OmaLaina

Kaikki arvostelut

OmaLaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

OmaLaina

OmaLaina.fi on suomalainen lainojen vertailupalvelu, joka etsii sinulle parasta lainatarjousta. Yhteistyökumppaneita ovat pankit ja muut taloudellisesti vakaat rahoituslaitokset. OmaLaina etsii sinulle parasta lainatarjousta ja parhaimman tarjouksen antava yritys ottaa sinuun yhteyttä välittömästi. Voit tehdä lainasopimuksen haluamasi kumppanin kanssa ja saada rahat tilillesi samana päivänä. Lainan antaa sinulle yksi kumppaneistamme, ja kaikki lainasopimukset tehdään aina sinun ja kumppanin välillä. Palvelun käyttö on sinulle aina ilmaista!

Tietoa OmaLainasta
OmaLainalta voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa verkossa - he tarjoavat sinulle halvimman vaihtoehdon haluamallasi maksuajalla. He tekevät jatkuvasti sopimuksia uusien yritysten kanssa varmistaakseen sinulle parhaan hinnan riippumatta lainan määrästä ja maksuajasta. Tällä hetkellä voit hakea pienempää lainaa 100–3000 euroa. Suurempia kulutuslainoja voidaan hakea jopa 60 000 euroa, mutta suositeltavaa on lisätä yhteishakija yli 10 000 euron lainahakemuksiin. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta kymmeneen vuoteen. Kaikki lainanantajamme myöntävät lainoja ilman vakuuksia tai takuita.


OmaLainan tarjoamat palvelut
Kun maksat useita samanaikaisia €‹€‹lainoja, joudut todennäköisesti maksamaan enemmän lainanhoitomaksuja, joten yhdistämällä lainoja voit säästää paljon rahaa. Erityisesti varhaisten lainojen lyhyet korot voivat olla erittäin korkeat. Yhdistetty laina pidentää maksuaikaa, mutta tulee yleensä huomattavasti halvemmaksi huomattavasti alhaisemman vuosikoron vuoksi. Suuret kertaluonteiset maksut voivat myös rasittaa kuukausittaista taloutta. Saatat joutua siirtämään eräpäivää, joka yleensä maksaa sinulle ylimääräistä.
Hakeudu jopa 60 000 euron konsolidointilainaan OmaLaina.fi-sivustolla valitsemalla yhdistelylaina. Jos yhdistelmä on mahdollista, saat alustavan lainapäätöksen heti. Jotkut lainanantajat ovat valmiita maksamaan kaikki aiemmat pikalainat ja kulutuslainat, jos teet sopimuksen lainojen yhdistämisestä. Voit sopia lainanantajan kanssa pidemmästä, jopa useiden vuosien laina-ajasta saadaksesi rahatilanteesi kuntoon ja päästäksesi irti velasta. Voit sopia maksuajasta lainanantajan kanssa ja asettaa siten sinulle sopivan kuukausierän, joka auttaa sinua maksamaan velat.

Päivittäinen rutiini vaatii säännöllisesti rahaa, mutta joskus päivittäiset kulut voivat olla enemmän, mitä sinulla on varaa. Päivittäinen raha kulutetaan ruokaan, viikoittain kodin tarvikkeisiin ja siivoukseen, hygieniaan ja korjauksiin. Lisäksi peritään vuokraa ja sähkö- ja puhelinlaskuja. Myös kustannuksia liittyy vaatteisiin, koneisiin, kodin elektroniikkaan, vapaa-ajan aktiviteetteihin, terveys-, kulttuuri- ja virkistyspalveluihin. Lista on kattava, eikä sinulla aina ole tarpeeksi rahaa kaikkeen mitä haluat käyttää. Onneksi ongelmalle on ratkaisu: voit hakea lisää rahaa päivittäisiin tarpeisiisi hakemalla henkilökohtaista lainaa. Toisinaan jokapäiväinen elämä voi myös kohdata odottamattomia tilanteita. Esimerkiksi, puhelin, tietokone tai televisio voi rikkoutua, kotisi esineet voivat vaurioitua tai autossa voi ilmetä odottamattomia ongelmia. Tällaiset tapaukset ovat valitettavia etkä ole aina valmiita niihin, mutta OmaLaina auttaa sinua jokapäiväisessä rahantarpeessa tarjoamalla kohtuuhintaista rahoitusta.
Autolaina on hyvä valinta, kun haluat maksaa auton ilman käsirahaa. Autoliikkeet vaativat usein tietyn määrän käsirahaa, joka on maksettava välittömästi. Sen sijaan OmaLaina.fi-sivuston kautta saatavilla autolainoilla maksat auton kerralla ja alat maksaa sitä pieninä kuukausierinä kertaluonteisen maksun sijaan. Lainanantaja määrittelee aina koron ja auton rahoituksen kustannukset. Ikä, luottotiedot, tulot ja menot ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat eniten korkoihin, ja nämä tiedot täytyvät olla juuri oikeat, että sinulle myönnetään lainaa. OmaLaina.fi ei tee luottopäätöstä itse, joten emme voi hallita lainatarjouksesi korkoa ja kuluja. Täytä lainahakemus ja sinulle etsitään paras autolaina.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletteko käyttäneet OmaLainaa aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen kilpailutuspalvelua netistä!