SuomiArvostelut

  Arvostelut Fixura

  Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi on olemassa monia vaihtoehtoisia tapoja, miten pystyy sijoittamaan omia rahojaan siten, että pystyvät palvelemaan käyttötarkoituksessaan. Esimerkiksi lainaaminen tai vertaislainaaminen on yksi vanhimmista tavoista, miten tienata. Mutta, miten päästä vauhtiin lainaamisessa? Fixura voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Fixurasta
  Fixura Suomen ensimmäinen ja nykyään Pohjoismaiden isoimmista vertaislainayrityksistä. Fixura aloitti toimintansa jo vuonna 2010, ja nykyään sillä on yli 95 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Fixuran toiminta-ajatus on yksinkertainen, koska he yhdistävät sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat yksityishenkilöt molempia osapuolia hyödyntämällä tavalla. Kun sijoittaa Fixuran lainoihin, niin pitää Suomen talouden toiminnassa ja varmistaa, että maksukykyiset suomalaiset pystyvät saamaan haluamansa lainan järkevällä korolla, ja rahoittaja voi nauttia korkotuloista. Fixuran Y-tunnus: 2246639-7. Fixuran asiakaspalvelu toimii numerossa 0207344530 ja sen sähköposti on info@fixura.com

  Fixuran tuotteet ja palvelut
  Fixura tarjoaa lainoja 1000€ aina 20 000€ saakka. Fixuran aloituskorko on 9,9 %, ja se laskee 0,1 %-yksiköllä joka kuukausi aina 2,9 % asti kun maksaa lyhennykset ajallaan. Perinteisissä lainoissa taasen kiinteä korko, mutta Fixura tarjoaa etuja hyvin maksaville asiakkailleen. Lainan hakeminen onnistuu siten, että kun tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla ja jakaa pankkitilin tiedot lainahakemuksen arviointia varten. Sitten saa lainatarjouksen välittömästi ilman liitteitä, selvityksiä ja muita kysymyksiä. Lainakriteereinä ovat 21 - 68 vuoden ikä, suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, säännölliset tulot ja luottotiedot ovat kunnossa ja on asunut vakituisesti Suomessa vähintään 2 vuotta. On myös mahdollista hakea lainojen yhdistämistä Fixuran avulla, jolloin säästää korkotuloissa ja vastaavissa. Fixuran avulla on myös mahdollista sijoittaa investoimalla muiden lainoihin. Sekin toimii varsin virtaviivaisesti: Fixuran AutoInvest-funktiolla sijoittaja pystyy hajauttamaan automaattisesti sijoitukset, minkä ansiosta sijoitusten luottoriski laskisi siten. Toiminto myös sijoittaa tulevat korkotuotot. Siten sijoittaja pääsee hyödyntyämään korkoa korolle vaikutuksesta ja maksimoimaan salkun tuottoa. Sijoitustilin avaaminen on ilmaista ja siihen kuluu aikaa vain pari minuuttia. Fixuran etuna on se, että osakemarkkinoiden heilahtelut eivät vaikuta vertaislainojen tuottoon ja sen avulla vertaislainat ovat vaihtoehtoinen sijoituskohde. Sijoittajalle luvataan keskimäärin 2,2-3,6% prosentin vuosittaista tuottoa. Tuolloin esimerkiksi 10 000 euron sijoituksella tienaisi vuodessa 300 euroa. Fixura perii puolet korkotuotoista, joka on sen ainoa kulu sijoittajalle.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Fixurasta
  Oliko tämä sijoituspalvelu toimivaa? Onnistuiko sen kautta lainaaminen järkevästi? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Toimiiko palvelussa asiointi, kuten voisi olettaa? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Luotot ja yhteiskunta 11 - Anssi Kärki, LaY Kevät 2021

  Fixura
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Fixura

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Fixura luotettava yritys?

  Fixura on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Fixura tarjoaa?

  Fixura on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Sijoittaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Fixura-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.