SuomiArvostelut

  Arvostelut Kattokorko

  Lainoja on moneen lähtöön: toiset kaipaavat joustavuutta arjen rahankäyttöön, toiset taas resursseja johonkin pitkään haaveiltuun hankintaan. Olipa lainantarve sitten pieni tai suuri, on lainojen vertailu lähes välttämätön osa lainanhakuprosessia. Kattokorko on yritys, joka kilpailuttaa lainoja asiakkaidensa puolesta. On kuitenkin viisasta kilpailuttaa myös lainojen kilpailuttajat. Niinpä olemmekin koonneet sinulle tähän yhteenvedon tärkeimmistä tiedoista, jotka liittyvät Kattokorkoon ja sen palveluihin. Lisäksi löydät ohesta Kattokoron asiakkaiden jättämiä arvosteluja, jotka toivon mukaan auttavat sinua päättämään, onko kyseessä sinun tarpeisiisi sopiva palvelu. Jätäthän myös oman arvostelusi, jos sinulla on kokemuksia Kattokorosta!

  Tietoa Kattokorosta

  Kattokorko on vuonna 2008 perustettu lainanvälityspalvelu. Perustamisvuonnaan se oli alansa ensimmäinen suomalainen yritys, ja sen päämaja löytyy Helsingistä Alvar Aallon kadulta. Yrityksen palvelupakettiin kuuluu useammanlaisten lainojen vertailupalveluita, joita tarkastellaan lähemmin seuraavassa kappaleessa. On tosin jo tässä vaiheessa syytä huomauttaa, että Kattokorko ei pyydä asiakkaitaan vierailemaan konttorissaan, jos he ovat kiinnostuneita yrityksen palveluista, eikä se olisi mahdollistakaan. Kaikki palvelut haetaan firman verkkosivujen kautta.

  Kattokoron palvelut

  Kattokoron palveluita haetaan erityisen työkalun kautta, joka näyttäytyy vierailijalle välittömästi tämän saapuessa firman verkkosivuille. Työkalun avulla voi hakea lainoja sekä lainasumman että laina-ajan perusteella. Tarjolla olevat summat liikkuvat laajassa haarukassa muutaman tuhannen euron lainoista aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Samoin laina-ajat vaihtelevat vuoden ja lähes kahden vuosikymmenen välillä. Kun nämä kaksi tekijää on valittu, syöttää asiakas järjestelmään muutamia lainan saamisen kannalta olennaisia perustietoja, kuten nimensä sekä kuukausitulonsa. Näistä jälkimmäinen on oleellinen etenkin siksi, että Kattokorolla on tietyt perusvaatimukset, jotka jokaisen asiakkaan on täytettävä voidakseen hakea lainaa. Ehtoihin kuuluvat muun muassa riittävät kuukausitulot, ikä sekä vakituinen asuminen Suomessa. Kuten kaikissa lainapalveluissa, on aiempi maksuhäiriömerkintä peruste hakemuksen hylkäämiselle. Kun asiakas on syöttänyt tietonsa lomakkeeseen, voi hän lähettää sen Kattokorolle tehdäkseen kilpailutuspyynnön. Pyyntö ei vielä velvoita asiakasta mihinkään, ja Kattokorko kilpailuttaa sen pohjalta noin kymmenen eri lainantarjoajan palvelut, tarjoten niistä edukkainta asiakkaalle.

  Kattokoron tarjoamat lainatyypit

  Millaisia lainoja Kattokorosta voi oikeastaan hakea? Olemme jo tarkastelleet lainasummia ja -aikoja, mutta millaiset lainat ovat edustettuina ja mitä ne oikeastaan tarkoittavat? Yrityksen lainoja voi tarkastella lainatyypeittäin. Ne koostuvat muun muassa erilaisista kulutusluotoista, joita yhdistää se, että niillä on yleensä tarkoitus tehdä jokin hieman suuremman kokoluokan hankinta. Esimerkkejä kulutusluottojen alakategorioista ovat muun muassa auto-, remontti- ja matkalaina. Kattokorko tarjoaa myös pienempiä pikaluottoja ja vakuudettomia lainoja. Lopuksi mainittakoon joustoluotot, jotka toimivat hiukan muista lainoista poikkeavasti. Joustoluoton on nimensä mukaisesti tarkoitus tuoda joustavuutta arjen rahankäyttöön toimimalla luottokortin tapaan. Joustoluottoa hakiessasi saat tietyn lainakaton, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa lainaa erillistä lainahakemusta tekemättä. Joustoluotoille on tyypillistä se, että korkoa tarvitsee maksaa vain lainakaton nostetusta osuudesta. Niinpä sitä käytetään yleensä tilanteissa, joissa lainaa tarvitaan pieniin arjen hankintoihin, joiden kokonaissuuruutta voi olla vaikea arvioida heti lainan hakemisen yhteydessä. Myös lainojen yhdistäminen Kattokoron kautta on mahdollista.

  Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Kattokoron asiakkailta

  Tavallisen asiakkaan kokemus on arvokas tietolähde, ja antaa huomattavasti puolueettomampaa tietoa kuin vaikkapa Kattokoron mainos tai muu kaupallinen taho. Niinpä kuluttajien on mahdollista tulla sivustollemme kirjoittamaan arvosteluja yrityksistä, joista heillä on kokemusta. Jos olet siis jo asioinut Kattokoron kanssa, pyydämme sinua jättämään oheen lyhyen kommentin! Voit esimerkiksi kertoa siitä, kuinka nopea kilpailutusprosessi oli tai kuinka tyytyväinen olit lopulta saamaasi lainaan. Niin ruusut kuin risutkin ovat tervetulleita! Toivomme kovasti, että tästä yhteenvedosta sekä sivustollemme jätetyistä kommenteista on sinulle hyötyä!

  Kattokorko
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Kattokorko

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Kattokorko luotettava yritys?

  Kattokorko on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Kattokorko tarjoaa?

  Kattokorko on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Kattokorko-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.