Staypro

Kaikki arvostelut

Staypro

25% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

N
Niko Salmi
Tilasin noin kuukausi sitten kaksi sahapukkia StayProlta koska hinta oli kohdillaan. Odottelin lähetyksen saapumista noin kolme viikkoa, kunnes menin katsomaan lähetyksen seurantaa. Posti oli palau...Lue lisää
V
Victor Österlund
Kone piti saapua jo viikkoja sitten. Kyselin toimituajasta, ja vastaus oli että tänään pitäisi saapua varastoomme. Mitään ei tapahtunut viikossa, ja taas kyselin, niin sama copy paste vastaus mutt...Lue lisää
A
Ari Silfver
Oletko onneton tunari? Ei hätää tee kuten Staypro; perusta nettikauppa ja jos joku tilaa jotain, laita silmät kiinni ja lähetä tilaajalle jotain. Jos tulee reklamaatio ole ole olevinasi kiireinen ä...Lue lisää
K
Kimi
6 kk ollut takuuasia vireillä. Aluksi sähköpostiin vastattiin, mutta nyt ei edes puhelimella tavoita eikä soittopyyntöihin vastata. Saman työkalun olisi saanut Amazonista halvemmalla, mutta ajattel...Lue lisää
K
Keijo Lothar saari
Älkää tilatko mitään, lähetykset ei tule eikä rahaa saa takaisin. Lue lisää

Kaikki arvostelut (12)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sahapukki

  Tilasin noin kuukausi sitten kaksi sahapukkia StayProlta koska hinta oli kohdillaan. Odottelin lähetyksen saapumista noin kolme viikkoa, kunnes menin katsomaan lähetyksen seurantaa. Posti oli palauttanut tilauksen lähtettäjälle. Kävin tekstiviestit ja sähköpostit läpi ja yhtään ilmoitusta lähetyksestä ei ollut tullut. Kirjoitin asiasta StayProlle ja kysyin mitä voisi tehdä. Sieltä vastasi huonolla suomella Alexander niminen henkilö. Alexander kertoi, että sahapukki on palautunut heille ja he eivät voi sitä enää minulle lähettää. Jos haluan sen, niin minun pitää tehdä uusi tilaus ja maksaa se uudestaan. Posti on selvästi tässä mokannut, mutta Staypro ei huolehdi lähetyksen perille saamisesta ja heidän vastuu loppuu, kun tuote on maksettu. Tilaan 5-10 ostosta netin kautta ja tämä on ensimmäinen kerta kun jää tuote saamatta. Joten kaikille, jotka mietitte StayProlta tilaamista: Ostakaa jostain hieman kalliimmasta, mutta luotettavammasta nettikaupasta. Jos kuitenkin ehdottomasti haluatte tilata, niin älkää tilatko mitään niin kallista mitä ette ole valmis menettää!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  epäkeskohiomakone

  Kone piti saapua jo viikkoja sitten. Kyselin toimituajasta, ja vastaus oli että tänään pitäisi saapua varastoomme.
  Mitään ei tapahtunut viikossa, ja taas kyselin, niin sama copy paste vastaus mutta toimitusaika oli muuttunut viikko eteenpäin.
  Kyselivät myös, jos haluan vaihtaa tuotetta, ja siihenkin olin kommentoinut että toinen kone käy, mutta ei minkäänlaista reaktiota mun kysymyksiin toisesta koneesta.
  En tiedä, oliko botti joka vastasi mun sähköpostiin, mutta en tilaa enää ikinä tästä kaupasta.
  Kaupat peruttu.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Välttäkää tätä yritystä

  Oletko onneton tunari? Ei hätää tee kuten Staypro; perusta nettikauppa ja jos joku tilaa jotain, laita silmät kiinni ja lähetä tilaajalle jotain. Jos tulee reklamaatio ole ole olevinasi kiireinen äläkä ole huomaavinasi mitään. No oikeasti, älkää missään tapauksessa tilatko täältä mitään.

  Enkä siis ostaisi täältä uudelleen, tuohon tuli väärä merkintä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Palautukset/takuu ei toimi

  6 kk ollut takuuasia vireillä. Aluksi sähköpostiin vastattiin, mutta nyt ei edes puhelimella tavoita eikä soittopyyntöihin vastata. Saman työkalun olisi saanut Amazonista halvemmalla, mutta ajattelin että takuutapaukset hoituu helpommin näin. Väärässä olin. En suosittele StayProta kenellekään.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijaussivusto

  Älkää tilatko mitään, lähetykset ei tule eikä rahaa saa takaisin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijari firma

  Tilasin ja maksoin tuotteen jonka mainoksessa lukee tuotetta yli kymmenen varastossa lähetetään 24 sisällä. TÄYTTÄ HUIJAUSTA nyt mennnyt 18vuorokautta asiakaspalvelusa tulee vaan automaattinen vastaus ruuhkaa... koko 18vuorokautta sivulla lukenut että tuotetta hyllyssä seurantakoodi ei toimi eikä tuotetta ole lähetetty vieläkään. vastausta ei kuulu... älkää hyvät ihmiset laittako rahojanne tälläiseen puljuun.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Alko-ruohonleikkuri

  Ostimme muutama viikko sitten Al-ko Easy 4.60 SP-S ruohonleikkurin. Toimitus oli nopea. Kun kokeilimme sitä ensi kerran meteli oli kova, bensaa kului todellla paljon, moottori savutti ja kävi epätasaisesti. Sittemmin olemme yrittäneet saada Stayprohon yhteyttä sähköpostilla ja puhelimella monta kertaa mutta mihinkään ei vastata. Ala-arvoista toimintaa!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ihan ala-arvoista toimintaa

  Minun painepesuri-ostokseni yksityiskohdat löytyvät verkon muista arvosteluista. Todettakoon, etten voi ikinä suositella tätä yritystä ostoksien kohteeksi. Niin surkeaa toimintaa koin.

  Todella samaa mieltä. Ei toimi toimitus tilatun painepesurin suhteeg.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mikään ei toimi

  Tein tilauksen heille yli kuukausi sitten. Tavaraa en ole vieläkään saanut. Olen lähettänyt heille sähköpostia asiasta eikä niinhin ole vastattu. Soitin heille, luvattiin ottaa yhteyttä, ei olla otettu. Sivuilla lukee nopea toimitus 24 tunnin sisällä. Pitäisi muuttaa 24 päivän sisällä eikä sekään päde minun kohdallani. Eli nopea toimitus (ehkä) 24 kuukauden sisällä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Surkea reklamaatioiden hoito

  Tuotteessa ilmeni valmistusvirhe. Asiakaspelvelu vastasi 8 päivän kuluttua. Lähetin tuotteen heti palautuksena sähköpostissa tulleiden ohjeiden mukaan.

  Nyt on kulunut kolme viikkoa palautuksesta ja kaksi päivää uudelleenkyselystä eikä mitään ole vastattu.

  En suosittele.


Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Staypro

Etsitkö koskaan tiettyjä työkaluja harrastuksiisi tai johonkin projektiin, mutta et tiennyt mistä löytää niitä? Tai ehkä olet juossut kaupasta toiseen koettaen löytää etsimääsi. Tässä tapauksessa sinun kannattaisi harkita työkalujesi ostamista verkkokaupasta. Yksi verkkokauppias, josta sinun tulisi ostaa työkaluja, on Staypro. Luotettavien ja laadukkaiden työkalujen omaaminen on välttämätöntä. Mutta täyttävätkö Staypron tuotteen kaikki laatuvaatimukset? Miten hyvin työkalut kestävät käyttöä? Kuinka helposti voit löytää kaikki etsimäsi tuotteet heidän sivustoltaan? Onko heidän sivustonsa helppo käyttää? Toimittavatko he tuotteensa riittävän nopeasti? Tarjoavatko he asiakastukea niille, jotka kohtaavat ongelmia käyttäessään palvelua? Opi lisää tästä yrityksestä ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet tuotteita Stayprolta lukemalla heidän arvostelujaan, jotka voivat auttaa sinua päättämään, tulisiko sinun käyttää juuri tämän yrityksen palveluita hankkiaksesi tarvitsemasi työkalut.

Tietoa Stayprosta
Staypro on mittauslaitteiden ja työkalujen verkkokauppa. Vuodesta 2007 lähtien toiminut yritys on tarjonnut Ruotsissa sijaisevasta keskusvarastostaan laajan valikoiman työkaluja erittäin kohtuullisilla hinnoilla Skandinavian asiakkaille. Tämän yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan löytämään helpompia ratkaisuja ja tekemään työstään vaivatonta oikeilla työkaluilla. He tarjoavat tuotteita kuten otsa- ja taskulamppuja, työvalaisimia, lasertyökaluja kuten etäisyysmittareita, putkilasereita, laserkiikareita, mittatyökaluja kuten kosteusmittarit, lämpötilamittarit, paksuusmittarit ja alkometrit. Koneista & Työkaluista löydät akkukäyttöisiä työkaluja, polttoainekäyttöisiä työkaluja, paineilmatyökaluja ja siivouskoneita, koneiden tarvikkeista & käyttöosista porat ja meisselit, akut ja laturit, paineilma, kaasu ja hionta. Löydät myös tuotteita puutarhan hoitoon, kuten lehtipuhaltimet, moottorisahat, oksasakset ja ruohonleikkurit. Staypro tarjoaa myös suojavarusteita kuten hengitys- ja kuulosuojaimia, työkenkiä ja -vaatteita. Löydät myös kaiken kylpyhuoneesi rakentamiseen: kylpyammeet, pesualtaat, pyyhelämmittimet, suihkut, wc-istuimet ja suihkujen lisätarvikkeet. Myös Staypron ostoprosessi on tehty yksinkertaiseksi sen monella maksutavalla. Näihin sisältyy: Klarna, Aktia, Danske Bank, Nordea, S-pankki, VISA, MasterCard ja American Express.

Staypron palvelut
Voit käyttää Staypron palveluita heidän sivustonsa kautta. Heidän laaja tuotteidensa valikoima voidaan löytää eri kategorioissa, kuten Lasertyökalut, mittatyökalut, koneet & työkalut, koneiden tarvikkeet & käyttöosat, sähkö & valaistus, LVI & sisäilma, puutarha & vapaa-aika ja muita ihmisille ja ammattilaisille. He tarjoavat myös valikoiman suojavarusteita ja -vaatteita, jotta voit pysyä aina turvassa tehdessäsi DIY-töitä. Heidän tarjoamansa merkit ovat hyvin tunnettuja ja luotettuja, kuten Peltor, Bushnell, DeFelsko, Kimo, Protimeter, Bosch, Flir, HiKoko, Leica ja monia muita. Heidän sivustonsa tarjoaa myös helpon selaamisen suodattimilla. Voit suodattaa hinnan, merkin, tyypin, teknisten tietojen, antureiden ja muiden mukaan. Staypron asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostiviestillä, jossa voit lähettää kysymyksesi tai kertoa ongelmastasi ja sinulle vastataan mahdollisimman nopeasti. Voit myös pyytää heiltä apua jos löydät itsesi tilanteessa, jossa et ole varma, mitä työkaluja sinun tulisi ostaa työtarkoitukseesi.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko joku, joka on jo tehnyt ostoksia Stayprolla? Jos olet, kerro meille, mitä ajattelet yrityksestä ja sen palveluista. Jätä tähän rehellinen ja puolueeton arvostelu koko kokemuksestasi ostaessasi heiltä ajatuksillasi ja kommenteillasi. Oliko heillä hyvä tuotteiden valikoima, josta valita? Tarjosivatko he juuri sitä merkkiä, jota olit etsimässä? Ajatteletko, että heidän tuotteensa ovat rahan arvoisia? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotettasi sen jälkeen kun asetit tilauksen? Oliko sinulla positiivinen vai negatiivinen kokemus heidän asiakaspalvelunsa kanssa? Auttoivatko he sinua kun kohtasit ongelmia palvelun käyttämisen kanssa? Juuri sinun arvostelusi voivat auttaa muita ostosten tekijöitä päättämään, tulisiko heidän vierailla Stayprolla vai jättää se välistä.