SuomiArvostelut

  Arvostelut Fellow Finance

  Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmiten ongelmat selvitetään rahalla. Entä jos harkitsisit ottavasi lainaa yritykseltä kuten Fellow Finance? Mutta ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen, lue arvosteluja heidän palveluistaan muilta asiakkailta, jotka ovat käyttäneet sen palveluita ennen sinua. Näin saat idean siitä, miten palvelu toimii ja millainen heidän toimintatapansa on kun kohtaat ongelmia palvelun käyttämisen kanssa.

  Tietoa Fellow Financesta

  Fellow Finance on yritys, joka perustettiin vuonna 2013 ja tarjoaa Euroopan edistyneimpää joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Asiakkaat voivat löytää kaikki tarvitsemansa avun, on se joko sijoittajan löytäminen tai oikean lainan hankkiminen, joka voisi auttaa heitä. He ovat yksi suurimmista joukkorahoitusalustoja pohjoismaissa, joka on rahoittanut yli $ 500 miljoonaa yli 670 000 asiakkaalle ja yli 14 000 sijoittajalle. Fellow Finance tarjoaa erilaisia lainoja kuten yrityslainoja, kulutusluottoja, laskurahoitusta ja erämaksupalveluja. He tarjoavat vilpitöntä palvelua ajan tasalla olevilla hinnoilla, jonka avulla heillä voi olla markkina, jossa henkilö voi lainata rahaa toiselle henkilölle tai yritykselle ja päinvastoin, ympäri maailman. Tämä prosessi tehdään myös äärimmäisen yksinkertaiseksi heidän helppokäyttöisellä, vilpittömällä sivustollaan, josta voit lainata 15 000 euroon asti tai lainata rahaa sijoittajana. Sijoittajilla on 7% - 10% vuosittainen tulo lainojen koroista. Heidän sivustonsa on ilmainen ihmisille, jotka haluaisivat sijoittaa lainoihin, sillä he eivät veloita sijoittajilta avausmaksuja tai kuukausittaisia tai tilausmaksuja.

  Ihmisille, jotka haluavat lainata rahaa, Fellow Financen lainat ovat helppoja hyödyntää ilman vakuuksia ja tarvitsemasi raha hyvitetään tilillesi nopeasti. Voit saada lainoja lomamatkalle, ostaaksesi auton, remontoidaksesi kotisi tai voit jopa yhdistää lainat yhdeksi lainaksi, jonka avulla voit säästää paljon rahaa vuosittain. He eivät myöskään pyydä syytä lainallesi. Sinun täytyy vain valita haluamasi rahasumma ja takaisinmaksuaika ja he antavat sinulle lainatarjoukset nopeasti. Lainat voidaan maksaa takaisin milloin vain ilman lisämaksuja. Muut Fellow Financen lainan edut muun muassa lainan nostaminen 3 kuukauden välein ja eräpäivän muuttaminen kahden viikon ajaksi kerrallaan.

  Katso Fellow Financen vertaislainan mainos.

  Fellow Financen palvelut

  Fellow Finance sivusto antaa sinulle täyden pääsyn kaikkeen rahoitukseen, jota he tarjoavat. Voit avata tilin heidän sivustollaan täysin ilmaiseksi ja valita, keneltä haluaisit lainata rahaa. Tilisi auttaa sinua myös pysymään ajan tasalla lainasi tilasta. Fellow Finance hallitsee kaikki hallintoja lainanantajan ja lainaajan välillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Asiakkaat voivat sijoittaa suomalaisiin, ruotsalaisiin, tanskalaisiin, puolalaisiin ja saksalaisiin vertaislainapalveluihin sekä suomalaisiin että ruotsalaisiin yrityslainoihin ja myyntisaamiseen. Teet lainasopimuksen vain kun lainaaja kotiuttaa rahan omalle pankkitililleen. Saamasi korot ja takaisinmaksut, joita saat lainaajana, voidaan joko kotiuttaa tai sijoittaa toiseen lainaan. Saat myös vaihtoehdon myydä lainoja muille sijoittajille, joka sallii sinun kotiuttaa rahaa nopeasti lainoista. Voit myös käyttää Fellow Financen asiakaspalvelua ottamalla heihin yhteyttä puhelimitse arkipäivinä heidän aukioloaikojensa aikana saadaksesi apua tai vastauksia kysymyksiin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos olet jo hakenut lainaa tai sijoittanut rahaa Fellow Financen kautta, voit vapaasti jättää oman arvostelusi yrityksestä ja antaa omat ajatuksesi ja mielipiteesi. Kuinka helppoa lainan ottaminen oli tämän yrityksen kautta? Oliko sijoittaminen vaivatonta ja helppoa ymmärtää? Saitko oikeasti kaikki rahat, joita hait? Kerro meille heidän asiakaspalvelustaan ja muusta kokemuksestasi arvostelussa, jotta voit auttaa muita lainan hakijoita ja sijoittajia päättämään, tulisiko heidän käyttää Fellow Financen palveluita vai ei.

  Oletko päättänyt sijoittaa, muttet vielä tiedä, tulisiko sinun valita ensimmäinen palvelu, jonka kohtaat? Ei hätää, olemme koonneet lyhyen luettelon palveluista, jotka voivat auttaa sinua!

  Fellow Finance
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Fellow Finance

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Fellow Finance luotettava yritys?

  Fellow Finance on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Fellow Finance tarjoaa?

  Fellow Finance on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Sijoittaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Fellow Finance-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.