SuomiArvostelut
    Yritykset (25)

    Toimisto, Harrastus & Juhla

    Mistä voi nykyään löytää hyvät sakset, pari rullaa värikästä kreppipaperia tai nitojan, jos haluaa askarrella, viimeistellä jonkun dokumentin tai tehdä juhlavalmisteluja? Jotkut ihmiset etsivät mahdollisimman edullisia toimisto- tai juhlatarvikkeita, kun haluavat tehdä vaikkapa kivan synttärikortin tai kääriä uniikin näköisen lahjapaketin. Toiset taas laittavat tuotteen laadun tai palvelun tason etusijalle. He saattavat kaivata esimerkiksi laadukkaita toimistotarvikkeita työpaikalleen. Mistä sitten voi löytää edullisia ja/tai laadukkaita toimistotarvikkeita? Miten asiakaspalvelu tai tilauksen hallinta toimii ja onko tavaroilla ollenkaan palautusoikeutta?

    Millainen palvelu tai palautuskäytäntö on esimerkiksi jossain tunnetummista toimistotarvikeliikkeistä? Löytyykö juhlatarvikeliikkeestä sopivia tuotteita juhlia varten? Onko valikoima tarpeeksi kattava? Entä kauanko ilmapallokaupasta ostetut ilmapallot pysyvät täysinä?

    Lue arvosteluja muilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet toimisto-, harrastus- tai juhlatarvikkeita ja jätä myös oma arvostelusi, jos sinulla on kokemusta jostakin näistä yrityksistä!