Fellow Finance

Kaikki arvostelut

Fellow Finance

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

Fellow Finance

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmiten ongelmat selvitetään rahalla. Entä jos harkitsisit ottavasi lainaa yritykseltä kuten Fellow Finance? Mutta ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen, lue arvosteluja heidän palveluistaan muilta asiakkailta, jotka ovat käyttäneet sen palveluita ennen sinua. Näin saat idean siitä, miten palvelu toimii ja millainen heidän toimintatapansa on kun kohtaat ongelmia palvelun käyttämisen kanssa.

Tietoa Fellow Financesta
Fellow Finance on yritys, joka perustettiin vuonna 2013 ja tarjoaa Euroopan edistyneimpää joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Asiakkaat voivat löytää kaikki tarvitsemansa avun, on se joko sijoittajan löytäminen tai oikean lainan hankkiminen, joka voisi auttaa heitä. He ovat yksi suurimmista joukkorahoitusalustoja pohjoismaissa, joka on rahoittanut yli $ 500 miljoonaa yli 670 000 asiakkaalle ja yli 14 000 sijoittajalle. Fellow Finance tarjoaa erilaisia lainoja kuten yrityslainoja, kulutusluottoja, laskurahoitusta ja erämaksupalveluja. He tarjoavat vilpitöntä palvelua ajan tasalla olevilla hinnoilla, jonka avulla heillä voi olla markkina, jossa henkilö voi lainata rahaa toiselle henkilölle tai yritykselle ja päinvastoin, ympäri maailman. Tämä prosessi tehdään myös äärimmäisen yksinkertaiseksi heidän helppokäyttöisellä, vilpittömällä sivustollaan, josta voit lainata 15 000 euroon asti tai lainata rahaa sijoittajana. Sijoittajilla on 7% - 10% vuosittainen tulo lainojen koroista. Heidän sivustonsa on ilmainen ihmisille, jotka haluaisivat sijoittaa lainoihin, sillä he eivät veloita sijoittajilta avausmaksuja tai kuukausittaisia tai tilausmaksuja. 

Ihmisille, jotka haluavat lainata rahaa, Fellow Financen lainat ovat helppoja hyödyntää ilman vakuuksia ja tarvitsemasi raha hyvitetään tilillesi nopeasti. Voit saada lainoja lomamatkalle, ostaaksesi auton, remontoidaksesi kotisi tai voit jopa yhdistää lainat yhdeksi lainaksi, jonka avulla voit säästää paljon rahaa vuosittain. He eivät myöskään pyydä syytä lainallesi. Sinun täytyy vain valita haluamasi rahasumma ja takaisinmaksuaika ja he antavat sinulle lainatarjoukset nopeasti. Lainat voidaan maksaa takaisin milloin vain ilman lisämaksuja. Muut Fellow Financen lainan edut muun muassa lainan nostaminen 3 kuukauden välein ja eräpäivän muuttaminen kahden viikon ajaksi kerrallaan.

Fellow Financen palvelut
Fellow Finance sivusto antaa sinulle täyden pääsyn kaikkeen rahoitukseen, jota he tarjoavat. Voit avata tilin heidän sivustollaan täysin ilmaiseksi ja valita, keneltä haluaisit lainata rahaa. Tilisi auttaa sinua myös pysymään ajan tasalla lainasi tilasta. Fellow Finance hallitsee kaikki hallintoja lainanantajan ja lainaajan välillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Asiakkaat voivat sijoittaa suomalaisiin, ruotsalaisiin, tanskalaisiin, puolalaisiin ja saksalaisiin vertaislainapalveluihin sekä suomalaisiin että ruotsalaisiin yrityslainoihin ja myyntisaamiseen. Teet lainasopimuksen vain kun lainaaja kotiuttaa rahan omalle pankkitililleen. Saamasi korot ja takaisinmaksut, joita saat lainaajana, voidaan joko kotiuttaa tai sijoittaa toiseen lainaan. Saat myös vaihtoehdon myydä lainoja muille sijoittajille, joka sallii sinun kotiuttaa rahaa nopeasti lainoista. Voit myös käyttää Fellow Financen asiakaspalvelua ottamalla heihin yhteyttä puhelimitse arkipäivinä heidän aukioloaikojensa aikana saadaksesi apua tai vastauksia kysymyksiin.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos olet jo hakenut lainaa tai sijoittanut rahaa Fellow Financen kautta, voit vapaasti jättää oman arvostelusi yrityksestä ja antaa omat ajatuksesi ja mielipiteesi. Kuinka helppoa lainan ottaminen oli tämän yrityksen kautta? Oliko sijoittaminen vaivatonta ja helppoa ymmärtää? Saitko oikeasti kaikki rahat, joita hait? Kerro meille heidän asiakaspalvelustaan ja muusta kokemuksestasi arvostelussa, jotta voit auttaa muita lainan hakijoita ja sijoittajia päättämään, tulisiko heidän käyttää Fellow Financen palveluita vai ei.

Oletko päättänyt sijoittaa, muttet vielä tiedä, tulisiko sinun valita ensimmäinen palvelu, jonka kohtaat? Ei hätää, olemme koonneet lyhyen luettelon palveluista, jotka voivat auttaa sinua!