SuomiArvostelut

  Arvostelut Kasvurahoitus

  Kasvurahoitus

  (tai Front Kasvurahoitus) on yritys, joka tarjoaa yrityslainaa netissä. Lainaa voi hakea 2000€ aina 100 000€ asti ja 1-24kk maksuajalla. Front Kasvurahoitus mahdollistaa pienten ja keskikokoisten yritysten kasvua etenkin niiden alkuvaiheessa. Hakuprosessi on hyvin yksinkertaisen sekä kilpailijoihin verrattuna nopea, voit saada lainatarjouksen jopa tunnissa. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi rahat voivat olla jo samana päivänä yrityksen käytettävissä. Yrityslainan voi saada ilman vakuuksia tai yrityspääomaa. Vain Kasvurahoituksen riskiarvio ratkaisee lainapäätöksessä.

  Tietoa Kasvurahoituksesta

  Vuoden 2018 lopulla perustettu Kasvurahoitus on Vertaislaina Oy:n operoima. Se tekee yhteistyötä Front Financen kanssa mahdollistaakseen eri rahoitusratkaisuja. Kasvurahoituksen tavoitteena on tukea yritysten kasvua ja tarjoamalla yksinkertaisia ja helppoja rahoitussuunnitelmia. Koska yritystä hallitsee alan vanha konkari, Vertaislaina Oy, on taattua että Kasvurahoitus on täynnä rahoitusalan osaajia. Tämä tekee heistä luotettavan ja varman vaihtoehdon yrityslainan myöntäjänä.
  Front Kasvurahoitus on osa Front Group -konsernia. Emoyhtiö Front Finance Oy:n ja tytäryhtiö Vertaislaina Oy:n yhteistyö antaa vaihtoehtoja valita laajempaa sekä monimuotoisempaa rahoitusta, kuten laskurahoitusta. Front Finance tuo mukanaan sijoittajia, jotka voivat lainata rahaa yrityksille. Palvelu mahdollistaa rahoituksen saamisen niille, jotka jostain syystä eivät saa pankkirahoitusta.


  Kasvurahoituksen tarjoamat palvelut

  Kasvurahoitus tarjoaa yrityksille anuiteettilainaa, jossa on aina kiinteä vuosikorko sekä tasaeräiset kuukausilyhennykset. Lainalla ei ole tilinhoitomaksuja, kuukausimaksuja tai muita ylimääräisiä maksuja pääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Kuitenkin jos ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei ilmoita 30pv etukäteen, lisämaksuja saattaa tulla.
  Hakeminen tapahtuu helposti Kasvurahoituksen verkkopalvelussa. Hakemus ei vielä sido hakijaa lainapäätökseen, vaan sitova lainapäätös lähetetään hakijalle erikseen. Lainan hakemiseen tarvitaan pankkitunnuksia ja mobiilivarmennetta.

  Lainatarjouksen

  voit saada jo tunnissa. Kun hyväksyt lainatarjouksen, saat sitovan lainapäätöksen. Tämän jälkeen rahat siirretään suoraan yrityksen tilille, parhaimmillaan jo samana päivänä kun olet tehnyt lainahakemuksen. Tieto rahoituksesta on salainen, eikä sitä näe mistään julkisesti.
  Kokeneet rahoitusalan asiantuntijat auttavat hakijaa tarvittaessa jokaisessa haun vaiheessa. Jos lainatarjouksia tulee monta, sinua autetaan parhaimman lainan valitsemisessa.

  Yrityslainaa

  voi hakea henkilö, jolla on yhtiön nimenkirjoitusoikeus. Tämä tarkistetaan kaupparekisteristä. Hakijalta vaaditaan myös moitteetonta luottohistoriaa. Hakevan yrityksen tili- ja toimipaikka täytyy olla Suomessa. Yritykselle tehdään myös riskiarvio, jossa arvioidaan sen maksukykyä ja taloustilannetta.
  Laina myönnetään yrittäjän omalla takauksella. Uusien yritysten kohdalla ja ilman tilinpäätöshistoriaa hakiessa arvioidaan omistajan varallisuutta tarkistamalla verotiedot ja katsotaan, pystyykö hän takaamaan yrityslainaa.
  Kasvurahoitus luotiin pankkirahoituksen saamisen hankaloitumisen takia. He mahdollistavat lainan hakemisen yrityksen alkuvaiheessa ilman pääomaa tai vakuutta. Lainan korko määräytyy riskiarviota huomioiden ja korkoa maksetaan jäljellä olevasta pääomasta, mutta korko on silti kiinteä.
  Kasvurahoituksen nettisivuilla on kattava opas, joka kattaa perusasioita yrityslainasta ja laskurahoituslainasta. Siinä kerrotaan mm. yrityslainan ja joukkorahoituksen eroista, hakuprosessista, korkojen määräytymisestä ja siitä, mistä lyhennysten eräpäivän näkee. Nettisivuilla on myös enemmän tietoa heidän yhteistyökumppaneistaan sekä linkki Kasvurahoituksen omaan blogiin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos teillä on ongelmia Front Kasvurahoituksen palveluiden kanssa tai jos teille herää kysymyksiä, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä mielellään! Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
  Kasvurahoitus on vielä uusi yrityslainan myöntäjä, joten siitä ei löydy paljon arvosteluja. Front Groupia pidetään kuitenkin luotettavana rahoittajana, joten saman pitäisi päteä Kasvurahoitukseen.
  Oletko käyttänyt Kasvurahoitusta yrityslainan hankkimiseen? Onko teillä kokemusta heidän tarjoamistaan palveluistaan? Olitteko tyytyväinen lainan hakuprosessiin? Jos osaatte vastata joihinkin näistä kysymyksistä tai muihin kysymyksiin Kasvurahoitukseen liittyen, kirjoittakaa tänne arvostelu. Tällä tavalla voitte auttaa muita ihmisiä, jotka ovat etsimässä lainan myöntäjää yritykselle.

  Videolla kerrotaan joukkorahoituksesta.

  Kasvurahoitus
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Kasvurahoitus

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Kasvurahoitus luotettava yritys?

  Kasvurahoitus on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Kasvurahoitus tarjoaa?

  Kasvurahoitus on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Kasvurahoitus-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.