CrediNord

Kaikki arvostelut

CrediNord

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

CrediNord

Mikäli omistaa yrityksen ja hakee kasvua tai muuten vain on kireä tilanne kassanhallinan kanssa, niin silloin pitää hakea tai ainakin on suositeltavaa yrityslainan hankinta. Silloin yritys saa nopean ja helpon tavan rahoittaa liiketoimintaa, jotta jää aikaa yrityksen varsinaisen pyörittämiseen. CrediNord voisi olla vastaus tähän kysymykseen. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä lainanantajasta, niin tiedät kannattaako sieltä hankkia yrityslainaa esimerkiksi akuuttiin tarpeeseen.

 

CrediNordista
CrediNord Oy on vakavarainen, suomalainen rahoituslaitos. CrediNord Oy on vuonna 2019 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikkana toimii Helsinkissä, ja sen pääasiallisena toimialana rahoitus ja luottotoiminta. Yhtiön toimitusjohtaja toimii Jan Kristian Forsbom.  CrediNordin asiakaspalvelu toimii sähköpostissa asiakaspalvelu@credinord.fi ja puhelinnumerossa 0942453157. CrediNord vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on, Facebookissa ja LinkedInissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Palvelusta löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikesta yrityksiin ja niiden kassavirtoihin liittyvästä.

 

CrediNordin tuotteet ja palvelut
CrediNord tarjoaa yrityslainaa 1 – 100.000 € tarpeen mukaan 6-18 kuukauden maksuajalla. CrediNord sopii yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa yllättävissä kassavirtahaasteissa. CrediNordilla on rahoitusalan tiimi, joka ratkoo ja auttaa eri firmoja ratkaisemaan rahoitustarpeensa. CrediNordissa yrityslainan hakeminen tehdään ja allekirjoitetaan täysin sähköisesti vailla paperitöitä. CrediNord perii vain kuukausikulun lainasta, ei muita kuluja. Lisäksi on mahdollista maksaa laina ennenaikaisesti takaisin milloin vain vailla lisäkuluja. Siitä vain maksaa kulua, kun laina on jo yrityksen käytössä. CrediNordilta on mahdollista saada lainapäätöksen jopa tunnin aikana. Se tapahtuu, kun hakemus on asianmukaisesti täytetty ja tunnistautuminen on tehty maanantaista perjantaihin kello 8-17 välisenä aikana. Muina aikoina tehdyt hakemukset tullaan käsittelemään aukioloaikojen puitteissa. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido vielä mihinkään. Yrityslaina maksetaan tilille saman päivän aikana, kun sopimus on allekirjoitettu ennen klo 16. CrediNordissa lainattaessa henkilötakaus on ehdotonta. Alle 25.000 euron yrityslainoissa riittää yksi henkilötakaaja. Yli 25.000 euron lainoissa vaaditaan kaksi henkilötakaajaa. Yrityslainan ehtoina on yritys, joka on ollut toiminnassa 3 kuukautta, eikä yrityksen takaajalla tai yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Yhtiön toimialalla tai yhtiömuodolla ei ole merkitystä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit CrediNordista
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi laina perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse lanat asiallisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.