SuomiArvostelut
  Yritykset (11)

  Majoitus

  Haluat varata hotellihuoneen, olipa se sitten viikonlopun mittaiselle kaupunkilomalle tai koko kesälomamatkan ajalle. Mutta mikä hotelli on kaikista paras? Mihin hotelliketjuihin voi luottaa? Kuinka tarkkaan matkatoimistot tarkistavat hotelliensa laadun ja palvelun ennakkoon? Mitä on tehtävissä, jos loma hotellissa ei sujukaan niin kuin sen piti? Näihin kysymyksiin voivat vastata vain ne, joilla on jo aiempaa kokemusta. Jakamalla sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja voimme yhdessä oppia, mistä palveluista kannattaa varata majoitus ja mistä ei. Näin voit löytää halvimpien hotellien tarjoajien lisäksi myös ne palvelut, jotka oikeasti lunastavat lupauksensa.

  Lisätietoa Majoitus Yritykset

  "Leirintäalueella on mukavaa"". Me luulemme, että vain muutamat lapset ovat eri mieltä. Joka vuosi, monet ihmiset lähtevät Ranskaan, Saksaan tai Espanjaan leirintäalueelle matkavaunullaan tai -autollaan. Mutta mistä voit löytää sivuston, joka tarkistaa monia leirintäalueita löytääkseen parhaat paikat? Täytyykö sinun tehdä varaus vai onko heillä aina vapaata tilaa saatavilla? Millaisissa kulttuurillisissa näyttelyissä ja hauskoissa paikoissa voit vierailla? Ovatko WC:t hygieenisiä ja siivotaanko ne säännöllisesti? Onko lapsille saatavilla uimaparatiisi ja onko paikka oikeasti niin hieno kuin mitä sivuston kuvat väittävät? Tarjoavatko ne viihdettä lapsille? Lomailijat, jotka ovat jo vierailleet näissä paikoissa, voivat vastata näihin kysymyksiin. Tämän takia olemme koonneet yleiskatsauksen kaikista leirintäalueista. Muut leiriläiset arvostelivat ne palvelun ja laadun mukaan. Onko sinulla mielipide, kokemus tai valitus, jonka haluat jakaa? Jätä sitten oma arvostelusi.

  Oletko vuokraamassa lomamökkiä tai -asuntoa esimerkiksi Italiassa, Espanjassa tai Ranskassa? Tai ehkä etsit mökkiä, joka ei ole liian kaukana? Olemassa on monia matkatoimistoja, jotka tarjoavat tällaisia lomia. Mutta mikä niistä on halvin? Ja mikä tärkeämpää, mikä niistä on paras? Mikä niistä pitää lupauksensa? Millaisessa kunnossa mökit tai asunnot ovat ja sisälsivätkö ne kaiken, jonka oli tarkoitus olla mökissä? Millainen asiakaspalvelu oli varausta tehdessä ja loman itsensä aikana? Nämä kaikki ovat kysymyksiä, joihin matkatoimistot eivät vastaa. Ei, saat tällaiset tiedot vain ihmisiltä, jotka ovat jo varanneet mökin tai asunnon. Tämän takia olemme tehneet yleiskatsauksen matkatoimistoista, jotka tarjoavat lomamökkejä ja -asuntoja. Ihmiset, joilla on käytännön kokemusta, jakavat arvostelunsa, mielipiteensä ja valituksensa hinnoista, palvelusta ja laadusta, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan. Onko sinulla kokemus, josta haluaisit kertoa muille? Jätä oma arvostelusi.