InkKari kokemuksia - lue arvosteluja & jaa kokemuksesi!

Kaikki arvostelut

InkKari

0% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Ei toiminut
Hirveä kokemus. Ostettiin muka HP kasetteja, ei toiminut. Inkkari sysäsi syyn asiakkaalle, vaikka toimitti kasetteja, joissa ei lue edes koko laitteen mallia, vaikka tilauksessa luki. Tehty jo usea...Lue lisää
S
Seppo Kallio
Canonin kasetti ostettu ja maksettu 6 viikkoa sitten. Mahdolliseen toimitukseen ei vastattu puhelimitse, eikä sähköpostitse. Vasta, kun kuluttajasuoja otti yhteyttä, rahat palautuivat tilille. Sen ...Lue lisää
R
Riku
Varoituksen sana tästä verkkokaupasta: Etusivulla pyörii alennus "kaikista premium tms-tuotteista" mutta kun yrität käyttää sen, tulee herja, että "alennus ei toimi tämän tuotteen ko...Lue lisää
J
Juha
Älkää missään nimessä tilatko tuolta yhtään mitään. Tuotteet eivät saapuneet lainkaan ja rahat vietiin. Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua eikä suhtauduta vakavuudella, kun asiakas ei saa tuotteit...Lue lisää

Kaikki arvostelut (4)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  ...quot...Hp...quot... musteita

  Hirveä kokemus. Ostettiin muka HP kasetteja, ei toiminut. Inkkari sysäsi syyn asiakkaalle, vaikka toimitti kasetteja, joissa ei lue edes koko laitteen mallia, vaikka tilauksessa luki. Tehty jo useampi reklis, asiakapalvelu (omistaja) vain sysää asian omaksi syyksemme. Täysin huijausta!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Yritin ostaa EP 22 kasetin.

  Canonin kasetti ostettu ja maksettu 6 viikkoa sitten. Mahdolliseen toimitukseen ei vastattu puhelimitse, eikä sähköpostitse. Vasta, kun kuluttajasuoja otti yhteyttä, rahat palautuivat tilille. Sen jälkeen tuli kiitettävästi yhteydenottoja sähköpostitse. Välttäkää asiointia kyseisen "yrityksen" kanssa.,

  Hei Seppo.

  Kiitos palautteestasi. Korjataan tilannetta kuitenkin hieman niin, että se vastaa sitä oikeaa todellisuutta.

  Annoit meille 15.5. asti aikaa toimittaa kasetin, jota meillä ei varastosaldovirheen vuoksi ollut. Samanaikaisesti uhkailit kuluttaja-asiamiehellä.

  Olimme täysin siinä käsityksessä, että meillä on 15.5. asti aikaa toimittaa kasettisi, jos sattuisimme sitä siihen mennessä saamaan.

  Asia ei edennyt kuluttaja-asiamiehelle ollenkaan.

  Asiakas sai rahat takaisin, koska emme voineet toimittaa kasettia. Toisinaan näin käy verkkokauppatoiminnassa ja se näkyy sitten palstoilla. Harmi homma ja pahoittelut, että tätä ei saatu toimitettua.

  Mukavaa päivänjatkoa ja hyvää kesää!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Värikasetteja

  Varoituksen sana tästä verkkokaupasta: Etusivulla pyörii alennus "kaikista premium tms-tuotteista" mutta kun yrität käyttää sen, tulee herja, että "alennus ei toimi tämän tuotteen kohdalla".

  Toinen pahempi juttu on, että myyvät harhaanjohtavasti värikasetteja. Minun oli tarkoitus ostaa SAMSUNG-värikasetteja paketti mutta kun sain tuotteet, olivat ne kiinalaisia D-TONER -merkkisiä, joissa oli tarra "For use with...ja sitten lueteltu Samsung-printtereitä.

  Asiakaspalvelu oli töykeää eikä suostuttu palautukseen eikä vaihtoon.
  Kehottaisin välttämättä tätä puljua...

  Hei Riku.

  Meillä ei ole ostohetkellä ollut myynnissä Samsungin alkuperäisiä kasetteja. Itseasiassa niitä ei ole ollut tarjolla useampaan vuoteen.

  Kaikissa tuotteissa lukee selkeästi sana "tarvike". Kuvat ovat myös tarvikekaseteista ja tuotekuvauksistakin tämä tulee kyllä ilmi.

  Asiakaspalvelun töykeyteen et esittänyt sen kummemmin mitään perusteluita, joten oletan että et ollut tyytyväinen kun mahdollisesti avattuja kasetteja ei otetukaan takaisin?

  Tuotteillamme on kolmen vuoden takuu, mutta avatuilla ja käyttöönotetuilla kaseteilla ei ole palautusoikeutta.

  Kiitos palautteestasi ja mukavaa kesää.

  Terveisin,

  Michael Hokkanen
  Yrittäjä
  InkKari


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Musteita

  Älkää missään nimessä tilatko tuolta yhtään mitään. Tuotteet eivät saapuneet lainkaan ja rahat vietiin. Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua eikä suhtauduta vakavuudella, kun asiakas ei saa tuotteitansa. Huijausta koko yritys. Välttäkää asioimista!
  t. Petetty ja kusetettu entinen asiakas

  Hei Juha.

  Olemme toimineet alalla 8 vuotta, 6 vuotta minun omistuksessa.

  Kertaakaan emme ole jättäneet toimittamatta tilausta ja / tai palauttamatta rahoja jos tuotetta ei olekaan ollut saatavilla. Mikäli toimisimme näin, yritystoimintaa tuskin olisi olemassakaan enää tässä vaiheessa.

  Toisinaan musteet loppuvat meiltä kesken ja niitä saatetaan joutua hetki odottamaan. Mikäli asiakas ei halua odottaa tilaustaan, voi hän pyytää rahojen palautusta. Rahojen palauttamiseen liittyvät tilanteet hoidamme yleensä saman tai seuraavan päivän aikana.

  Vastineetta emme toimi ikinä ja tuotteillamme on aina takuu.

  Meiltä löytyy myös Googlesta arvosteluja, kannattaa käydä niitä tsekkailemassa ja lukemassa.

  En nimesi perusteella pysty selvittämään mistä tilauksesta on kyse, mutta selvittäisin asian mielelläni kanssasi henkilökohtaisesti. Otahan yhteyttä.

  Terveisin,

  Michael Hokkanen
  InkKari


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelua

Puuntyöstökoneiden arvostelut ja mielipiteet Kun suomalaiset puuntyöstöharrastajat etsivät tietoa puuntyöstöko...

Logo MENERGY

MENERGY

0 arvostelua

Arvostelut ja kokemukset toimialallaMENERGY on yritys, joka toimii ravintolisien alalla. Tämä ala on saanut paljon hu...

Logo Pen Store

Pen Store

0 arvostelua

Arvostelut TaiteilijatarvikealallaTaiteilijatarvikeala on yksi luovuutta ja ilmaisua arvostavien ihmisten suosikki aloista. Täss&Ati...

Logo PandaHall

PandaHall

0 arvostelua

Arvosteluja korutuotteita tarjoavista yrityksistäKorut ovat aina olleet suosittuja lahjoja ja muotiasusteita. Asiakkaat haluavat kuitenkin var...