Freedom Rahoitus

Kaikki arvostelut

Freedom Rahoitus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on suomalainen, jo vuodesta 1999 asti toiminut lainojen kilpailuttamispalvelu netissä. Heidän kauttaan löydät helposti ja nopeasti halvimman mahdollisen lainan. Yrityksen tarjontaan kuuluu kulutusluottojen ja yhdistelylainojen kilpailuttaminen. Oletko harkinnut lainojen kilpailuttamista? Haluatko tietää, kannattaako lainat kilpailuttaa Freedom Rahoituksella? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan tiedon Freedom Rahoituksesta!

Tietoa Freedom Rahoituksesta
20 vuotta vanha lainojen kilpailutusyritys on vanha konkari alalla. Se on kerännyt Suomesta ja muista Pohjoismaista paljon tyytyväisiä asiakkaita. Yrityksen juuret juontaa jo vuoden 1983 Manchesteriin. Jo silloin Pohjoismaihin haluttiin luoda uusi, vahva yritys laina- ja rahoitusalalle. Toiminta alkoi ensimmäistä kertaa 1999 Ruotsissa.
Vuonna 2015 Freedom Rahoitus liittyi osaksi isompaa Zmarta Group-konsernia. Tällöin heidän toimintansa siirtyi myös Suomeen. Siitä lähtien heidän asemansa on ollut erittäin vahva Suomen rahoitusalalla.


Freedom Rahoituksen päätehtävä on aina ollut kilpailuttaa eri lainoja. Yritys pysyy ehdottomasti puolueettomana lainavertailuissa. Palvelu on myös ilmainen, joten kuluttajat voivat saada satojen eurojen säästöjä maksutta. Asiakaspalvelu on aina ollut heille tärkeää, jonka takia siihen on panostettu erittäin paljon. Ongelmatilanteissa ystävällinen ja tietotaitoinen asiakaspalvelu auttaa asiakkaita tehokkaasti ja iloisesti.
Yrityksen nettisivut ovat selkeät ja yksinkertaiset. Sieltä löytyy erittäin paljon tietoa heidän kilpailuttamistaan lainoista, yhteistyökumppaneista sekä tarkka opas lainan hakemiseen liittyen. Myös usein kysytyt kysymykset ja yhteystiedot löytyvät helposti.

Freedom Rahoituksen tarjoamat palvelut
Pääasiallisesti yritys kilpailuttaa kulutusluottoja ja lainojen yhdistämislainoja. Molemmissa vaihtoehtoina ovat 1000-60 000€ suuruinen laina 1-15 vuoden maksuajalla.
Vakuudeton luotto tai kulutusluotto on usein pieni laina lyhyellä maksuajalla. Kuten nimestä voi päätellä, laina ei vaadi vakuuksia tai takauksia. Lainaa voit käyttää mihin ikinä haluat, rajoituksia ei ole. Lainan hakeminen on yksinkertaista: täytät vain lyhyen ja selkeän hakemuksen, ja Freedom Rahoitus välittää sen eteenpäin yli 25 eri lainanmyöntäjälle. Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään. Kun lainatarjouksia tulee takaisin, voit valita niistä haluamasi lainan. Kun olet hyväksynyt lainan, se siirretään tilillesi jopa samana päivänä, kuitenkin viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa.
Lainojen yhdistelylaina kertoo jo nimessään kaiken oleellisen. Jos sinulla on useita pieniä lainoja, kannattaa kilpailuttaa yhdistelylaina. Sen avulla voit yhdistää kaikki luotot yhdeksi lainaksi. Tämä mahdollistaa kulujen pienentymisen sekä kuukausierän pienenemisen. Isompaa yhdistelylainaa ottaessa kannattaa ottaa lisäksi toinen yhteishakija. Tämä nostaa mahdollisuuksia lainan myöntämiselle ja myös korko voi olla pienempi.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Kokemuksensa ansiosta Freedom Rahoitus on asiantunteva ja toimiva lainojen kilpailuttaja. Heidän kansainvälisyytensä ja vahva yhteistyö lainanmyöntäjien kanssa takaa sen, että saat itsellesi halvimman mahdollisen lainan. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Freedom Rahoitus on luotettava ja hyvin toimiva yritys. Heidän asiakkaillaan ei ole paljoa valitettavaa heistä.
Jos teillä on jotain ongelmia Freedom Rahoituksen tarjoamien palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään! Heillä on asiakaspalvelunumero, joka palvelee asiakkaita maanantaista torstaihin klo 08:00-19:00 ja perjantaisin klo 08:00-17:00. Sivuilla on myös chatpalvelu, joka on auki aina arkisin klo 09:00-16:00. Muina aikoina heille voi lähettää sähköpostia. Yhteystiedot löydät painamalla tästä.
Oletko käyttänyt Freedom Rahoitusta lainojen kilpailuttamiseen? Oliko hakemuksen täyttäminen helppoa ja yksinkertaista? Tuliko lainatarjoukset nopeasti? Käyttäisitkö heidän palvelujaan uudelleen? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai muihin Freedom Rahoitusta koskeviin kysymyksiin, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita ihmisiä, jotka harkitsevat lainojen kilpailuttamista Freedom Rahoituksella tai heidän kilpailijoillaan.