Sortter

Kaikki arvostelut

Sortter

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Mauri
Hyvä ja selkeä lainojen vertailu. Sopivin vaihtoehto löytyi helposti selkeästä listasta. Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Toimii!

  Hyvä ja selkeä lainojen vertailu. Sopivin vaihtoehto löytyi helposti selkeästä listasta.


Muut katsoivat

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Sortter

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. Siksi on järkevää verrata lainojen hintoja. Tässä Sortter voi auttaa sinua! He kilpailuttavateri lainoja puolestasi. Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Sortterista.

Tietoa Sortterista
Sortter on reilu luottovertailupalvelu. He vertaavat sinulle pankkilainojen tarjouksia - aivan kuten hotellivertailusivustot vertaa hotelleja sinulle. Jättämällä hakemuksen Sortterille voit löytää sinulle parhaita lainaustarjouksia. Kun sopiva laina on löydetty, voit helposti hyväksyä sen.
Sortter on ainoa yritys, joka antaa sinulle parhaan korkotakuun lainallesi. Jos löydät halvemman lainan myöhemmin jonkun kumppanimme kanssa, Sortter korvaa sinulle lainajen hintaeron.
Yritys tekee yhteistyötä luotettavien pankkien kanssa ja he ovat kumppaneita vain niille luoton tarjoajille, jotka haluavat tarjota sinulle lainaa oikeudenmukaisilla ehdoilla.

Sortterin tarjoamat palvelut
Lainojen vertailu on sinulle helppoa. Sinulle järjestetään aina parhaimmat lainatarjoukset. Yhdellä hakemuksella saat luottopäätöksen kaikilta kumppaneiltamme. Lainatarjoukset esitetään sinulle aina selkeästi. Palvelu perustuu parhaisiin turvamenetelmiin. Tietosi suojataan ja Sortter työskentelee vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei maksa sinulle yhtään.
Löydä ja vertaa helposti 1 000–50 000 euron kulutusluottoja yhdellä sivustolla. Sinulle etsitään ilmaiseksi €‹€‹lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Jos löydät sopivan kulutusluoton, voit hakea sitä helposti Sortterin kautta. Sortter suosittelee ottamaan aina halvimman kulutusluoton, mutta päätös on sinun. Päätät itse minkä tarjouksen valitset.
Voit hakea kulutuslainaa ilman vakuuksia tai takuita lajittelijassa. Saat nopean luottopäätöksen, ja raha hyvitetään parhaimmillaan tilillesi samana päivänä.


Kulutusluoton ja muiden menojen korko riippuu pyydetyn lainan määrästä ja pankin suorittamasta riskinarvioinnista. Kulutuslainojen korot laskevat yleensä lainan määrän kasvaessa. Pankkien riskipohjaisten arvioiden perusteella tarjoamat korot vaihtelevat myös hakijan mukaan. Täytä hakemus huolellisesti saadaksesi mahdollisimman halvat tarjoukset. Mitä paremmin pankki ymmärtää tilanteesi hakemuksella, sitä todennäköisempää on, että saat kulutuslainan alhaisella korolla. Kuluttajaluottojen vuotuiset korot alkavat 4,5 prosentista ja voivat olla jopa 20% pankista ja hakijasta riippuen. 10 000 euron kulutusluotolla korko on yleensä 5-15%. Suurempien kulutuslainojen korko on usein alle 10%.
Jos tarvitset autolainaa, Sortter etsii sinulle pankeista edullisinta käytettävissä olevaa luottoa. Yhdellä hakemuksella voit helposti hakea monia henkilökohtaisia €‹€‹lainasopimuksia ja valita halvimman autolainan.
Auton ostaminen on monille toiseksi suurin osto heti kodin jälkeen ja vaatii usein lainan omien säästöjen lisäksi. Voit myös hakea autolainaa Sortterin kautta koko summalle, joten voit ostaa auton kokonaan ilman käsirahaa. Hae lainaa enintään 50 000 euroa toiveidesi mukaan. Voit valita haluamasi laina-ajan 1–15 vuoden väliltä. Valitun lainanmyöntäjän autolaina siirretään suoraan tilillesi ja voit käyttää sitä uuden tai käytetyn auton ostamiseen. Tämä antaa sinulle käteisostajan aseman autokaupoissa, mikä antaa sinulle usein paremman mahdollisuuden neuvotella auton hintaa alemmaksi.
Jos sinulla on enemmän kuin yksi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi ja alentaa lainakustannuksia. Tällä tavalla sinun ei tarvitse maksaa lainoja takaisin monissa eri paikoissa ja sinulla on enemmän rahaa käytettävissä muihin menoihin. Säästöt lainojen konsolidoinnissa johtuvat usein sekä matalammista lainakoroista sekä alhaisimmista kuukausieristä.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos teillä tulee ongelmia Sortterin palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään! Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
Oletko käyttänyt Sortteria aiemmin? Suosittelisitko heidän palveluja muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluatte jakaa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen vertailupalvelua netistä!