InkKari

Kaikki arvostelut

InkKari

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Juha
Älkää missään nimessä tilatko tuolta yhtään mitään. Tuotteet eivät saapuneet lainkaan ja rahat vietiin. Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua eikä suhtauduta vakavuudella, kun asiakas ei saa tuotteit...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Musteita

  Älkää missään nimessä tilatko tuolta yhtään mitään. Tuotteet eivät saapuneet lainkaan ja rahat vietiin. Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua eikä suhtauduta vakavuudella, kun asiakas ei saa tuotteitansa. Huijausta koko yritys. Välttäkää asioimista!
  t. Petetty ja kusetettu entinen asiakas

  Hei Juha.

  Olemme toimineet alalla 8 vuotta, 6 vuotta minun omistuksessa.

  Kertaakaan emme ole jättäneet toimittamatta tilausta ja / tai palauttamatta rahoja jos tuotetta ei olekaan ollut saatavilla. Mikäli toimisimme näin, yritystoimintaa tuskin olisi olemassakaan enää tässä vaiheessa.

  Toisinaan musteet loppuvat meiltä kesken ja niitä saatetaan joutua hetki odottamaan. Mikäli asiakas ei halua odottaa tilaustaan, voi hän pyytää rahojen palautusta. Rahojen palauttamiseen liittyvät tilanteet hoidamme yleensä saman tai seuraavan päivän aikana.

  Vastineetta emme toimi ikinä ja tuotteillamme on aina takuu.

  Meiltä löytyy myös Googlesta arvosteluja, kannattaa käydä niitä tsekkailemassa ja lukemassa.

  En nimesi perusteella pysty selvittämään mistä tilauksesta on kyse, mutta selvittäisin asian mielelläni kanssasi henkilökohtaisesti. Otahan yhteyttä.

  Terveisin,

  Michael Hokkanen
  InkKari


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...