SuomiArvostelut
  Yritykset (57)

  Lainat

  Vaivaako rahanpuute? Onko sinulla hyvä työpaikka, muttei silti tarpeeksi rahaa unelma-auton ostamiseen? Lainan ottaminen saattaa olla oikea vaihtoehto. Mutta muista! Rahan lainaaminen myös maksaa! Lainasta täytyy maksaa korkoa ja korkotasot voivat joskus olla korkeita. Siksi olemme listanneet sinulle kaikki lainantarjoajat yhdellä sivulla. Mistä laina kannattaa ottaa ja mistä ei? Entä mikä pankki on edullinen, mistä saat matalimman korkotason, ja joutuuko lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta maksamaan ekstraa? SuomiArvosteluissa voit oppia muilta asiakkailta, miten eri pankit ja rahalaitokset toimivat lainojen suhteen.

  Kaikki Lainat Yritykset (57)

  Lisätietoa Lainat Yritykset

  Tässä ovat joitakin esimerkkejä tietyistä lainoista, joita voisit ottaa:

  Voitko esimerkiksi ottaa lainaa huonolla luottokelpoisuudella? Voitko silti lainata rahaa, jos sinulla on alhaiset tulot tai elät sosiaalietuuksilla? Onko korko sama kuin mitä he näyttävät vai onko olemassa näkymätön este? Kaikki nämä ovat kysymyksiä, joihin asiantuntijat (sinä, kuluttaja!) vastaavat. Rahan lainaaminen maksaa rahaa, se on OK. Mutta haluat varmasti tietää kuinka paljon! Opi näistä kokemuksista SuomiArvosteluissa!

  Lähestytkö vanhempaa ikää ja haaveilet silti omistavasi sen erityisen auton tai matkustaaksesi ympäri maailman, mutta sinulla ei ole siihen rahaa? Saatat ajatella, että paras vaihtoehto on säästää rahaa, koska pankit eivät anna sinulle lainaa kun olet ohittanut tietyn iän. Ei todellakaan! Olemassa on monia seniorilainoja, jotka antavat henkilökohtaisia lainoja tai veloitustililuottoa. Tietysti säästäminen on silti halvin vaihtoehto, mutta jos sinulla ei ole suoraa pääsyä tähän summaan ja haluat käyttää sen nyt, seniorilaina on mahdollista. Teimme yleiskatsauksen kaikista pankeista ja yrityksistä, jotka tarjoavat henkilökohtaista lainaa senioreille. Muut asiakkaat kertovat sinulle, kuinka heitä autettiin, mitä ongelmia he kohtasivat ja mitä sinun tulisi ottaa huomioon. Onko sinulla omaa kokemusta? Jätä oma arvostelusi ja auta muita päättämään!

  Keittiösi tarvitsee remontoimista tai autosi jätti tielle. Tarvitset sitä nyt, mutta sinulla ei ole rahaa maksaa siitä. Näissä tilanteissa henkilökohtainen laina voi olla vaihtoehto. Mutta minkä tyyppistä lainaa sinun tulisi hakea? Mihin pankkiin sinun tulisi turvautua? Mitkä ovat käyttöehdot? Millaisia korkoja voit odottaa? Onko olemassa jotain pieniä printtejä tai muita asioita, joista sinun tulisi olla tietoinen? Pankki ei luultavasti vastaa näihin kysymyksiin. Lue siis ihmisten arvosteluja, jotka ovat lainanneet rahaa ennen sinua. Opi heidän kokemuksistaan, varoituksistaan ja neuvoistaan, jotta et kohtaa samoja ongelmia. Jätä oma arvostelusi ja kerro ihmisille, mihin pankkiin heidän tulisi mennä ja mihin ei.

  Kohtasitko aikajakson, jolloin tulosi ovat vähemmän kuin menosi? Saadaksesi rahat riittämään, veloitustililuotto voisi olla hyödyllinen. Mutta mihin pankkiin tai yritykseen sinun kannattaisi mennä? Mitkä ovat erot ja kuinka voit laskea mahdollisen lainan rajan? Ja jos sinulla on jo laina, mitä seurauksia on, jos siirryt toiseen lainaan halvemmilla koroilla? Onko tämä viisasta vai joudutko maksamaan sakkoa? Ja hyödyllistä tietää: voitko saada veloitustililuoton (negatiivisella) luottokelpoisuudella? Kaikki ovat kysymyksiä, joihin pankki ei vastaa. Aivan kuin pieni printti ja mahdollinen juju. Onko sinulla siis positiivisia tai negatiivisia kokemuksia? Kerro meille ja muille. Näe itse, jotta tiedät, mihin olet sitoutumassa.