SuomiArvostelut

  Arvostelut Blue Finance

  Jokainen meistä käyttää rahaa joka ikinen päivä välttämättömiin ostoksiin, laskuihin, ruokaan, vaatteisiin ja kaikkiin muihin asioihin. Mutta kukaan ei voi aina ennustaa, kuinka paljon rahaa he tarvitsevat kuukaudeksi. Mitä tapahtuu kun kohtaat odottamattoman tapahtuman, jossa tarvitset enemmän rahaa kuin mitä lompakossasi on? Kuinka voit maksaa kaikki muut kulusi ja laskusi? Tässä tilanteessa voit harkita ottavasi lainaa. Laina voi auttaa sinua huimasti antamalla sinulle tarvitsemasi rahat ja antamalla sinulle aikaa maksaa lainasi takaisin myöhemmin. Yksi yrityksistä, jotka voivat tarjota juurikin tätä, on Blue Finance. Mutta kuinka luotettava tämä yritys on? Auttaako se sinua todella vai hyökkäävätkö he sinun kimppuusi myöhemmin lisämaksuilla? Onko heillä reilut ja kohtuulliset korot? Kuinka pitkään menee, että saat rahasi, jotta voit hoitaa kaikki asiat niin nopeasti kuin mahdollista? Ovatko he rehellisiä kun tulee maksuihin ja kertovatko he sinulle kaikki etukäteen? Ota selvää vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin Blue Financen asiakkailta. Lue heidän arvostelujaan ja opi lisää yrityksen palveluista.

  Tietoa Blue Financesta

  Blue Finance on yritys, joka auttaa sinua rahallisissa ongelmallisissa tilanteissa tarjoamalla sinulle lainoja. He ovat tarjonneet yli 100 000 lainaa asiakkailleen ympäri Suomen. Tämä yritys arvostaa asiakkaitaan ja ymmärtää heidän tarpeensa, tämän takia he eivät pyydä sinulta takaajaa tai vakuuksia kun haet lainaa heidän kauttaan. Laina annetaan täysin perustuen luottohistoriaasi ja rahalliseen statukseesi. Asiakkaille lainataan maksimissaan 5000 euroa, mutta jos tarvitset vähemmän lainaa, voit myös hakea niin vähän kuin 100 euroa. Olemassa ei ole nostomaksuja, joten saat hakemasi summan täysin.

  Blue Financen palvelut

  Tiedätkö, millainen rahoituspalveluiden tulevaisuus on? Katso tämä video ja ota selvää!

  Blue Financelta

  on erittäin helppoa hakea lainaa. Klikkaa vain "Hae lainaa" -nappia heidän sivustollaan ja täytä lainahakemus perustiedoilla. Sinun täytyy syöttää puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muita henkilöllisyystietoja sekä henkilökohtaisesta taustastasi, jonka kautta yritys voit tarkistaa oikeutesi lainaan. Jos sinulla on vaikeuksia hakemuksen täyttämisessä, heidän asiakaspalvelutiiminsä on valmiina auttamaan sinua prosessin läpi. Asiakaspalveluunvoit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse viikon aikana. Viikonpäivinä he palvelevat klo 7.00 - 23.00 ja viikonloppuisin klo 9.00 - 17.00. He keskittyvät asiakkaiden tyytyväisyyteen ja varmistavat, että asiakkaat saavat hyvän kokemuksen käyttäessään heidän palveluaan, ja he ovat valmiina auttamaan sinua koko prosessin läpi. Kun olet saanut lainan Blue Financelta, he tekevät myös rahan takaisin maksamisesta helppoa nopeilla ja luotettavilla maksutavoilla. He uskovat vilpittömään ja suorasukaiseen rahan lainaamiseen ja varmistavat, että asiakkaille ilmoitetaan hyvin lainatarjouksesta ja mihin olet ryhtymässä. Tämä varmistaa, että tiedät kaikista välttämättömistä yksityiskohdista etukäteen, joten sinua ei yllätetä odottamattomilla lisämaksuilla myöhemmin.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Mitä sinä ajattelet Blue Financesta ja sen palveluista? Luuletko, että tämä yritys on reilu ja kohtuullinen kun tulee lainojen tarjoamiseen asiakkaille? Oletko juuri sinä yksi näistä asiakkaista? Voit sitten vapaasti kirjoittaa oman arvostelusi tästä yrityksestä ja kertoa ajatuksistasi ja mielipiteistäsi sekä kokemuksesta palvelun kanssa. Tarjosiko yritys sinulle tarpeeksi hyviä lainoja, joita voit vertailla, jotta löysit juuri sinulle sopivan lainan? Kuinka pitkään heiltä meni, ennen kuin sait nämä lainatarjoukset? Oliko lainan hakeminen helppoa heidän sivustollaan? Millainen heidän asiakaspalvelunsa oli? Saitko mahdollisuuden käyttää sitä vai jouduitko käyttämään sitä? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia? Millaisia heidän takaisinmaksutapansa ovat? Veloittivatko he sinulta jotain ylimääräistä maksuprosessin aikana, josta sinulle ei oltu kerrottu etukäteen? Kerro meille lisää ja auta muita asiakkaita saamaan paremman näkemyksen Blue Financesta ja sen palveluista jättämällä arvostelusi tälle sivulle.

  Etsitkö jotain tiettyä lainantarjoajaa? Vilkaise tätäsivua ja valitse suosikkisi!

  Blue Finance
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (5)

  3.2
  40% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4.8
  Palvelu
  rating
  2.4
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  3.6

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Lainakielto

  Pyysin lainakieltoa ja sanoivat laittaneensa sen. Sain kuitenkin heiltä lainattua laina kiellosta huolimatta. Huijausfirma

  : Sami12-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huonoin mahdollinen lainapaikka

  Älkää ihmiset vaan sekaantuko tähän firmaan, tulee pitkäksi aikaa ongelmia vaikka laskut hoitaisikin ajallaan. Asiakaspalvelu ei vastaa ja laskutuksen hoitaa "perintäfirma" joka ei tiedä taas laskuista sanoa yhtään mitään.

  : J.R25-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Törkeetä huijausta

  Lainasin 100 euroa, ja päätin maksaa takaisin seuraavana päivänä kun pelotti muiden asiakkaiden kirjoittamat korkokokemukset, soitin asiakaspalveluun ja pyysin laskua, korkoa tuli 90%. Tämä on pelkkää HUIJAUSTA. Suosittelen mitä tahansa muuta lainaa, mutta älkää hyvät ihmiset Bluefinance:a käyttäkö! 100 euron lainasta seuraavana päivänä takaisinmaksu 190€ + puhelinmaksu asiakaspalveluun...

  : Toni18-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  5.5
  rating

  Ala-arvoinen

  Laskua et saa vaikka pyydät ja kun saat ja maksat samana päivänä onkin olevinaan vieläkin velkaa . Asia menossa poliisille .

  : Juha korhonen26-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Huijari firma

  Raha tulee miten sattuu, asiakaspalvelu ei vastaa , todella kallis, hinnastot epäselvät. Varokaa ja kiertäkää kaukaa

  : Janne Heikkinen11-07-2020
  Esko11-07-2020

  Samaa mieltä

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Blue Finance

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Blue Finance luotettava yritys?

  Blue Finance on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.2/10 tähteä, ja asiakkaista 40% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Blue Finance tarjoaa?

  Blue Finance on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Blue Finance-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.