MonoSurveys

Kaikki arvostelut

MonoSurveys

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

MonoSurveys

Lisätienestit oman työn ohessa kuulostaa mukavalta, varsinkin jos niitä voi tehdä kotona, mökillä tai missä muualla tahansa. Haluaisitko sinä saada lisärahaa omien töiden ohella? Tähän on monta mahdollisuutta, koska maailma pyörii yhä enemmän verkossa ja monia töitä voi tehdä verkossa etänä, missä vain on saatavilla sopiva verkkoyhteys. Mistä töistä pystyy tienaamaan ja missä sivustolla? Tämä selviää helposti lukemalla toisen henkilön tekemä arvostelu. Arvostelu on hyvä tapa selvittää, millaisia kokemuksia toisilla käyttäjillä on ollut verkossa tienaamisen suhteen. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa ja yleisimpiä töitä verkossa voivat olla käännökset, blogien kirjoittaminen tai kyselyihin ja tutkimuksiin vastaaminen. Tällä sivulla tutustumme MonoSurveys. Mitä palvelua MonoSurveys tarjoaa käyttäjilleen ja miten ne voi ottaa käyttöön. Voit näiden tietojen perusteella tehdä oman päätöksesi haluatko käyttää kyseisen yrityksen palveluita.

Tietoa MonoSurveys
Kyselypalvelu Monosurveys on suomalaisen Liidimedia markkinatutkimusyhtiön verkkosivuilla toimiva palvelu. Liidimedia tuottaa eri yrityksille kyselyitä, joihin se tarvitsee vastaajia. Kyselyihin on mahdollisuus vastata MonoSurveys palvelussa ja yritys maksaa vastauksista rahaa käyttäjille. Liidimedia Oy on rekisteröity Tampereelle ja sen liikevaihto on noin 250 000 euroa ja henkilöstöä yrityksellä on kaksi.

Tuotteet ja palvelut MonoSurveys
MonoSurveys sivustolla voit ansaita rahaa vastaamalla kyselyihin ja tutkimuksiin, joita on muun muassa aiheista kuten rakkaus, politiikka, autot, ruoka, elektroniikka ja mitä tahansa muuta. Osallistuminen ei vastaajalle maksa mitään ja niistä maksetaan tai palkitaan riippuen kyselystä tai tutkimuksesta. Palkinto vaihtelee kyselyn pituuden mukaan ja myös rahasummat vaihtelevat yleensä 0.4 - 4 euron välillä. Kyselyistä kertyneet palkkiot tallentuvat käyttäjän tilille ja yli 10 euron summat voi nostaa omalta tililtä pois. Kyselyistä on myös mahdollista saada tuotteita testattavaksi tai mahdollisuuden osallistua ruoka- ja viininmaistajaisiin.

Sivustolle rekisteröityminen on helppoa ja se onnistuu sivun rekisteröitymislomakkeella. Järjestelmään rekisteröityvän tulee olla täysi-ikäinen tai oikeustoimikelpoinen. Rekisteröitymistä varten tulee antaa tarkat tiedot sekä sitoutua palvelun käyttöehtoihin. Rekisteröitymisen yhteydessä voidaan käyttäjältä vaatia henkilöllisyystodistusta, jonka avulla todistetaan henkilön henkilöllisyys. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä on valmis vastaamaan kyselyihin.

Kyselyistä ilmoitetaan aina erikseen käyttäjille ja ilmoituksessa kerrotaan kyselyn kesto sekä siitä saatava palkinto. Palvelua on mahdollista käyttää myös mobiililaitteilla ja niille on oma applikaatio. Tämän sovelluksen avulla voi kyselyihin vastata missä tahansa. MonoSurveys palvelussa ansaitut rahat voi nostaa joko PayPalin kautta tai lahjakorttina. MonoSurveys sivustolla on käytössä tukikeskus, josta löytyy tietoa ongelmatilanteista ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Asiakaspalveluun voi olla myös yhteydessä sähköpostilla tai help center portaalin avulla. 

Suositukset, valitukset ja vinkit MonoSurveys
Kyselyihin ja tutkimuksiin vastaaminen on nykyisin suosittua ja monet tekevät niitä saadakseen hieman lisätienestejä. Oletko sinä tienannut rahaa kyselyillä ja oletko mahdollisesti käyttänyt MonoSurveys palvelua? Jos olet niin me kuulisimme mielellämme SuomiArvostelut sivuilla sinun kokemuksistasi. Kaikki palaute on tärkeää ja muita sivujemme käyttäjiä kiinnostaa oikeat kokemukset palvelun käytöstä. Saitko luvatun määrän rahaa kyselyyn vastaamisesta? Toimiko palvelu niin hyvin kuin luvattiin ja pystyikö sitä käyttämään mobiililaitteella? Tällaiset palautteet ovat kiinnostavia. Voit myös itse käydä lukemassa muiden käyttäjien kommentit.

Sivuillamme on myös helppo verrata vastaavia yrityksiä. Suosittelemme, että vertaan yrityksiä ennen kuin päätät, minkä palveluita käytät. Voit varmistaa itsellesi tällä tavalla parhaan mahdollisen palvelun ja sinulle juuri sopivan palveluntarjoajan. Tällaisten toimittajien verkkosivuilla kannattaa käydä lukemassa hyvin huolellisesti heidän palvelunsa käyttöehdot. Ne voivat vaihdella paljon ja on hyvä tietää, mistä maksetaan ja mistä ei. Käy siis jättämässä omat kommenttisi tai lue toisten arviot palveluntarjoajasta.