SuomiArvostelut

  Arvostelut Staypro

  Etsitkö koskaan tiettyjä työkaluja harrastuksiisi tai johonkin projektiin, mutta et tiennyt mistä löytää niitä? Tai ehkä olet juossut kaupasta toiseen koettaen löytää etsimääsi. Tässä tapauksessa sinun kannattaisi harkita työkalujesi ostamista verkkokaupasta. Yksi verkkokauppias, josta sinun tulisi ostaa työkaluja, on Staypro. Luotettavien ja laadukkaiden työkalujen omaaminen on välttämätöntä. Mutta täyttävätkö Staypron tuotteen kaikki laatuvaatimukset? Miten hyvin työkalut kestävät käyttöä? Kuinka helposti voit löytää kaikki etsimäsi tuotteet heidän sivustoltaan? Onko heidän sivustonsa helppo käyttää? Toimittavatko he tuotteensa riittävän nopeasti? Tarjoavatko he asiakastukea niille, jotka kohtaavat ongelmia käyttäessään palvelua? Opi lisää tästä yrityksestä ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet tuotteita Stayprolta lukemalla heidän arvostelujaan, jotka voivat auttaa sinua päättämään, tulisiko sinun käyttää juuri tämän yrityksen palveluita hankkiaksesi tarvitsemasi työkalut.

  Tietoa Stayprosta

  Staypro on mittauslaitteiden ja työkalujen verkkokauppa. Vuodesta 2007 lähtien toiminut yritys on tarjonnut Ruotsissa sijaisevasta keskusvarastostaan laajan valikoiman työkaluja erittäin kohtuullisilla hinnoilla Skandinavian asiakkaille. Tämän yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan löytämään helpompia ratkaisuja ja tekemään työstään vaivatonta oikeilla työkaluilla. He tarjoavat tuotteita kuten otsa- ja taskulamppuja, työvalaisimia, lasertyökaluja kuten etäisyysmittareita, putkilasereita, laserkiikareita, mittatyökaluja kuten kosteusmittarit, lämpötilamittarit, paksuusmittarit ja alkometrit. Koneista & Työkaluista löydät akkukäyttöisiä työkaluja, polttoainekäyttöisiä työkaluja, paineilmatyökaluja ja siivouskoneita, koneiden tarvikkeista & käyttöosista porat ja meisselit, akut ja laturit, paineilma, kaasu ja hionta. Löydät myös tuotteita puutarhan hoitoon, kuten lehtipuhaltimet, moottorisahat, oksasakset ja ruohonleikkurit. Staypro tarjoaa myös suojavarusteita kuten hengitys- ja kuulosuojaimia, työkenkiä ja -vaatteita. Löydät myös kaiken kylpyhuoneesi rakentamiseen: kylpyammeet, pesualtaat, pyyhelämmittimet, suihkut, wc-istuimet ja suihkujen lisätarvikkeet. Myös Staypron ostoprosessi on tehty yksinkertaiseksi sen monella maksutavalla. Näihin sisältyy: Klarna, Aktia, Danske Bank, Nordea, S-pankki, VISA, MasterCard ja American Express.

  Haluaisitko rakentaa oman terassisi? Katso tämä video oppiaksesi, miten voit rakentaa sen itse!

  Staypron palvelut

  Voit käyttää Staypron palveluita heidän sivustonsa kautta. Heidän laaja tuotteidensa valikoima voidaan löytää eri kategorioissa, kuten Lasertyökalut, mittatyökalut, koneet & työkalut, koneiden tarvikkeet & käyttöosat, sähkö & valaistus, LVI & sisäilma, puutarha & vapaa-aika ja muita ihmisille ja ammattilaisille. He tarjoavat myös valikoiman suojavarusteita ja -vaatteita, jotta voit pysyä aina turvassa tehdessäsi DIY-töitä. Heidän tarjoamansa merkit ovat hyvin tunnettuja ja luotettuja, kuten Peltor, Bushnell, DeFelsko, Kimo, Protimeter, Bosch, Flir, HiKoko, Leica ja monia muita. Heidän sivustonsa tarjoaa myös helpon selaamisen suodattimilla. Voit suodattaa hinnan, merkin, tyypin, teknisten tietojen, antureiden ja muiden mukaan. Staypron asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostiviestillä, jossa voit lähettää kysymyksesi tai kertoa ongelmastasi ja sinulle vastataan mahdollisimman nopeasti. Voit myös pyytää heiltä apua jos löydät itsesi tilanteessa, jossa et ole varma, mitä työkaluja sinun tulisi ostaa työtarkoitukseesi.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko joku, joka on jo tehnyt ostoksia Stayprolla? Jos olet, kerro meille, mitä ajattelet yrityksestä ja sen palveluista. Jätä tähän rehellinen ja puolueeton arvostelu koko kokemuksestasi ostaessasi heiltä ajatuksillasi ja kommenteillasi. Oliko heillä hyvä tuotteiden valikoima, josta valita? Tarjosivatko he juuri sitä merkkiä, jota olit etsimässä? Ajatteletko, että heidän tuotteensa ovat rahan arvoisia? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotettasi sen jälkeen kun asetit tilauksen? Oliko sinulla positiivinen vai negatiivinen kokemus heidän asiakaspalvelunsa kanssa? Auttoivatko he sinua kun kohtasit ongelmia palvelun käyttämisen kanssa? Juuri sinun arvostelusi voivat auttaa muita ostosten tekijöitä päättämään, tulisiko heidän vierailla Stayprolla vai jättää se välistä.

  Staypro
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (10)

  4.4
  30% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  5.2
  Palvelu
  rating
  2.8
  Hinnoittelu
  rating
  4.8
  Toimitus
  rating
  4.6

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Välttäkää tätä yritystä

  Oletko onneton tunari? Ei hätää tee kuten Staypro; perusta nettikauppa ja jos joku tilaa jotain, laita silmät kiinni ja lähetä tilaajalle jotain. Jos tulee reklamaatio ole ole olevinasi kiireinen äläkä ole huomaavinasi mitään. No oikeasti, älkää missään tapauksessa tilatko täältä mitään.

  : Ari Silfver15-09-2021
  Ari15-09-2021

  Enkä siis ostaisi täältä uudelleen, tuohon tuli väärä merkintä.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  Palautukset/takuu ei toimi

  6 kk ollut takuuasia vireillä. Aluksi sähköpostiin vastattiin, mutta nyt ei edes puhelimella tavoita eikä soittopyyntöihin vastata. Saman työkalun olisi saanut Amazonista halvemmalla, mutta ajattelin että takuutapaukset hoituu helpommin näin. Väärässä olin. En suosittele StayProta kenellekään.

  : Kimi19-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5.5
  rating

  Huijaussivusto

  Älkää tilatko mitään, lähetykset ei tule eikä rahaa saa takaisin.

  : Keijo Lothar saari16-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huijari firma

  Tilasin ja maksoin tuotteen jonka mainoksessa lukee tuotetta yli kymmenen varastossa lähetetään 24 sisällä. TÄYTTÄ HUIJAUSTA nyt mennnyt 18vuorokautta asiakaspalvelusa tulee vaan automaattinen vastaus ruuhkaa... koko 18vuorokautta sivulla lukenut että tuotetta hyllyssä seurantakoodi ei toimi eikä tuotetta ole lähetetty vieläkään. vastausta ei kuulu... älkää hyvät ihmiset laittako rahojanne tälläiseen puljuun.

  : Jussi11-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Alko-ruohonleikkuri

  Ostimme muutama viikko sitten Al-ko Easy 4.60 SP-S ruohonleikkurin. Toimitus oli nopea. Kun kokeilimme sitä ensi kerran meteli oli kova, bensaa kului todellla paljon, moottori savutti ja kävi epätasaisesti. Sittemmin olemme yrittäneet saada Stayprohon yhteyttä sähköpostilla ja puhelimella monta kertaa mutta mihinkään ei vastata. Ala-arvoista toimintaa!!

  : Markku Nieminen08-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  6
  rating

  Ihan ala-arvoista toimintaa

  Minun painepesuri-ostokseni yksityiskohdat löytyvät verkon muista arvosteluista. Todettakoon, etten voi ikinä suositella tätä yritystä ostoksien kohteeksi. Niin surkeaa toimintaa koin.

  : Rauno Savenius03-06-2021
  Tarja08-06-2021

  Todella samaa mieltä. Ei toimi toimitus tilatun painepesurin suhteeg.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Mikään ei toimi

  Tein tilauksen heille yli kuukausi sitten. Tavaraa en ole vieläkään saanut. Olen lähettänyt heille sähköpostia asiasta eikä niinhin ole vastattu. Soitin heille, luvattiin ottaa yhteyttä, ei olla otettu. Sivuilla lukee nopea toimitus 24 tunnin sisällä. Pitäisi muuttaa 24 päivän sisällä eikä sekään päde minun kohdallani. Eli nopea toimitus (ehkä) 24 kuukauden sisällä.

  : Jani19-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Surkea reklamaatioiden hoito

  Tuotteessa ilmeni valmistusvirhe. Asiakaspelvelu vastasi 8 päivän kuluttua. Lähetin tuotteen heti palautuksena sähköpostissa tulleiden ohjeiden mukaan.

  Nyt on kulunut kolme viikkoa palautuksesta ja kaksi päivää uudelleenkyselystä eikä mitään ole vastattu.

  En suosittele.

  : Heikki Honkala03-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  5.5
  rating

  Hyvä kauppa

  Edullinen hinta laatutuotteesta, kohtuullinen toimitusaika ja -seuranta, tuote kotiovelle ehjänä. Erittäin hyvä suoritus!

  : Tapio Kukkonen21-04-2020
  Petteri21-09-2021

  Surkea toimitusaika, huonoin jota olen kokenut. Meni lähes 7 kuukautta enkä saanut Dremel sarjaa kun toimitus kuulemma vanheni. En suosittele.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Ei lisäosia saatavilla

  Ostin Staypron kautta ilmanpuhdistimen, joka kyllä toimitettiin ihan asiallisesti Suomeen, mutta jälkeenpäin ilmeni, että siihen ei ole saatavana Suomeen siinä tarvittavia ja vaihdettavia filttereitä. Miksi myydä Suomeen tavaraa, johon ei kuitenkaan käytön kannalta välttämättömiä lisäosia saa.

  : Eija Ronkainen16-04-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Staypro

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Staypro luotettava yritys?

  Staypro on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4.4/10 tähteä, ja asiakkaista 30% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Staypro tarjoaa?

  Staypro on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Staypro-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.