Kattokorko

Kaikki arvostelut

Kattokorko

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Kattokorko

Lainoja on moneen lähtöön: toiset kaipaavat joustavuutta arjen rahankäyttöön, toiset taas resursseja johonkin pitkään haaveiltuun hankintaan. Olipa lainantarve sitten pieni tai suuri, on lainojen vertailu lähes välttämätön osa lainanhakuprosessia. Kattokorko on yritys, joka kilpailuttaa lainoja asiakkaidensa puolesta. On kuitenkin viisasta kilpailuttaa myös lainojen kilpailuttajat. Niinpä olemmekin koonneet sinulle tähän yhteenvedon tärkeimmistä tiedoista, jotka liittyvät Kattokorkoon ja sen palveluihin. Lisäksi löydät ohesta Kattokoron asiakkaiden jättämiä arvosteluja, jotka toivon mukaan auttavat sinua päättämään, onko kyseessä sinun tarpeisiisi sopiva palvelu. Jätäthän myös oman arvostelusi, jos sinulla on kokemuksia Kattokorosta!

Tietoa Kattokorosta
Kattokorko on vuonna 2008 perustettu lainanvälityspalvelu. Perustamisvuonnaan se oli alansa ensimmäinen suomalainen yritys, ja sen päämaja löytyy Helsingistä Alvar Aallon kadulta. Yrityksen palvelupakettiin kuuluu useammanlaisten lainojen vertailupalveluita, joita tarkastellaan lähemmin seuraavassa kappaleessa. On tosin jo tässä vaiheessa syytä huomauttaa, että Kattokorko ei pyydä asiakkaitaan vierailemaan konttorissaan, jos he ovat kiinnostuneita yrityksen palveluista, eikä se olisi mahdollistakaan. Kaikki palvelut haetaan firman verkkosivujen kautta.

Kattokoron palvelut
Kattokoron palveluita haetaan erityisen työkalun kautta, joka näyttäytyy vierailijalle välittömästi tämän saapuessa firman verkkosivuille. Työkalun avulla voi hakea lainoja sekä lainasumman että laina-ajan perusteella. Tarjolla olevat summat liikkuvat laajassa haarukassa muutaman tuhannen euron lainoista aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Samoin laina-ajat vaihtelevat vuoden ja lähes kahden vuosikymmenen välillä. Kun nämä kaksi tekijää on valittu, syöttää asiakas järjestelmään muutamia lainan saamisen kannalta olennaisia perustietoja, kuten nimensä sekä kuukausitulonsa. Näistä jälkimmäinen on oleellinen etenkin siksi, että Kattokorolla on tietyt perusvaatimukset, jotka jokaisen asiakkaan on täytettävä voidakseen hakea lainaa. Ehtoihin kuuluvat muun muassa riittävät kuukausitulot, ikä sekä vakituinen asuminen Suomessa. Kuten kaikissa lainapalveluissa, on aiempi maksuhäiriömerkintä peruste hakemuksen hylkäämiselle. Kun asiakas on syöttänyt tietonsa lomakkeeseen, voi hän lähettää sen Kattokorolle tehdäkseen kilpailutuspyynnön. Pyyntö ei vielä velvoita asiakasta mihinkään, ja Kattokorko kilpailuttaa sen pohjalta noin kymmenen eri lainantarjoajan palvelut, tarjoten niistä edukkainta asiakkaalle.

Kattokoron tarjoamat lainatyypit
Millaisia lainoja Kattokorosta voi oikeastaan hakea? Olemme jo tarkastelleet lainasummia ja -aikoja, mutta millaiset lainat ovat edustettuina ja mitä ne oikeastaan tarkoittavat? Yrityksen lainoja voi tarkastella lainatyypeittäin. Ne koostuvat muun muassa erilaisista kulutusluotoista, joita yhdistää se, että niillä on yleensä tarkoitus tehdä jokin hieman suuremman kokoluokan hankinta. Esimerkkejä kulutusluottojen alakategorioista ovat muun muassa auto-, remontti- ja matkalaina. Kattokorko tarjoaa myös pienempiä pikaluottoja ja vakuudettomia lainoja. Lopuksi mainittakoon joustoluotot, jotka toimivat hiukan muista lainoista poikkeavasti. Joustoluoton on nimensä mukaisesti tarkoitus tuoda joustavuutta arjen rahankäyttöön toimimalla luottokortin tapaan. Joustoluottoa hakiessasi saat tietyn lainakaton, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa lainaa erillistä lainahakemusta tekemättä. Joustoluotoille on tyypillistä se, että korkoa tarvitsee maksaa vain lainakaton nostetusta osuudesta. Niinpä sitä käytetään yleensä tilanteissa, joissa lainaa tarvitaan pieniin arjen hankintoihin, joiden kokonaissuuruutta voi olla vaikea arvioida heti lainan hakemisen yhteydessä. Myös lainojen yhdistäminen Kattokoron kautta on mahdollista.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Kattokoron asiakkailta
Tavallisen asiakkaan kokemus on arvokas tietolähde, ja antaa huomattavasti puolueettomampaa tietoa kuin vaikkapa Kattokoron mainos tai muu kaupallinen taho. Niinpä kuluttajien on mahdollista tulla sivustollemme kirjoittamaan arvosteluja yrityksistä, joista heillä on kokemusta. Jos olet siis jo asioinut Kattokoron kanssa, pyydämme sinua jättämään oheen lyhyen kommentin! Voit esimerkiksi kertoa siitä, kuinka nopea kilpailutusprosessi oli tai kuinka tyytyväinen olit lopulta saamaasi lainaan. Niin ruusut kuin risutkin ovat tervetulleita! Toivomme kovasti, että tästä yhteenvedosta sekä sivustollemme jätetyistä kommenteista on sinulle hyötyä!