Rahalaitos

Kaikki arvostelut

Rahalaitos

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

A
Aurora
Mitä muuta tästä sanoisin? Positiivinen kokemus ja edullinen laina löytyi. Kiitos!Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Helppo ja nopea

  Mitä muuta tästä sanoisin? Positiivinen kokemus ja edullinen laina löytyi. Kiitos!


Muut katsoivat

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Rahalaitos

Rahalaitos.fi arviot
Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, jolloin lainaa ei välttämättä saakaan omasta pankista. Omasta pankista haettuun lainaan tarvitsee useimmiten myös jonkinlaisen vakuuden, esimerkiksi omistusasunnon tai kesämökin. Pieneen lainasummaan voisi tuntua hölmöltä laittaa suuri vakuus, joten on olemassa pankkeja, joiden lainoihin suuria vakuuksia ei tarvita.

Elämässä voi esimerkiksi tulla eteen odottamaton tilanne, jolloin omat säästöt eivät riitäkään tarvittavaan hankintaan. Tällöin voi olla tarpeen hakea lainaa luotettavasta palvelusta. Toisaalta myös moniin elämän suurempiin, harkittuihin ostoksiin voi tarvita lainaa. On tavallista, että esimerkiksi auto hankitaan ainakin osittain laina-rahalla. Lainan ottaminen on monelle yksi elämän suurimpia taloudellisia päätöksiä, jota halutaan miettiä tarkkaan. Lainojen ehdot ja eri palveluntarjoajien erot on hyvä ymmärtää ennen lainan ottamista. Lainoja voi olla vaikeaa vertailla itse, sillä pankkeja ja muita lainojen tarjoajia on nykyään hyvin paljon. Lainojen vertaileminen itse voi myös viedä yllättävän paljon aikaa. Onneksi on olemassa palveluita, jotka vertaavat erilaisia lainoja puolestasi. Yksi esimerkki tällaisesta yrityksestä on Rahalaitos.fi. 

Mikä on Rahalaitos.fi?
Rahalaitos.fi on suomalainen lainanvälityspalvelu. Lainanvälityspalvelu tarkoittaa yritystä, joka kilpailuttaa eri luotonantajia puolestasi. Rahalaitos on perustettu vuonna 2011. Yritys on kehittänyt asiakkailleen uudenlaisia tapoja lainan hakemiseen ja lainan kilpailuttamiseen. Lainanvälityspalvelu Rahalaitos.fi on osa Eone Oy:tä. Eone Oy  on rakentanut palveluja sähköisessä liiketoimintaympäristössä niin yksityisille kuluttajille kuin yrityksille vuodesta 2011. Rahalaitoksen pääasiallinen liikeidea on, että asiakas saa palvelun kautta lainatarjouksen usealta lainanantajalta, joiden lainaehtoja asiakas voi sitten vertailla keskenään. Asiakas saa mahdolliset lainatarjoukset tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Rahalaitos.fi sivustolla. Rahalaitos.fi on yksi Suomessa kauimmin toimineista lainanvälityspalveluista. 

Millaisia palveluita Rahalaitos.fi tarjoaa?
Rahalaitos.fi on lainanvälityspalvelu. Heidän kauttaan asiakas voi saada lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Tämä säästää asiakkaalta sen vaivan, että asiakas kysyisi lainatarjousta erikseen jokaiselta luotonantajalta. Rahalaitos.fi yrittää siis nopeuttaa asiakkaan lainan saantia.  Rahalaitos.fi hoitaa sekä yksityisiä lainanhakijoita että yrityksiä. Asiakas tekee yrityksen sivuilla lainahakemuksen. Hakemuksessa kysytään joitakin henkilökohtaisia tietoja ja varsinkin henkilön talouteen liittyviä tietoja. Lainahakemuksen voi lähettää Rahalaitoksen sivuilla ilmaiseksi ja lainatarjouksen voi saada jopa 25 luotonantajalta. Kaikki luotonantajat eivät välttämättä kuitenkaan tarjoa sinulle lainaa hakemuksesi perusteella. Lainatarjousten saaminen voi kestää minuuteista noin vuorokauteen. Hakemuksessa voi myös mainita hakevansa lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin lainatarjousten ehdot voivat olla paremmat. Yksityisen lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset eläke-tai palkkatulot. Yksityisasiakas voi hakea lainaa 500€-70 000€ ja yritysasiakkaat 1000€-250 000€. Rahalaitoksen kautta saaduissa lainatarjouksissa laina-aika voi olla 1-15 vuotta ja lainan korko 4,5%-20%. 

Kehut, valitukset ja kehitysideat Rahalaitos.fi: 
Oletko käyttänyt Rahalaitos.fi palvelua aikaisemmin? Oliko palvelu mielestäsi hyödyllinen? Saitko kaiken tarvitsemasi tiedon eri luotonantajista ja heidän tarjoamistaan lainoista? Oliko sinulla jokin ongelma palvelun käyttämisen kanssa? Osasiko asiakaspalvelu korjata ongelman? Mitä käyttäjän tulisi mielestäsi ottaa huomioon lainaa hakiessa kyseisen yrityksen kautta? Kertomalla kokemuksesi Rahalaitos.fi yrityksenä, voit auttaa sen tulevia asiakkaita. Kerro meille, minkä takia kokemuksesi oli hyvä tai mikä meni pieleen. Näin palvelun käyttöä harkitsevat asiakkaat voivat päätellä, onko yrityksen tarjoama palvelu heitä varten. Kertomalla oman kokemuksesi voit siis auttaa muita heidän elämänsä tärkeimmissä päätöksissä. Voit jakaa kaiken kokemuksestasi, tai vain osan, jos et halua kertoa kaikkea. Kaikki vastaukset ovat hyödyllisiä tuleville käyttäjille!