SuomiArvostelut

  Arvostelut CrediNord

  Mikäli omistaa yrityksen ja hakee kasvua tai muuten vain on kireä tilanne kassanhallinan kanssa, niin silloin pitää hakea tai ainakin on suositeltavaa yrityslainan hankinta. Silloin yritys saa nopean ja helpon tavan rahoittaa liiketoimintaa, jotta jää aikaa yrityksen varsinaisen pyörittämiseen. CrediNord voisi olla vastaus tähän kysymykseen. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä lainanantajasta, niin tiedät kannattaako sieltä hankkia yrityslainaa esimerkiksi akuuttiin tarpeeseen.

  CrediNordista
  CrediNord Oy on vakavarainen, suomalainen rahoituslaitos. CrediNord Oy on vuonna 2019 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikkana toimii Helsinkissä, ja sen pääasiallisena toimialana rahoitus ja luottotoiminta. Yhtiön toimitusjohtaja toimii Jan Kristian Forsbom. CrediNordin asiakaspalvelu toimii sähköpostissa asiakaspalvelu@credinord.fi ja puhelinnumerossa 0942453157. CrediNord vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on, Facebookissa ja LinkedInissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Palvelusta löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikesta yrityksiin ja niiden kassavirtoihin liittyvästä.

  CrediNordin tuotteet ja palvelut
  CrediNord tarjoaa yrityslainaa 1 – 100.000 € tarpeen mukaan 6-18 kuukauden maksuajalla. CrediNord sopii yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa yllättävissä kassavirtahaasteissa. CrediNordilla on rahoitusalan tiimi, joka ratkoo ja auttaa eri firmoja ratkaisemaan rahoitustarpeensa. CrediNordissa yrityslainan hakeminen tehdään ja allekirjoitetaan täysin sähköisesti vailla paperitöitä. CrediNord perii vain kuukausikulun lainasta, ei muita kuluja. Lisäksi on mahdollista maksaa laina ennenaikaisesti takaisin milloin vain vailla lisäkuluja. Siitä vain maksaa kulua, kun laina on jo yrityksen käytössä. CrediNordilta on mahdollista saada lainapäätöksen jopa tunnin aikana. Se tapahtuu, kun hakemus on asianmukaisesti täytetty ja tunnistautuminen on tehty maanantaista perjantaihin kello 8-17 välisenä aikana. Muina aikoina tehdyt hakemukset tullaan käsittelemään aukioloaikojen puitteissa. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido vielä mihinkään. Yrityslaina maksetaan tilille saman päivän aikana, kun sopimus on allekirjoitettu ennen klo 16. CrediNordissa lainattaessa henkilötakaus on ehdotonta. Alle 25.000 euron yrityslainoissa riittää yksi henkilötakaaja. Yli 25.000 euron lainoissa vaaditaan kaksi henkilötakaajaa. Yrityslainan ehtoina on yritys, joka on ollut toiminnassa 3 kuukautta, eikä yrityksen takaajalla tai yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Yhtiön toimialalla tai yhtiömuodolla ei ole merkitystä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit CrediNordista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi laina perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse lanat asiallisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Tämä video on luotot 13 ja 8-vuotiaille

  CrediNord
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa CrediNord

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko CrediNord luotettava yritys?

  CrediNord on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja CrediNord tarjoaa?

  CrediNord on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä CrediNord-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.