SuomiArvostelut

  Arvostelut InkKari

  Satutko omistamaan muste tai lasertulostimen? Nykyään se on melko tavanomaista, koska tulostimien hinnat ovat hyvin kohtuullisia. Monesti ongelmaksi peruskäyttäjälle tulee musteen kuivuminen kasettiin ja uuden kasetin hankkiminen on edessä. Mustekasetteja ja laserkasetteja saa lähes kaikkialta ja niitä on tarjolla myös verkossa. Verkosta ostamisen etuna on yleensä se, että kasetin tiedoilla löytyy nopeasti oikea tuote. Onko hinnoissa eroja? On ja niitä kannattaakin tarkastella sekä vertailla. Yksi verkkokauppa, josta saat kaikki tulostimen musteet ja laservärit on inkKari. Käymme tällä sivulla tarkemmin läpi millaisesta kaupasta on kyse? Miten sieltä löytää oikean tuotteen? Miten se tilataan ja toimitetaan? Mitä muita etuja kyseisestä kaupasta saa? Voit myös lukea toisten käyttäjien kommentteja ja arvioita inkKari kaupasta, ja tehdä niiden perusteella oman ostopäätöksesi.

  Tietoa inkKari

  inkKari on Source Entertainment Oy Ltd.:n omistama kauppa, jonka toimiala on viihde-elektroniikan tukkukauppa. Kauppa on erikoistunut tulostimien musteiden, värikasettien ja mustekasettien myyntiin. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sen kotipaikka on Tampere sekä osoite Tullikatu 6. Vuoden 2020 liikevaihto oli 159 000 euroa. Yrityksellä on verkkokauppa ja kivijalkamyymälä, joka sijaitsee Kauppakeskus Tullintorilla yrityksen kotiosoitteessa.

  inkKari tuotteet ja palvelut

  Verkkokaupasta ja kaupasta löydät kaikkien tunnetuimpien tulostinvalmistajien musteet, mustekasetit, tulostinmusteet ja värikasetit. Verkkokaupassa tuotteet on jaoteltu valmistajien mukaan, kuten Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Oki, Samsung ja Xerox. Tuotteet voi hakea valmistajan tulostimen nimen ja mallin mukaisesti haun avulla tai selata aakkosellista laitelistaa. inkKari tarjoaa myös mustekasettien asennuspalvelua. Toimita tulostin paikan päälle myymälään, jossa asennetaan ilmaiseksi laitteeseen.

  Tilaaminen tapahtuu

  perinteisen ostoskorin kautta ja tietojen syöttövaiheessa voi päättää haluaako rekisteröityä käyttäjäksi vai ei. Tilaukselle voi valita Postin tai Matkahuollon toimituksen ja tuotteet pyritään lähettämään yhtenä pakettina. Postin toimitustapoja ovat Economy-kirje, toimitus arkisin ennen 9 ja 14 ja nouto omasta postista. Matkahuollon lähetyksissä toimitustapana on lähelle-oaketti ja jakopaketti. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi myös noutaa Tampereen myymälästä sen aukioloaikoina arkisin klo 11-17. Tilauksen maksutapoina on verkkopankkimaksut, luottokortit, Collector ja Jousto lasku sekä osamaksu, GSM maksu ja Everyday joustava maksutapa. Yli 30 euron tilauksiin toimituskulut ovat ilmaiset kunhan verkkokaupan ehdot täyttyvät ja tilattavia tuotteita on enemmän kuin yksi.

  inkKari asiakaspalvelu on auki

  arkisin klo 11-17 numerossa 045 7874 5555. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@inkkari.net ja viestin voi myös lähettää verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta. Postilla toimitettavat paketit lähetetään yrityksen kotioisoitteeseen, joka on myös myymälän osoite. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukaiset palautus- ja vaihtoehdot ja ne on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Verkkokauppa tarjoaa käyttäjilleen etuja. Yritykseen voi tutustua tilaamalla ilmaisen mustekasetin. Lisäksi sivuilta löytyy muita vaihtuvia alennuksia kuten 25% viikkoalennus tilauksesta. inkKari sivujen blogi osiossa on vinkkejä, miten säästää musteissa, kuinka valita sopiva tulostin ja miten ostaa uusi tulostin. Kauppa ostaa myös vanhoja mustekasetteja ja niiden hyvityshinta määräytyy sen mukaan, miltä kasetti näyttää.

  Suositukset, valitukset ja vinkit inkKari

  Onko sinulla kokemuksia inkKari verkkokaupasta? Lisää kommenttisi ja arviosi sivuille. Millaista palvelua sinä sait? Löysitkö verkkokaupasta etsimäsi tuotteen? Saitko asiakaspalveluun yhteyden? Toimitettiinko se luvatulla tavalla? Me Suomiarvostelut sivuilla arvostamme rehellistä palautetta ja haluamme kuulla, miten kyseinen kauppa on onnistunut. Kaikki palaute ja kommentit ovat tärkeitä. Ne kertovat myös muille käyttäjille palveluntarjoajasta tärkeää tietoa ja auttavat, kun pitää tehdä päätös hankinnasta. Älä aikaile vaan jätä siis oma henkilökohtainen kokemuksesi sivuille.

  InkKari
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa InkKari

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko InkKari luotettava yritys?

  InkKari on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja InkKari tarjoaa?

  InkKari on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä InkKari-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.