Zmarta

Kaikki arvostelut

Zmarta

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Zmarta

Joskus sitä vain tarvitsee lisärahaa. Jos autosi jättää tielle tai kohtaat yllättäviä menoja, saatat jouttua ottamaan lainaa. Tai jos haluat ostaa talon, sinun on melkein pakko ottaa asuntolainaa. Ei ole väliä, miten paljon säästät rahaa, joskus se ei vain ole tarpeeksi. Mutta mistä löydät parhaat korot? Mistä löydät yrityksen, johon luottaa? Nämä saattavat olla muutama monesta kysymyksestä, joita kysyt itseltäsi, kun joudut turvautumaan näihin yrityksiin. Yksi yrityksistä, jotka voivat lainata sinulle rahaa, on Zmarta FI. Mutta kuinka tämä yritys käsittelee rahaasi? Voitko luottaa tähän yritykseen? Millaisia korkoja voit odottaa ja jäätkö jumiin sen koron kanssa ja et voi maksaa sitä takaisin? Millainen Zmarta FIn asiakaspalvelu on, auttavatko he sinua, kun kohtaat ongelmia? Lue muiden asiakkaiden, jotka ovat ottaneet lainaa Zmarta Fistä, arvosteluja. Olivatko he tyytyväisiä saamaansa palveluun? Selvitä tämä lukemalla heidän arvostelunsa heidän kokemuksestaan, mielipiteestään ja muusta. Tämä saattaa antaa sinulle helppouden valita lainayrityksen, kun olet sen tarpeessa. 

Tietoa
Zmarta FI
on suomalainen yritys, joka tarjoaa lainoja 1000€:sta jopa 60 000€:een ja jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivustolta löydät autolainat ja -rahoitukset, matkalainat, pienlainat, remonttilainat, tuloturvat ja lainaa häihin. Yritys perustettiin vuonna 1999 Ruotsissa nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 yritys ostettiin ja sen nimeksi tuli Freedom Finance AB. Vuonna 2007 yritys osti norjalaisen yrityksen Centumin, joka yhdistyi yhtiöön. Suomeen tämä yritys rantautui vuonna 2008. Vuonna 2015 Zmarta lanseerattiin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö vaihtoi nimekseen Zmarta Group vuonna 2016 ja vuonan 2018 se osti Insplanetin ja laajensi palvelunsa vakuutuksiin. Heillä on päämajoja Helsingissä, Ängelholmissa, Tukholmassa ja Oslossa.

Palvelut
Kun haluat ottaa lainaa, sinun tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat. Oletetaan, että haluat ottaa 1000€ lainan ja maksaa sen takaisin 1 vuodessa. Tällöin kuukausierän summa on 88 euroa sekä siihen lisätään 5 euron laskutuslisä sekä 49 euron avausmaksu. Lainan kokonaissumma on näin 1 061 euroa, nimelliskorko on 11% ja oikea vuosittainen korko on 11,47 prosenttia. Luotonmyöntäjien oikea vuosikorko voi vaihdella 4,99%:sta 50,5%:een kun laina-aika on 1-15 vuotta. Kaikki hakemukset käsitellään automaattisesti varmistamaan nopeat luottopäätökset. Voit tehdä Zmartan maksuvertailun vain, jos olet 20-vuotias tai vanhempi, saat säännöllistä palkka- tai eläketuloa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun teet lainavertailua, sinun täytyy antaa sivustolle hieman tietoja itsestäsi. Nämä tiedot sisältävät henkilötunnuksen, etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, työsuhteen muodon, (yrittäjä, työtön, opiskelija, vakituinen työsuhde jne.) kuukausitulot verottomana ja kuukausitulot verojen jälkeen. Tämän jälkeen sinun on hyväksyttävä käyttäjäsopimus ja yleiset ehdot. Seuraavaksi annat joitakin syventäviä henkilötietoja kuten siviilisäätysi, asemasi ja kansalaisuutesi. Sen jälkeen asumistiedot, työpaikka ja lainan tarkoitus.

Zmartaan voit ottaa yhteyttä joko live chatin kautta tai puhelimitse. Live chat on avoinna arkisin klo 9-16 ja puhelinpalvelu 8-19.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo hakenut lainaa Zmartalta? Sitten tiedät enemmän tästä yrityksestä kuin ehkä muut asiakkaat, jotka etsivät lainayritystä. Kuinka helppoa lainan hakeminen oli? Olivatko he rehellisiä siitä, kuinka paljon lainasi todellinen vuosikorko oli? Saitko oikeasti rahan, jonka hait? Kuinka pitkään meni, ennen kuin rahat näkyivät tililläsi? Entä kuinka Zmartan asiakaspalvelu kohteli sinua, kun kohtasit ongelmia lainan haussa tai missä vain muussa asiassa? Kirjoita asiakasarvostelu tälle sivulle ja auta muita potentiaalisia asiakkaita päättämään, voiko tähän yritykseen luottaa.

Voitko luottaa Zmarta FIhin? Lue asiakasarvosteluja, kokemuksia ja mielipiteitä tästä lainayrityksestä.