Qred

Kaikki arvostelut

Qred

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Qred

Joskus yrityksesi saattaa vain tarvita hieman lisää rahaa, jotta voisit parantaa palveluitasi ja tuoda uusia teknologioita ja tuotteita. Saatat olla aloittavat yritys, joka tarvitsee hieman rahoitusta kasvattaaksesi yritystäsi. Tai ehkä tarvitset vain hieman lisää rahaa päästäksesi takaisin jaloillesi. Näissä tapauksissa saatat haluta harkita auttavaa kättä yrityksiltä kuten Qred, joka voi auttaa sinua saamaan tarvitsemaasi taloudellista apua, josta myös yrityksesi voi hyötyä. Mutta voitko luottaa Qrediin rahojesi kanssa? Kuinka helppoa lainan hakeminen on heidän sivustonsa kautta? Pyytävätkö he sinulta liikaa asiakirjoja suostumuksia? Kuinka pitkään heiltä menee, että saat rahat tilillesi? Opi lisää Qredistä asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet tämän yrityksen palveluita ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Tietoa Qredistä
Qred Yrityslaina Oy
, on suomalainen sivuliike, joka on kaupparekisteriin rekisteröity yritys. Qred on osa pohjoismaista finanssiryhmää Qred AB, joka on myöntänyt yrityslainoja Suomessa vuodesta 2016 lähtien. Yrityslainoja tarjotaan osakeyhtiöille, toiminimille, kommandiittiyhtiöille ja avoimille yhtiöille, kumppanuus- ja yritysomistajille, jotka asuvat ja ovat rekisteröityneet Suomessa. Qred auttaa yrittäjiä menestymään tarjoamalla taloudellista apua sijoittamiseen ja käyttöpääomaan. He eivät pyydä tilinpäätöstä, kassavirtalaskelmia tai yrityssuunnitelmaa lainaa haettaessa. Qredin arvio perustuu yrityksen lainan tarpeeseen. He tarkistavat myös yrityksen luottotiedot varmistaakseen, että yrityksellä tai sen johtajalla ei ole viimeaikaisia laiminlyöntejä.

Qred lupaa myös, että yrityslainoissa ei ole piilotettuja kustannuksia tai avaamis,- nosto- tai tilinhoitomaksuja. He veloittavat vain pienen summan jos haluat vastaanottaa laskun paperisena, ja jonka haluat toimitettavan sinulle henkilökohtaisesti. He toimivat myös nollapiilokuluilla, jotta voit pysyä ajan tasalla rahamäärästä, joka sinun on maksettava joka kuukausi. Asiakkaan turvallisuus asetetaan etusijalle kun he tarjoavat palveluitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki salasanasi ja henkilökohtaiset tietosi pidetään salassa ja turvattuina.

Qredin palvelut
Qredin lainoja voidaan hakea helposti heidän sivustonsa kautta. Sinun täytyy vain täyttää lomake, joka toimii lainan hakemuksena. Tämä sallii Qredin ja sen tiimin antamaan sinulle valikoiman lainatarjouksia, joista saattaisit kiinnostua ja jotka sopivat tarpeisiisi. Voit sitten hyväksyä lainan ja lainan summan pitäisi näkyä samana iltana sen jälkeen, kun allekirjoitettu elektroninen kuitti lainaan hyväksymisestä lähetetään. He myöntävät suomalaisille pienyrittäjille suunnattuja yksinkertaisia ja nopeita yrityslainoja. Qred varmistaa, että nämä pienet yritykset eivät jää ilman rahoitusta, ja tarjoaa lainoja, jotka auttavat yritystä menestymään tarjoamalla jopa 100 000 euron lainoja. Laina-ajan vaihtelevat 6 ja 18 kuukauden välillä. Kuukausittaiset laskut lähetetään pääasiassa sähköpostiisi, jos et ole valinnut paperista laskua. Laskulla on 10 päivän maksuaika, jonka sisällä sinun tulee maksaa lasku. Qred varmistaa, että he antavat sinulle yksityiskohtaisen erittelyn takaisinmaksusta ja muista kuluista, joten tiedät aina, mistä oikein maksat. Voit myös ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa, jos kohtaat ongelmia palvelun käytössä tai sinulla on kysyttävää palvelusta. Qredin sivustolta löydät myös hyödyllisen blogin, jossa he puhuvat kaikenlaisista asioista liittyen verkkokauppoihin, rekisterihallituksiin, yrittäjyyteen, kuinka voit myydä enemmän, kuinka voit kasvattaa yritystäsi hakemalla lainaa, ja monesta muusta ajankohtaisesta asiasta.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo hakenut lainaa Qrediltä? Siinä tapauksessa haluaisimme tietää, mitä mieltä olet heidän yrityksestään ja heidän tarjoamistaan palveluista. Olivatko he rehellisiä ja avoimia hinnoistaan? Olivatko heidän takaisinmaksuaikansa kohtuulliset? Entä lisäsivätkö he yhtäkkiä lisää maksettavaa lainaan? Auttoiko heidän asiakaspalvelunsa ongelmien ratkaisemisessa? Pitivätkö he lupauksensa toimittaa lainasumman samana päivänä tilillesi? Kerro meille yksityiskohtaisessa arvostelussa ajatuksesi ja kommenttisi, jotta muut potentiaaliset asiakkaat saavat ajatuksen yrityksen toiminnasta.