Kasvurahoitus

Kaikki arvostelut

Kasvurahoitus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Kasvurahoitus

Kasvurahoitus (tai Front Kasvurahoitus) on yritys, joka tarjoaa yrityslainaa netissä. Lainaa voi hakea 2000€ aina 100 000€ asti ja 1-24kk maksuajalla. Front Kasvurahoitus mahdollistaa pienten ja keskikokoisten yritysten kasvua etenkin niiden alkuvaiheessa. Hakuprosessi on hyvin yksinkertaisen sekä kilpailijoihin verrattuna nopea, voit saada lainatarjouksen jopa tunnissa. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi rahat voivat olla jo samana päivänä yrityksen käytettävissä. Yrityslainan voi saada ilman vakuuksia tai yrityspääomaa. Vain Kasvurahoituksen riskiarvio ratkaisee lainapäätöksessä.

Tietoa Kasvurahoituksesta
Vuoden 2018 lopulla perustettu Kasvurahoitus on Vertaislaina Oy:n operoima. Se tekee yhteistyötä Front Financen kanssa mahdollistaakseen eri rahoitusratkaisuja. Kasvurahoituksen tavoitteena on tukea yritysten kasvua ja tarjoamalla yksinkertaisia ja helppoja rahoitussuunnitelmia. Koska yritystä hallitsee alan vanha konkari, Vertaislaina Oy, on taattua että Kasvurahoitus on täynnä rahoitusalan osaajia. Tämä tekee heistä luotettavan ja varman vaihtoehdon yrityslainan myöntäjänä.
Front Kasvurahoitus on osa Front Group -konsernia. Emoyhtiö Front Finance Oy:n ja tytäryhtiö Vertaislaina Oy:n yhteistyö antaa vaihtoehtoja valita laajempaa sekä monimuotoisempaa rahoitusta, kuten laskurahoitusta. Front Finance tuo mukanaan sijoittajia, jotka voivat lainata rahaa yrityksille. Palvelu mahdollistaa rahoituksen saamisen niille, jotka jostain syystä eivät saa pankkirahoitusta.


Kasvurahoituksen tarjoamat palvelut
Kasvurahoitus tarjoaa yrityksille anuiteettilainaa, jossa on aina kiinteä vuosikorko sekä tasaeräiset kuukausilyhennykset. Lainalla ei ole tilinhoitomaksuja, kuukausimaksuja tai muita ylimääräisiä maksuja pääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Kuitenkin jos ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei ilmoita 30pv etukäteen, lisämaksuja saattaa tulla.
Hakeminen tapahtuu helposti Kasvurahoituksen verkkopalvelussa. Hakemus ei vielä sido hakijaa lainapäätökseen, vaan sitova lainapäätös lähetetään hakijalle erikseen. Lainan hakemiseen tarvitaan pankkitunnuksia ja mobiilivarmennetta.
Lainatarjouksen voit saada jo tunnissa. Kun hyväksyt lainatarjouksen, saat sitovan lainapäätöksen. Tämän jälkeen rahat siirretään suoraan yrityksen tilille, parhaimmillaan jo samana päivänä kun olet tehnyt lainahakemuksen. Tieto rahoituksesta on salainen, eikä sitä näe mistään julkisesti.
Kokeneet rahoitusalan asiantuntijat auttavat hakijaa tarvittaessa jokaisessa haun vaiheessa. Jos lainatarjouksia tulee monta, sinua autetaan parhaimman lainan valitsemisessa.

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on yhtiön nimenkirjoitusoikeus. Tämä tarkistetaan kaupparekisteristä. Hakijalta vaaditaan myös moitteetonta luottohistoriaa. Hakevan yrityksen tili- ja toimipaikka täytyy olla Suomessa. Yritykselle tehdään myös riskiarvio, jossa arvioidaan sen maksukykyä ja taloustilannetta.
Laina myönnetään yrittäjän omalla takauksella. Uusien yritysten kohdalla ja ilman tilinpäätöshistoriaa hakiessa arvioidaan omistajan varallisuutta tarkistamalla verotiedot ja katsotaan, pystyykö hän takaamaan yrityslainaa. 
Kasvurahoitus luotiin pankkirahoituksen saamisen hankaloitumisen takia. He mahdollistavat lainan hakemisen yrityksen alkuvaiheessa ilman pääomaa tai vakuutta. Lainan korko määräytyy riskiarviota huomioiden ja korkoa maksetaan jäljellä olevasta pääomasta, mutta korko on silti kiinteä.
Kasvurahoituksen nettisivuilla on kattava opas, joka kattaa perusasioita yrityslainasta ja laskurahoituslainasta. Siinä kerrotaan mm. yrityslainan ja joukkorahoituksen eroista, hakuprosessista, korkojen määräytymisestä ja siitä, mistä lyhennysten eräpäivän näkee. Nettisivuilla on myös enemmän tietoa heidän yhteistyökumppaneistaan sekä linkki Kasvurahoituksen omaan blogiin.
 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos teillä on ongelmia Front Kasvurahoituksen palveluiden kanssa tai jos teille herää kysymyksiä, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä mielellään! Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
Kasvurahoitus on vielä uusi yrityslainan myöntäjä, joten siitä ei löydy paljon arvosteluja. Front Groupia pidetään kuitenkin luotettavana rahoittajana, joten saman pitäisi päteä Kasvurahoitukseen.
Oletko käyttänyt Kasvurahoitusta yrityslainan hankkimiseen? Onko teillä kokemusta heidän tarjoamistaan palveluistaan? Olitteko tyytyväinen lainan hakuprosessiin? Jos osaatte vastata joihinkin näistä kysymyksistä tai muihin kysymyksiin Kasvurahoitukseen liittyen, kirjoittakaa tänne arvostelu. Tällä tavalla voitte auttaa muita ihmisiä, jotka ovat etsimässä lainan myöntäjää yritykselle.