontaan. Yrityksen päätoimialaa ovat rahoituspalveluiden lisäksi liittymien, tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta. 
Erityisen kiinnostunut osakeyhtiö kertoo olevansa taloudesta, säästämisestä sekä rahoitustuotteiden hintojen kilpailuttamisesta. Sen mukaan pienelläkin hintaseurannalla säästää nopeasti jopa satoja euroja – etenkin kun kyseessä on laina tai suuremman kodinkoneen hankinta. Toiminnassa WebCube Oy on ollut vuodesta 2014 alkaen, ja tätä ohjaa nykyisin toimitusjohtaja Petri Nukarinen.
Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli noin miljoona euroa. Tästä tilikauden tulos oli 60% eli 600 tuhatta euroa. Samaisena vuonna yhtiö työllisti 2 työntekijää, mikä on sama määrä, kuin edellisenä tilikautena. WebCube Oy:n viralliseksi kotipaikaksi on merkitty Alavus.


VertaaLainaa palvelutarjonta
Sivuston toiminnan keskiössä on etusivulta löytyvä lainahakemus. Lainasumman voi valita 100 ja 60 000 euron ja takaisinmaksun 1-20 vuoden väliltä. Nämä valittuaan asiakkaalle näytetään välittömästi arvioitu kuukausierä sekä kulut. Jos hän pitää näitä omiin tarpeisiinsa sopivina, on seuraavaksi vuorossa oman etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron antaminen.
Lainatarjouksia voi pyytää minä tahansa vuorokaudenaikana. Kun hakemus on lähetetty, kilpailuttaa järjestelmä sen automaattisesti yli 30 eri lainapalvelulla. Näihin kuuluvat monet tunnetut pankit ja rahoituslaitokset, kuten Nordea, POP Pankki, Credit24 sekä Bigbank.
VertaaLainaa on kuluttajille täysin maksuton, mutta se on arvokas etenkin sen mahdollistaman ajan säästämisen ansiosta. Palvelun ansiosta kuluttajan ei tarvitse pyytää erikseen kymmeniä eri lainatarjouksia, sillä VertaaLainaa-tiimi tekee sen hänen puolestaan. Markkinoiden eri korkojen sekä lisäkulujen vertailu käy näin varsin kätevästi. VertaaLaina.fin kautta otettujen lainojen nimellinen vuosikorko on aina väliltä 4,19-20%.
Vertailussa tärkeää on etenkin tarkastella lainojen todellisia vuosikorkoja, sillä näistä saat tietää lainan todelliset kulut prosentteina. Halvimman lainan valinta käy näin helposti. Jos saamiinsa lainatarjouksiin ei sittenkään ole tyytyväinen, voi ne hylätä ja etsiä lainoja itse toisaalta. Tarjousten pyytäminen on aina maksutonta eikä sido asiakasta lainanottoon.
Jos tarjouksista kuitenkin löytää mieleisensä vaihtoehdon, voi rahoja odottaa tilille jopa alle tunnissa. On eduksi muistaa, että hyväksyttyjä lainoja maksetaan tileille kello 7-23 välisenä aikana. Yrityksen asiakaspalveluun saa yhteyttä vain sähköpostitse, ja se palvelee arkisin 8-17.
Lainahakemuksen tekoon tarkoitetun laatikon alta löytyy muuta verkkosisältöä, jossa neuvotaan esimerkiksi jonkin tietyn lainan ottamisessa huomioitavista asioista. Sisällön voi yksilöidä omiin laina-aikeisiin sopiviksi valitsemalla sivuston yläreunaan sijoitetusta pudotusvalikosta haluamansa kategorian. Vierailijalle tarjolla oleviin vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Kulutusluotto, Pikavippi sekä Lainojen yhdistäminen


Valitukset, kiitokset ja vinkit VertaaLainaa toimintaan liittyen
Hankitko lomamatkaan tai pesuhuoneremonttiin tarvitsemasi lainan VertaaLainaa.fin kautta? Miten takaisinmaksu sujui? Oliko yrityksen asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa, kun tämä oli tarpeen? Erottuuko VertaaLainaa edukseen muista lainavertailupalveluista? Saa oma mielipiteesi kuuluviin jättämällä oma arvostelusi tällä välilehdellä - se vie vain hetken!