Ferratum

Kaikki arvostelut

Ferratum

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Juhani
Älä valitettavasti valinnut Ferratumia rahoittajana. Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Uskottava.

  Älä valitettavasti valinnut Ferratumia rahoittajana.


Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Ferratum

Toisinaan on tilanteita, kun tarvitsee väliaikaisesti lisää rahaa arjen menoihin tai välillä on tarve suuremmille hankinnoille. Onko sinulla hajonnut yhtäkkiä pesukone ja uuden hankkimiseen ei vain ole rahaa? Tällä hetkellä lainamarkkinoilla on huima määrä tarjontaa ja lainantarjoajat kilpailevat asiakkaistaan. Minkälaista palveluntarjoajaa sitten kannattaa käyttää, kun tarjontaa on niin paljon? Käymme tällä sivulla läpi Ferratum palvelua. Mitä lainatuotteita se tarjoaa? Minkälainen yritys Ferratum on? Miten sen palveluita voi käyttää? Miten olla asiakaspalveluun yhteydessä? Lue alapuolelta lisää yrityksestä ja tutustu lisäksi käyttäjien kommentteihin ja arvioihin Ferratumista palveluntarjoana. Voit sen jälkeen tehdä päätöksen haluatko käyttää heidän lainapalveluita rahoittamaan omia arjen tarpeita.

Tietoa Ferratum
Ferratum verkkosivusto tarjoaa arkea helpottavia pankkipalveluita ja Ferratum Bank on osa Ferratum Group konsernia. Ferratum Bank p.l.c on Maltalle rekisteröity luottolaitos, jonka Maltan Financial Service Authority on lisensoinut ja sen toimintaa säätelee lisäksi Euroopan keskuspankki. Yritys on perustettu vuonna 2012 vuotuinen liikevaihto oli vuonna 2018 121 miljoonaa dollaria. Yrityksen palveluksessa oli samana vuonna 246 työntekijää.

Ferratum tuotteet ja palvelut
Ferratum tarjoaa lainaa kuluttajille 3000 euron ja 30 000 euron välillä. 
Kyseessä on kertalaina, jonka laina-aika voi olla 1-10 vuotta. Lainan saamisen kriteereinä on 23 vuoden ikä, ei maksuhäiriöitä ja henkilön tulee olla Suomessa asuva ja Suomen kansalainen. Kertalainan hakeminen tapahtuu verkossa täytettävän lomakkeen avulla. Ennen hakemusta voi lainalaskurin avulla tarkastella omaan tarpeeseen sopivaa lainamäärää. Laskurin avulla voi selvittää lainan kuukausierän muuttamalla lainan määrää ja laina-aikaa.

Verkkohakemuksessa täytetään omat tiedot ja annetaan Ferratumille tarvittavat suostumukset lainan hakuprosessin aloittamiseen. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen se siirtyy pankille käsiteltäväksi. Hakemuksia käsitellään arkisin klo 9-17 ja kaikessa lainaan liittyvissä lisätiedoissa asiakaspalvelu on suoraan yhteydessä hakijaan. Lisätietoja lainan saamiseksi ovat palkkakuitit, joista tarkistetaan hakemuksella olevien tietojen oikeellisuus. Kertalainan lisäksi voi palvelussa hakea useampien lainojen yhdistämistä. Tämä palvelu toimii samalla hakemuksella kuin kertalaina. Samalla asiakkaalla ei kuitenkaan voi olla yhtä aikaa kahta samanaikaista lainaa avoinna. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen laina maksetaan tilille ja sen tietoja voi sen jälkeen hallita oma tili palvelussa. Oma tili palvelussa näkee oman lainan tiedot, avoimet laskut ja laskuhistorian. Palvelussa voi myös hakea muutoksia lainan maksuaikatauluun tai maksuvapaisiin. Maksuvapaita on mahdollista hakea kaksi 12 kuukauden aikana.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sivustolta löytyvän chat palvelun avulla, jossa asiakaspalveluun saa yhteyden Whatsappin tai Facebook messengerin avulla. Muita yhteydenottotapoja on puhelin ja sähköposti. Puhelin palveluun saa yhteyden numerosta 0800 166 308 ja sähköposti voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@ferratum.fi. Asiakastuki sivuilla on myös kattava listaus usein kysyttyjen kysymysten osalta, josta voit löytää vastauksia akuutteihin haasteisiin. Verkkosivuilla on myös Ferratum talouskoulu, josta voi saada tietoa elämän aikana tehtävistä taloudellisista päätöksistä. Talouskoulun sivuilla on useita blogikirjoituksia ja vinkkejä miten esimerkiksi suunnitella omaa taloutta, varmistaa taloudellinen turva eläkkeellä ja miten järjestää häät pienellä budjetilla. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Ferratum palvelulle
Oletko hakenut lainan Ferratum palvelusta? Jos olet niin kertoisitko siitä meille? Suomiarvostelut sivuilla on käyttäjien kommentteja ja arvioita eri palveluntarjoajaista ja myös sinun palautteesi olisi erittäin tärkeä! Miten lainan hakeminen onnistui? Miten nopeasti sait lainan tilille? Oletko saanut asiakaspalvelusta apua? Tietenkin aina kannattaa olla yhteydessä välittömästi Ferratum asiakaspalveluun jos tulee jotain ongelmia oman lainan kanssa. Kaikista tänne kirjoitetuista kommenteista on kuitenkin apua kaikille, jotka ovat ajatelleet hakea lainaa Ferratum palvelusta. Myös sinä voit saada lisätietoa käyttäjien kommenteista. Jätä siis oma palautteesi!