CapitalBox

Kaikki arvostelut

CapitalBox

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

CapitalBox

Oletko pienyrittäjä tai keskisuuren yrityksen pyörittäjä. Yrityksillä on silloin tällöin tarve rahoittaa toimintaansa lainojen avulla, jotta voi tuotteet tai vaikeassa tilanteessa varmistaa tuotannon tai palvelun jatkuminen. Verkossa on nykyisin monia yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa ja myös ulkomaisia toimijoita riittää Suomen markkinoilla. Nämä yritykset kannattaa kilpailuttaa. Onko sinun yrityksellä tarvetta lainalle tai jonkin investoinnin rahoittamiselle? Voit tutustua erilaisiin rahoituslaitoksiin ja yrityksiin Suomiarvostelut sivuilla. Löydät sivuiltamme kattavan valikoiman erilaisia palveluntarjoajia ja voit samalla lukea toisten käyttäjien kokemuksia kyseisistä yrityksistä. Tällä sivulla kerromme CapitalBox yrityksestä ja heidän tuotteistaan. Käymme läpi, miten voit hankkia ja käyttää heidän palveluitaan ja mitä muuta sinun tulee tietää kyseisestä yrityksestä. Voit myös selvittää, itä toisen käyttäjä arvostelu kertoo yrityksen luotettavuudesta ja toiminnasta. Tämän jälkeen sinun on helpompi päättää, haluatko käyttää CapitalBox yrityksen palveluita.

Tietoa CapitalBox
Yritys on perustettu vuonna 2015 ja se tarjoaa lainapalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Se tarjoaa eri kokoisia lainoja, joiden avulla yritykset voivat rahoittaa omaa toimintaansa ja yritys on kasvanut useaan eri maahan. Pääasiassa kasvu on tapahtunut pohjoismaissa ja yrityksellä on haarakonttoreita Tanskan lisäksi Suomessa sekä Ruotsissa. Muissa maissa kuten Alankomaat, Liettua ja Iso-Britannia ovat myös saaneet oman haarakonttorin. CapitalBox on FinTech yritys, joka tarkoittaa paperitonta lainan hakemista ja käsittelyä, joka puolestaan nopeuttaa lainanhaku ja käsittelyprosessia.

Tuotteet ja palvelut CapitalBox
CapitalBox verkkosivuilla voit hakea yrityksellesi eri kokoisen lainan vaivattomasti ja nopeasti. Lainan avulla on helppo rahoittaa yrityksen investoinnin tai vaikka uusien laitteiden hankkiminen. Lainan haku tapahtuu täysin verkossa ja se käy nopeasti. CapitalBox tarjoaa myös joustavat takaisinmaksut sekä lainan ilman suuria vakuuksia. Lainan saamiselle on muutamia selkeitä edellytyksiä. Yrityksen tulee olla ollut toiminnassa vähintään 12 kuukautta, yrityksen liikevaihdon tulee olla vähintään 480 000 Tanskan kruunua vuodessa ja muutamia muita ehtoja, jotka selviävät CapitalBox lainanhaku ehdoista tarkemmin.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja se vie vain 5 minuuttia aikaa. Hakemusta varten on ensin täydennettävä yrityksen tiedot ja haluttu lainan määrä hakemukselle. Hakemus täydennetään täysin verkossa ja sitä varten ei tarvitse postittaa mitään papereita. Tämän jälkeen, jos kaikki yrityksen ehdot täyttyvät, saa lainatarjouksen. Lainatarjous tulee käydä tarkoin läpi ja siitä kannattaa selvittää kuukausittaisten maksujen lisäksi korkojen määrät sekä muut ehdot. Lainatarjous ei sisällä mitää piilokuluja vaan kaikki lainan kulut on esitetty tarkasti tarjouksessa, josta ne voi selvittää. Seuraavaksi yritys voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Hyväksytty lainatarjous menee eteenpäin maksuun ja sen jälkeen lainan takaisinmaksu alkaa 30 päivän päästä lainan hyväksymisestä. Lainan maksuerät veloitetaan kiinteillä samankokoisilla kuukausittaisilla maksuerillä. Verkkosivuilla on myös asiakkaille käytössä asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun saa helposti yhteyden sähköpostilla tai puhelimella asiakaspalvelun aukioloaikoina. Puhelinpalvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 9-17 paikallista aikaa.

Suositukset, valitukset ja vinkit CapitalBox
Yritys voi sen toiminnan aikana tarvita lainaa erilaisiin investointeihin tai yrityksen laajentamiseen. Siksi on hyvä etsiä järkeviä lainantarjoajia verkosta. Onko sinulla kokemusta CapitalBox yrityksestä? Jos on niin voisitko kertoa siitä meille SuomiArvostelut sivuilla. Meillä käyttäjät voivat kertoa negatiivista ja positiivista palautetta palveluntarjoajista ja auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Kaikki palaute on tärkeää ja myös palveluntarjoajat hyötyvät siitä sekä myös sinä voit lukea toisten kommentteja ja hyötyä niistä. Voit myös vertailla vastaavanlaisia yrityksiä sivuillamme. Vertaileminen kannattaa ja sen avulla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat palveluntarjoajat ja parhaimmat tarjoukset. Muista myös käydä lukemassa lainojen ehdot enne kuin hyväksyt sopimuksen.