Yritysluotto.fi

Kaikki arvostelut

Yritysluotto.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi on suomalainen, OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö OPR-Yritysrahoitus Oy:n tarjoama lainan myöntämispalvelu, joka tarjoaa yrityslainaa 3000 eurosta aina 100 000 euroon asti. Maksuaikaa lainalle saa 1-12kk. Omistatko yrityksen, jolla on ongelmia kassavirran heikkouden kanssa? Haluatko kasvattaa ja laajentaa yrityksesi toimintaa? Yrititkö hankkia aiemmin pankkilainaa, muttet jostain syystä saanut sitä? Yritysluotto.fi voi auttaajuuri sinua näiden ongelmien kanssa! Lue lisää, niin saat tietää vielä enemmän yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista.

Tietoa Yritysluotto.fi:stä
Yritysluotto.fi myöntää erisuuruisia ja eripituisia yrityslainoja. He ovat osana suurempaa OPR-Finance -konsernia. Tämä takaa palvelun luotettavuuden ja sujuvan toimivuuden. OPR-Finance Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus rahoitusalasta, joten myös Yritysluotto.fi:ssä toimii kokeneita rahoitusalan ammattilaisia, jotka auttavat mielellään sinua lainan hankkimisen joka vaiheessa.
Yritys on perustettu auttamaan muita yrityksiä, joilla on jatkuvia haasteita taloudenpidon ja heikon kassavirran kanssa. He myös haluavat auttaa yrityksiä, joille on tullut ennakoimattomia muutoksia talouden kanssa. Liiketoiminnan raju kasvaminen ja huolimattomien asiakkaiden maksuviiveet ovat muita syitä, jonka takia lainaa joudutaan joskus nostamaan.
Heidän nettisivut ovat hyvin kattavat ja informatiiviset. Sieltä löytyy yleistä tietoa heidän antamastaan yritysluotosta, usein kysyttyjä kysymyksiä, yrityksen yhteystiedot, yrityksen taustatietoa ja oppaita yrityslainaan ja yritysten talouteen liittyen. Sivut ovat selkeät ja sieltä löytää kaiken tarvittavan tiedon yrityslainasta ja yritysten taloudesta.

Yritysluotto.fi:n tarjoamat palvelut
Yritys tarjoaa lainaa yrityksille tarpeen mukaan 3000-100 000€ ja vaihdellen 1-12kk maksuajalla. Lainaa käytetään mm. liiketoiminnan kasvattamiseen sekä sen kehittämiseen ja heikon kassavirran paikkaamiseen.
Lainan myöntämispalvelun hinnoittelu on hyvin yksinkertainen. Jokaiselle lainasummalle määritellään oma, kiinteä toimituspalkkio, johon sisältyy kaikki lainan kulut. Tämä auttaa sinua saamaan selkeän kuvan siitä, kuinka paljon laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan. Yritysluotto.fi:n sivuilla olevasta laskurista voit tarkistaa, kuinka paljon haluamasi luoton kulut tulisivat olemaan. Laina maksetaan kuukausittain tasaerissä. Lainan toimituspalkkio on verovähennyskelpoinen.

Yrityksen vastuuhenkilöiden täytyy olla luottokelpoisia ja heidän täytyy taata laina, jotta sitä myönnetään. Yli 20 000€ lainoihin täytyy olla kaksi takaajaa. Hakijayrityksen täytyy olla Suomen kaupparekisterissä ja vastuuhenkilöiden täytyy olla hyvämaineisia.
Yritysluottoa haetaan kätevästi Yritysluotto.fi:n nettisivuilta. Hakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri. Hakemusta varten ei tarvita tavallista tilinpäätösdokumenttia. Takaussitoumukset tehdään verkossa sähköisellä allekirjoituksella, johon tarvitaan verkkopankkitunnuksia ja mobiilivarmennetta. Lainan hakijat sitoutuvat sitoumuksen allekirjoittaessaan takaamaan lainan jo ennen lainan käsittelyä. Esinevakuuksia lainaan ei tarvita. Vain henkilövakuus/vakuudet riittää.


Hakemukset käsitellään lainankäsittelyaikana, eli arkisin klo 9-17. Kun päätös lainasta on hyväksytty, siirretään rahat yrityksen tilille 1-2 pankkipäivän kuluessa. Jos yrityksen oma pankki on Nordea, ja päätös hyväksytään ennen klo 16, rahat siirretään tilille jo samana päivänä.
Yritysluotto.fi:n nettisivuilla on "Oppaat ja artikkelit" -osio, josta löytyy hyviä tekstinpätkiä yritysten talouteen ja yrityslainoihin liittyen. Tekstit ovat hyvin hyödyllisiä ja yrityksen teemaan liittyviä. Artikkeleissa kerrotaan myös esimerkiksi poikkeuksista aukioloajoissa

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos teillä on ongelmia Yritysluotto.fi:n palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä mielellään! Heidän asiakaspalvelunumero on auki arkisin klo 9-17. Nettisivuilla on myös chat-palvelu, joka toimii asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muina aikoina heille voi lähettää sähköpostia. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä
Oletteko käyttäneet Yritysluotto.fi -palvelua? Minkälainen kokemuksesi oli heidän kanssa? Toimivatko palvelut niinkuin nettisivuilla kerrotaan? Olitko tyytyväinen palveluun? Käyttäisitkö Yritysluotto.fi:tä uudestaan? Jos osaat vastata joihinkin näistä kysymyksistä tai muihin Yritysluotto.fi:ä koskeviin kysymyksiin, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita ihmisiä, jotka ovat etsimässä yritykselleen lainanmyöntäjää.