Vippi

Kaikki arvostelut

Vippi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Vippi

Vippi.fi on yksi Suomen Balance Finance Corporationin luottopalveluista. Saldo Finance Corporation on osa Tact-ryhmää, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa. Vippi.fi on Suomen suosituin Vippi vuodesta 2006. Vippi tarjoaa vakuudettomia lainatuotteita 100 - 10 000 euron lainasummilla.
Tarvitsetko joustoluottoa? Haluatko tietää, onko Vippi hyvä ja luotettava lainan myöntäjä? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Vipistä!

Tietoa Vipistä
Vippi.fi-palvelu on lainapalvelu, jonka tarjoaa vuonna 2006 perustettu suomalainen Saldo Finance Corporation, joka on perustamisestaan €‹€‹lähtien auttanut satoja tuhansia suomalaisia €‹€‹päivittäisissä talousasioissa. Yritys pyrkii tarjoamaan edullisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja moniin tarpeisiin. Liiketoimintayksikkönä Saldo Finance Corporation on turvallinen luotonantajakumppani, koska liiketoimintayksikkö lisää liiketoimintansa läpinäkyvyyttä. Uudet sijoittajat lisäävät sääntelyviranomaisten valvontaa, kun taas Vippi pystyy tarjoamaan asiakkailleen monipuolisempia ja joustavampia palveluita. Saldo Finance Corporation on osa Tact-konsernia, joka perustettiin Suomeen vuonna 2006 ja toimii paitsi Suomessa myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla.

Vipin tarjoamat palvelut
Vipin joustava luotto on 2 000 euron luottolimiitti, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kun haet Flex-lainaa, saat luottopäätöksen, joka kattaa koko luottorajan, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä tilillesi välittömästi. Ensimmäinen nosto on 100–2000 euroa. Vipin joustava laina on käytettävissäsi yksinkertaisella lainahakemuksella. Säästät rahaa asiakirjojen ja asiakirjojen käsittelyyn, koska voit saada vakuudettomia lainoja lainahakemuksesi perusteella. Takuita ei vaadita.
Aloita hakuprosessi valitsemalla maksusumma. Voit valita minkä tahansa summan 100€ ja 2000€ väliltä.
Lainahakemuksessa sinulta kysytään joitakin kysymyksiä varallisuudestasi. Tarvitset verkkopankkitunnuksesi palvelun todentamiseksi. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat yhteenvedon lainastasi ja voit halutessasi muuttaa ensimmäisen noston summaa. Kun olet vahvistanut tarjoamasi lainan, saat rahat tilillesi. Joustava saldosi hyvitetään välittömästi tilillesi klo 7.00–23.00. Jatkossa voit nostaa rahaa milloin tahansa! Saat aina henkilökohtaisen tarjouksen Vippi-joustolainalta. Jokaiselle asiakkaalle pyritään tarjoamaan edullisin joustolaina, joka sopii heidän maksukykyyn. Joustava hintavertailu on helppoa selkeän hinnaston kanssa, koska kaikki joustavien luottokustannusten suositellut hinnat on määritelty ennalta.


Vipin kulutusluotto on kätevä avustaja päivittäisiin ja juhlallisiin tarpeisiin. Helposti täytettävän hakemuksen avulla voit hakea edullista kulutusluottoa jopa 10 000 euroon asti. Vippi palvelee sinua ympäri vuorokauden ja jokaisena vuoden päivänä, joten voit hakea lainaa milloin tahansa. Valitse ensin lainan määrä. Lainan määrät alkavat 1 000 eurosta ja enimmäismäärä, jota voit hakea, on 10 000 euroa.
Palvelun tavoitteena on tarjota sinulle paras mahdollinen kulutusluotto, jonka voit saada. Lainan korko riippuu yksittäisestä lainatarjouksesta ja alkaa vain 21,3% (todellinen vuotuinen korko). Muut lainatarjouksen kustannukset ja kulut lasketaan henkilökohtaisesti sinulle. Saamasi lainatarjous riippuu lainahakemuksessa antamistasi vastauksista ja hakemastasi lainasummasta. Sinulle voidaan tarjota jopa 5 vaihtoehtoa suurimmalle osalle lainasummista. Kulutusluotolla voi myös yhdistää lainoja, jotka voivat säästää rahaa.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Luotettavuus ja vastuullisuus ovat Vipin palvelun kulmakiviä. Vastuullisena lainanantajana yritys tarkistaa aina kaikkien lainanottajien tiedot ja varallisuustilanteen varmistaakseen, että asiakkaat saavat räätälöidyn ja henkilökohtaisen lainaratkaisun. Luotettavana operaattorina he julkistavat kaikki palveluihin liittyvät kustannukset ja tiedot. Vippi täyttää ECRC:n (eurooppalainen vastuuntuntoisten luottojen koalitio) kriteerit vastuullisesta luotonannosta.
Jos teillä tulee jotain ongelmia Vipin palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään! Yhteystiedot löydätte Vipin omilta nettisivuilta.
Oletteko käyttäneet Vippiä aiemmin? Suosittelisitteko palvelua muille? Jos osaatte vastata näihin kysymyksiin tai haluat jakaa mielipiteesi Vipistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät joustoluoton ja kulutusluoton myöntäjää!