Nielsen Homescan

Kaikki arvostelut

Nielsen Homescan

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Norstatpanel

Norstatpanel

0 arvostelut

Oletko kiinnostunut tienaamaan itsellesi lisätienestejä tai vaikka lahjakorttia lempikauppaasi? Nykypäivänä netiss&au...

Logo Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli

0 arvostelut

Viestintä kuluttajien välillä korostuu vuosi vuodelta etenkin, kun internetin kautta välittömästi hyppysissämme ...

Nielsen Homescan

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lahjakortteja silloin kun käyt kaupassa? Mysteerishoppaaja, tuotteiden skannaus ja testaus. Tässä muutamia nykyaikaisia tapoja, joilla voi ansaita lisätienestejä tai muuta mukavaa verkossa helposti. Olet varmasti kuullut jostain näistä mutta miten voisit itse aloittaa vastaavanlaisen toiminnan? Palveluntarjoajia ovat yleensä markkinatutkimusyritykset ja niitä löytyy netistä useita. Tällä sivulla tutustumme Nielsen Homescan verkkosivustoon. Mitä kyseinen yritys tekee? Miten voin ansaita lahjakortteja? Mitä minun tulee tehdä aloittaakseni toiminnan? Lue alapuolelta vastaukset ja tutustu sivuilla muiden Nielsen Homescan käyttäjien kokemuksiin ja arviohin. Saat kommenteista arvokasta tietoa ja voit sen jälkeen päättä haluatko toimia kyseisen yrityksen kanssa. 

Tietoa Nielsen Homescan
Nielsen Homescan kuuluu Nielsen Consumer LLC konserniin, joka on maailmanlaajuinen markkinatutkimuksia tuottava yritys. Yritys on alunperin perustettu vuonna 1923 Arthur C. Nielsenin toimesta. Alunperin tutkimaan tuotannon kuljettimia ja turbiinimoottoreita. Siitä lähtien yritys on kasvanut suureksi globaaliksi yhtiöksi, jonka missiona on todellista tietoa ja analysoida kompleksit tiedot valmiiksi saataville. Yrityksen koosta kertoo 6,9 miljardin dollarin liikevaihto vuonna 2019.

Nielsen Homescan palvelut
Verkkosivuilla NielseniQ tarjoaa mahdollisuutta liittyä osaksi kuluttajapaneelia. 
Kuluttajapaneelin jäseniä on useita tuhansia Suomessa ja paneelissa pääset toimimaan vaikuttajana. Paneelin jäsenet voivat kertoa, millaisia tuotteita kauppojen hyllyillä tulisi olla ja silloin omat tarpeet välittyvät myös vähittäiskaupan ja teollisuuden toimijoille. Oma ääni välittyy jakamalla omat kuluttajatottumukset järjestelmään ja ne vaikuttavat siihen, miltä tulevaisuuden kauppa tulee näyttämään. Kuluttajapaneeliin liittyminen tapahtuu rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröinnissä kysellään muutamia omaan talouteen liittyviä kysymyksiä, jonka jälkeen pääsee täyttämään henkilökohtaiset tiedot ja liittymään paneeliin. 

Kuluttajapaneelin jäsenet voivat tienata pisteitä, joiden avulla pystyy lunastamaan lahjakortteja toimijoiden kuten IKEA, H&M ja Dressmann kauppoihin. Ansainta tapahtuu yksinkertaisesti kuvaamalla oma ostokuitti ja skannaamalla ostamansa tuotteiden viivakoodit ilmaisen mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovellus jakaa skannatut tiedot eteenpäin Nielsenille ja tehdystä työstä kertyy pisteitä omalle tilille. Tärkeintä on kuvata kaikki ostokset, suuret ja pienet, sovelluksen avulla. Pisteitä voi myös ansaita vastaamalla kyselyihin. Pisteitä ansaitaan viikoittain ja säännöllisellä tekemisellä voi osallistua 16 erilliseen arvontaan. Näitä arvontoja on muun muassa kuukausiarvonnat, puolivuotisarvonnat sekä vuosiarvonnat. Kuluttajapaneeliin voi liittyä joko yksittäinen henkilö tai koko perhe. Skannattuja ostotietoja käsitellään anonyymisti ja ne kerätään kaikkien panelistien tuottamien tietojen kanssa yhteen. Yksittäisen henkilön tiedot eivät koskaan ole näkyvissä tietoja käyttävillä tahoilla vaan he näkevät ainoastaan kootut tiedot kaikista panelisteilta kerätyistä tiedoista.

Verkkosivuilla on saatavilla apua palvelunumeron kautta numerosta 0800 771 611. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-20. Lisäksi voi lähettää sähköpostia osoitteeseen panelisti@nielseniq.com, jos kysymyksiin ei löydy vastausta verkkosivuilta tai puhelimesta ei saa vastausta. Verkkosivuilta löytyy kattava kuvaus yrityksen tietosuojaselosteesta. Tässä kerrotaan mihin paneelin jäsenenä sitoudut, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään. Tietosuojaselosteessa on myös kerrottu omat oikeudet sekä muut esimerkiksi perheen jäsenien tietojen keräämiseen liittyvät tiedot. Lisäksi selosteesta löytyy tietoturvan selite, miten sinun tietosi suojataan ja miten kauan niitä säilytetään. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Nielsen Homescan
Kuulutko Nielsen Homescan kuluttajapaneeliin? Kuulusimme mielellämme kokemuksistasi. Miten pisteiden tienaaminen onnistuu? Saako pisteillä todella hankittua lahjakortteja? Miten kauan siinä kestää? Onko palvelun käyttö ollut turvallista? Anna Suomiarvostelut sivuilla oma arviosi Nielsen Homescanin palvelusta. Sinun palautteen avulla voivat muut käyttäjät tehdä päätöksen, haluavatko he liittyä panelistiksi. Voit myös samalla itse lukea muiden kokemuksia ja selvittää onko ne olleet vastaavia omiesi kanssa.