SuomiArvostelut

  Arvostelut Etua

  Oletko koskaan joutunut tilanteeseen ja ajatellut, kuinka helppoa elämä olisi, jos sinulla olisi hieman lisärahaa maksaa loput laskuistasi? Et koskaan voi tietää, milloin joudut tilanteeseen, jossa tarvitset hieman lisärahaa johonkin odottamattomaan. Ovatpa ne yllättävät juhlat tai joudut korvaamaan rikkinäisen lämminvesivaraajasi. Etuaon luotettava yritys, jonka kautta voit hakea lainaa kaikkiin tarpeisiisi, mutta tekevät prosessista myös nopean ja helpon. Tämä online-lainanvälittäjä tarjoaa parhaat lainatarjoukset vertaamalla tarjouksia muilta yrityksiltä, jotta sinun ei tarvitse. Mutta voitko luottaa heidän palveluihinsa? Ovatko he rehellisiä hintojensa ja korkojensa kanssa? Ovatko heidän hintansa selkeitä ja ymmärrettäviä? Pitävätkö he lupauksensa ja hyvittävät tarvitsemasi rahat samana päivänä? Opi lisää tästä yrityksestä lukemalla arvosteluja Etua.fin asiakkailta, jotka kertovat omista kokemuksistaan ja mielipiteistään tämän yrityksen palveluista.

  Tietoa Etua.fistä
  Etua.fi

  on suomalainen online-lainanvälittäjä, joka auttaa ihmisiä löytämään lainoja mihin vain tarpeeseen. Etua on perustettu vuonna 2008 ja se tarjoaa lainoja moneen tarkoitukseen. Asuntolainat sallivat sinun hakea uutta asuntolainaa tai maksaa entisen pois. Kulutusluotot auttavat sinua saamaan lainoja 500 €:sta jopa 50 000 €:een. Yhdistelylainan avulla voit ryhmittää monia pieniä lainoja ja muita maksuja yhteen, jonka avulla säästät satoja euroja joka kuukausi. Maksuturva antaa sinun turvaamaan työttömyys- ja sairaslomaspäivät. Yritysluottojen avulla voit saada lainan jopa 100 000 € asti. Voit löytää lisätietoja ja kaikki vaatimukset jokaiselle lainalle vastaavilta sivuilta. Etua tekee yhteistyötä lainantarjoajien kuten Aktian, Lainaamon, Big Bankin, Halinon, Nordean ja monen muun järjestön kanssa antaakseen sinulle parhaat mahdollisen lainat kohtuullisilla koroilla.

  Heidän online-kulutusluoton laskurinsa on erillinen jokaiselle lainan tyypille, ja se sallii sinun laskea jokaisen lainan tarkat kuukausittaiset maksut ja voit valita, kuinka pitkään haluat maksaa lainaa takaisin. Tämä säästää aikaa sekä näyttää sinulle tarkan summan, joka sinun täytyy maksaa joka kuukausi.

  Katso video selvittääksesi, miksi maksuturvavakutuuksen ottaminen on aina hyvä valinta.

  Etua.fin palvelut

  Jotta voisit hyödyntää Etua.fin palveluita, vieraile vain heidän sivullaan päästäksesi alkuun. Sitten sinun täytyy vain täyttää hakemuslomake ja he näyttävät kaikki saatavilla olevat tarjoukset ja vaihtoehdot. Nyt sinun tarvitsee vain löytää laina, joka sopii tarpeisiisi parhaiten ja valitse se. Jokainen lainan tyyppi, jonka he tarjoavat, on järjestetty siististi eri sivuihin, jossa he kertovat lisää vaatimuksista, joita sinun on täytettävä hyödyntääksesi tiettyä lainaa. Näihin vaatimuksiin yleisesti kuuluvat: sinun täytyy olla yli 18-vuotias, asua vakituisesti Suomessa, sinun täytyy ansaita säännöllistä tuloa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Vaatimukset maksuturvavakuutukselle ovat: 20-63 vuotta, sinun on täytynyt asua Suomessa yli 12 kuukauden ajan, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja muita vaatimuksia. Jos kohtaat ongelmia minkään asian kanssa, voit aina ottaa heihin yhteyttä asiakaspalvelu-sivun kautta, jossa voit antaa tietosi kuten nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja he vastaavat kysymykseesi heti kuin vain mahdollista. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse arkipäivisin saadaksesi apua. He ovat auki arkisin klo 10 - 15. He kehoittavat sinua kuitenkin käyttämään sähköpostia saadaksesi nopeamman vastauksen, sillä he pyrkivät vastaamaan samana päivänä.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko koskaan hakenut lainaa Etua.fistä? Miten se onnistui? Löysitkö tarkalleen oikean lainan, jota etsit? Olivatko heidän hintansa ja korkonsa kohtuullisia? Tarjosivatko he hintoja selvästi ja ymmärrettävästi? Kuinka pitkään meni, että sait rahat pankkitilillesi lainan hakemuksen teon jälkeen? Kuinka rehellisiä heidän korkonsa olivat? Auta meitä ja muita asiakkaita saamaan idean siitä, mitä ajattelet Etua.fistä. Kerro muille asiakkaille omasta kokemuksestasi ja mielipiteestäsi siitä, miten yritys toimii.

  Etua
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Etua

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Etua luotettava yritys?

  Etua on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Etua tarjoaa?

  Etua on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Etua-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.