Staypro

Kaikki arvostelut

Staypro

27% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Matti Rainio
Verkkokauppa vei rahat mutta tilausta ei tullut. Eivät voi mitään kun "järjestelmän on toimittanut joku muu". Älkää missään nimessä tilatko täältä.Lue lisää
J
Juuso L
Alle viikossa paketti saapui kotiovelle.Lue lisää
A
Arttu M
Uudenveroinen, muutaman kerran käytetty porakone lähti huoltoon staypro:lle kytkimen vian takia maaliskuussa 2022. Laite ostettu syksyllä 2021. Kommunikaatio huollon tilasta sekä muista asioista...Lue lisää
N
Niko Salmi
Tilasin noin kuukausi sitten kaksi sahapukkia StayProlta koska hinta oli kohdillaan. Odottelin lähetyksen saapumista noin kolme viikkoa, kunnes menin katsomaan lähetyksen seurantaa. Posti oli palau...Lue lisää
V
Victor Österlund
Kone piti saapua jo viikkoja sitten. Kyselin toimituajasta, ja vastaus oli että tänään pitäisi saapua varastoomme. Mitään ei tapahtunut viikossa, ja taas kyselin, niin sama copy paste vastaus mutt...Lue lisää

Kaikki arvostelut (15)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ulkoseinän ristikko

  Verkkokauppa vei rahat mutta tilausta ei tullut. Eivät voi mitään kun "järjestelmän on toimittanut joku muu". Älkää missään nimessä tilatko täältä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Bachon sähkömiehen laukku

  Alle viikossa paketti saapui kotiovelle.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  HiKOKI DS18DBSL Akkuporakone

  Uudenveroinen, muutaman kerran käytetty porakone lähti huoltoon staypro:lle kytkimen vian takia maaliskuussa 2022. Laite ostettu syksyllä 2021.

  Kommunikaatio huollon tilasta sekä muista asioista aivan retuperällä. Nyt mennyt noin neljä kuukautta ja olen ottanut toistakymmentä kertaa yhteyttä heihin tilanteen selvittämiseksi, mutta porakone on edelleen matkalla ja minulla ei ole pienintäkään käsitystä milloin sen saan takaisin.

  Kesälle suunnitellut projektit, jotka olivat tuosta riippuvaisia menivät enempi vähempi päin takamusta.

  Nyt otan yhteyttä kuluttajansuojaan, koska mikään muu ei tunnu auttavan.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sahapukki

  Tilasin noin kuukausi sitten kaksi sahapukkia StayProlta koska hinta oli kohdillaan. Odottelin lähetyksen saapumista noin kolme viikkoa, kunnes menin katsomaan lähetyksen seurantaa. Posti oli palauttanut tilauksen lähtettäjälle. Kävin tekstiviestit ja sähköpostit läpi ja yhtään ilmoitusta lähetyksestä ei ollut tullut. Kirjoitin asiasta StayProlle ja kysyin mitä voisi tehdä. Sieltä vastasi huonolla suomella Alexander niminen henkilö. Alexander kertoi, että sahapukki on palautunut heille ja he eivät voi sitä enää minulle lähettää. Jos haluan sen, niin minun pitää tehdä uusi tilaus ja maksaa se uudestaan. Posti on selvästi tässä mokannut, mutta Staypro ei huolehdi lähetyksen perille saamisesta ja heidän vastuu loppuu, kun tuote on maksettu. Tilaan 5-10 ostosta netin kautta ja tämä on ensimmäinen kerta kun jää tuote saamatta. Joten kaikille, jotka mietitte StayProlta tilaamista: Ostakaa jostain hieman kalliimmasta, mutta luotettavammasta nettikaupasta. Jos kuitenkin ehdottomasti haluatte tilata, niin älkää tilatko mitään niin kallista mitä ette ole valmis menettää!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  epäkeskohiomakone

  Kone piti saapua jo viikkoja sitten. Kyselin toimituajasta, ja vastaus oli että tänään pitäisi saapua varastoomme.
  Mitään ei tapahtunut viikossa, ja taas kyselin, niin sama copy paste vastaus mutta toimitusaika oli muuttunut viikko eteenpäin.
  Kyselivät myös, jos haluan vaihtaa tuotetta, ja siihenkin olin kommentoinut että toinen kone käy, mutta ei minkäänlaista reaktiota mun kysymyksiin toisesta koneesta.
  En tiedä, oliko botti joka vastasi mun sähköpostiin, mutta en tilaa enää ikinä tästä kaupasta.
  Kaupat peruttu.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Välttäkää tätä yritystä

  Oletko onneton tunari? Ei hätää tee kuten Staypro; perusta nettikauppa ja jos joku tilaa jotain, laita silmät kiinni ja lähetä tilaajalle jotain. Jos tulee reklamaatio ole ole olevinasi kiireinen äläkä ole huomaavinasi mitään. No oikeasti, älkää missään tapauksessa tilatko täältä mitään.

  Enkä siis ostaisi täältä uudelleen, tuohon tuli väärä merkintä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Palautukset/takuu ei toimi

  6 kk ollut takuuasia vireillä. Aluksi sähköpostiin vastattiin, mutta nyt ei edes puhelimella tavoita eikä soittopyyntöihin vastata. Saman työkalun olisi saanut Amazonista halvemmalla, mutta ajattelin että takuutapaukset hoituu helpommin näin. Väärässä olin. En suosittele StayProta kenellekään.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijaussivusto

  Älkää tilatko mitään, lähetykset ei tule eikä rahaa saa takaisin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijari firma

  Tilasin ja maksoin tuotteen jonka mainoksessa lukee tuotetta yli kymmenen varastossa lähetetään 24 sisällä. TÄYTTÄ HUIJAUSTA nyt mennnyt 18vuorokautta asiakaspalvelusa tulee vaan automaattinen vastaus ruuhkaa... koko 18vuorokautta sivulla lukenut että tuotetta hyllyssä seurantakoodi ei toimi eikä tuotetta ole lähetetty vieläkään. vastausta ei kuulu... älkää hyvät ihmiset laittako rahojanne tälläiseen puljuun.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Alko-ruohonleikkuri

  Ostimme muutama viikko sitten Al-ko Easy 4.60 SP-S ruohonleikkurin. Toimitus oli nopea. Kun kokeilimme sitä ensi kerran meteli oli kova, bensaa kului todellla paljon, moottori savutti ja kävi epätasaisesti. Sittemmin olemme yrittäneet saada Stayprohon yhteyttä sähköpostilla ja puhelimella monta kertaa mutta mihinkään ei vastata. Ala-arvoista toimintaa!!


Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo Finnishart Shop

Finnishart Shop

1 arvostelut

Joskus on hyvä sisustaa asunto hienolla taiteella tai akustisilla ratkaisulla luodakseen erinomaisen äänimaailman. Lisäksi olis...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...