SuomiArvostelut

  Arvostelut Zmarta

  Joskus sitä vain tarvitsee lisärahaa. Jos autosi jättää tielle tai kohtaat yllättäviä menoja, saatat jouttua ottamaan lainaa. Tai jos haluat ostaa talon, sinun on melkein pakko ottaa asuntolainaa. Ei ole väliä, miten paljon säästät rahaa, joskus se ei vain ole tarpeeksi. Mutta mistä löydät parhaat korot? Mistä löydät yrityksen, johon luottaa? Nämä saattavat olla muutama monesta kysymyksestä, joita kysyt itseltäsi, kun joudut turvautumaan näihin yrityksiin. Yksi yrityksistä, jotka voivat lainata sinulle rahaa, on Zmarta FI. Mutta kuinka tämä yritys käsittelee rahaasi? Voitko luottaa tähän yritykseen? Millaisia korkoja voit odottaa ja jäätkö jumiin sen koron kanssa ja et voi maksaa sitä takaisin? Millainen Zmarta FIn asiakaspalvelu on, auttavatko he sinua, kun kohtaat ongelmia? Lue muiden asiakkaiden, jotka ovat ottaneet lainaa Zmarta Fistä, arvosteluja. Olivatko he tyytyväisiä saamaansa palveluun? Selvitä tämä lukemalla heidän arvostelunsa heidän kokemuksestaan, mielipiteestään ja muusta. Tämä saattaa antaa sinulle helppouden valita lainayrityksen, kun olet sen tarpeessa.

  Tietoa
  Zmarta FI

  on suomalainen yritys, joka tarjoaa lainoja 1000€:sta jopa 60 000€:een ja jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivustolta löydät autolainat ja -rahoitukset, matkalainat, pienlainat, remonttilainat, tuloturvat ja lainaa häihin. Yritys perustettiin vuonna 1999 Ruotsissa nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 yritys ostettiin ja sen nimeksi tuli Freedom Finance AB. Vuonna 2007 yritys osti norjalaisen yrityksen Centumin, joka yhdistyi yhtiöön. Suomeen tämä yritys rantautui vuonna 2008. Vuonna 2015 Zmarta lanseerattiin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö vaihtoi nimekseen Zmarta Group vuonna 2016 ja vuonan 2018 se osti Insplanetin ja laajensi palvelunsa vakuutuksiin. Heillä on päämajoja Helsingissä, Ängelholmissa, Tukholmassa ja Oslossa.

  Videolla näet Zmarta FIn lainamainoksen.

  Palvelut

  Kun haluat ottaa lainaa, sinun tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat. Oletetaan, että haluat ottaa 1000€ lainan ja maksaa sen takaisin 1 vuodessa. Tällöin kuukausierän summa on 88 euroa sekä siihen lisätään 5 euron laskutuslisä sekä 49 euron avausmaksu. Lainan kokonaissumma on näin 1 061 euroa, nimelliskorko on 11% ja oikea vuosittainen korko on 11,47 prosenttia. Luotonmyöntäjien oikea vuosikorko voi vaihdella 4,99%:sta 50,5%:een kun laina-aika on 1-15 vuotta. Kaikki hakemukset käsitellään automaattisesti varmistamaan nopeat luottopäätökset. Voit tehdä Zmartan maksuvertailun vain, jos olet 20-vuotias tai vanhempi, saat säännöllistä palkka- tai eläketuloa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun teet lainavertailua, sinun täytyy antaa sivustolle hieman tietoja itsestäsi. Nämä tiedot sisältävät henkilötunnuksen, etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, työsuhteen muodon, (yrittäjä, työtön, opiskelija, vakituinen työsuhde jne.) kuukausitulot verottomana ja kuukausitulot verojen jälkeen. Tämän jälkeen sinun on hyväksyttävä käyttäjäsopimus ja yleiset ehdot. Seuraavaksi annat joitakin syventäviä henkilötietoja kuten siviilisäätysi, asemasi ja kansalaisuutesi. Sen jälkeen asumistiedot, työpaikka ja lainan tarkoitus.

  Zmartaan

  voit ottaa yhteyttä joko live chatin kautta tai puhelimitse. Live chat on avoinna arkisin klo 9-16 ja puhelinpalvelu 8-19.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo hakenut lainaa Zmartalta? Sitten tiedät enemmän tästä yrityksestä kuin ehkä muut asiakkaat, jotka etsivät lainayritystä. Kuinka helppoa lainan hakeminen oli? Olivatko he rehellisiä siitä, kuinka paljon lainasi todellinen vuosikorko oli? Saitko oikeasti rahan, jonka hait? Kuinka pitkään meni, ennen kuin rahat näkyivät tililläsi? Entä kuinka Zmartan asiakaspalvelu kohteli sinua, kun kohtasit ongelmia lainan haussa tai missä vain muussa asiassa? Kirjoita asiakasarvostelu tälle sivulle ja auta muita potentiaalisia asiakkaita päättämään, voiko tähän yritykseen luottaa.

  Voitko luottaa Zmarta FIhin? Lue asiakasarvosteluja, kokemuksia ja mielipiteitä tästä lainayrityksestä.

  Zmarta
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Zmarta

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Zmarta luotettava yritys?

  Zmarta on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Zmarta tarjoaa?

  Zmarta on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Zmarta-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.