SuomiArvostelut

  Arvostelut Banken

  Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pienempi lainan tarve, kun esimerkiksi pesukone hajoaa. Välttämättä säästössä ei ole riittävästi rahaa ja silloin on käännyttävä jonkin rahoituslaitoksen puoleen. Toisaalta voi myös olla tilanne, että sinulla on jo lainaa ja haluat vertailla oman lainasi ehtoja. Tällä tavalla voi olla mahdollista säästää ja sinulle voi jäädä enemmän rahaa kuukaudessa käyttöösi. Nykypäivänä lainan tarjoajia löytyy netistä useita ja voi olla vaikea tietää, mikä niistä kannattaa valita. Samalla monet yritykset tarjoavat lainojen kilpailutuksia tai hakuja, joiden avulla voi helposti yhdellä hakemuksella hakea lainaa useasta eri rahoituslaitoksesta. Tällä sivulla tutustumme Banken nimiseen palveluun. Millainen yritys on Banken ja mitä palveluja se tarjoaa? Miten hakemus käytännössä tehdään ja mitä tehdään jos tulee kysyttävää? Käymme tässä katsauksessa läpi näitä asioita ja voit myös lukea muiden käyttäjien kommentit Bankenin toiminnasta. Toisen tekemä arvostelu ja kokemus voi auttaa sinua, kun olet valitsemassa itsellesi palveluntarjoajaa.

  Tietoa Banken

  Banken on suomalainen palvelu, joka tarjoaa edullisimman rahoituksen hakupalvelua netissä. Banken on Vauras Invest Oy:n omistama ja hallinnoima verkkopalvelu. Vauras Invest Oy:n kotipaikka on Tampere ja yritys on perustettu vuonna 2021. Verkkopalvelun lisäksi yritys tarjoaa konsultointipalvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Konsultointipalveluja on niin markkinoinnin kuin sijoitusyhteistyön puolella.

  Tuotteet ja palvelut Banken

  Banken verkkopalvelun tuote on lainojen kilpailutus tai hakeminen. Hakemuksen täyttäminen onnistuu helposti sivuilla olevan pohjan avulla. Hakemuksessa asetetaan haluttu lainan määrä ja laina-aika sekä lisätään sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lomake kertoo myös samalla arvioidun kuukausierän haettavalle lainalle, joka on kuitenkin vain alustava arvio. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja sen voi tehdä yksin tai yhteishakijan kanssa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen palvelu kilpailuttaa yli 20 eri pankkia ja rahoittajaa ja prosessin lopputuloksena palvelu etsii näistä parhaimmat tarjoukset. Lainatarjoukset tulevat hakijan näkyville ja niistä voi valita itselleen sopivimman ja ne ovat yleensä saatavilla saman päivän aikana. Palvelussa voi myös kilpailuttaa omat nykyiset lainat ja hakea niille parempia ehtoja ja matalampia korkoprosentteja. Kilpailuttamisen avulla voi lainan kuukausikuluissa säästää ja rahaa jää silloin enemmän omaan käyttöön.

  Kilpailutuksen

  jälkeen hakija sopii lainantarjoajan omassa verkkopalvelussa lainan ehdoista ja hyväksyy tarjouksen siellä. Banken verkkopalvelu ei sido hakijaa mihinkään, eikä lainaa voi vahingossa hyväksyä palvelussa vaan hyväksymisprosessi tapahtuu aina tunnistautumisen kautta rahoittajan palveluun. Banken tarjoaa myös asiakaspalvelua chatin välityksellä arkisin klo 9-17 ja sähköpostin voi lähettää asiakaspalvelun osoitteeseen milloin tahansa. Puhelinneuvonta on avoinna samoin kuin chat arkisin klo 9-17 numerossa 03 410 920 00. Verkkosivuilla on näkyvillä usein kysyttyjen kysymysten osio, jossa on vastauksia muun muassa lainan määrään, hakukelpoisuuteen, korkoihin ja kuukausieriin sekä takaisinmaksuaikoihin liittyen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Banken palvelulle

  Onko sinulla lainoja, joita olet kilpailuttamassa ja mietit, missä sen tekisit? Ehkä olet käyttänyt Banken verkkopalvelua ja saanut lainatarjouksen sitä kautta? Jäikö laina saamatta? Kerro meille Suomiarvostelut sivuilla oma kokemuksesi, palautteesi tai valitus Banken verkkopalvelun toiminnasta. Sinun palautteesi on erittäin tärkeä. Sen avulla muut käyttäjät saavat arvokasta tietoa, kun he miettivät mitä palvelua käyttää lainan hakuun. Samalla voi tietenkin olla kiinnostavaa tietää, ovatko muut onnistunet saamaan hyviä tarjouksia palvelun kautta. Onko kaikilla ollut esimerkiksi samat ehdot? Kerro siis meille oma palautteesi tai käy lukemassa muiden kokemuksista!

  Banken
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Banken

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Banken luotettava yritys?

  Banken on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Banken tarjoaa?

  Banken on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Banken-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.