Atelje Margaretha

Kaikki arvostelut

Atelje Margaretha

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Mika Elo
Langat tilattu 4 kuukautta sitten ja maksettu etukäteen. Tilausaika oli 1-2 viikkoa, jonka jälkeen toimitusaika siirtynyt jatkuvasti. Lankoja ei ole edelleenkään tullut ja sähköposteihimme ei ole v...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Lankoja

  Langat tilattu 4 kuukautta sitten ja maksettu etukäteen. Tilausaika oli 1-2 viikkoa, jonka jälkeen toimitusaika siirtynyt jatkuvasti. Lankoja ei ole edelleenkään tullut ja sähköposteihimme ei ole vastattu. En tiedä, onko kyseessä huijaus vai aivan surkeaa asiakaspalvelua.

  hs=4783bee396f81dcd67368fc16397d31b<div style="display:none;">


Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Atelje Margaretha

Sinua on varoitettu: Käsityöt vievät tekijänsä mennessään! Lähes jokainen neulomista, virkkausta tai muita kädentaitoja harrastava intoilija voi kertoa, että käsitöillä on tapana saada tekijänsä koukkuun. Ei olekaan mikään ihme, että lanka-, neula- ja tarvikevarastoja saa olla täydentämässä tiuhaan tahtiin. Siksi on hyvä löytää luotettava kauppa, josta voit tilata uusia tarvikkeita aina, kun lankavarannot alkavat uhkaavasti huveta. Jos harrastat käsitöitä, olet luultavasti jo kuullut Atelje Margarethasta. Saatat kuitenkin kaivata vielä lisätietoja yrityksestä. Tai ehkä olet aloittelija ja haluat lukea muiden arvioita yrityksestä ennen kuin teet ensimmäisen tilauksesi? Niin tai näin, olet tullut juuri oikeaan paikaan, sillä tältä sivulta löydät keskeiset tiedot sekä aidot asiakasarviot Atelje Margarethan tuotteista ja palveluista!

Esittelyssä Atelje Margaretha
Atelje Margaretha on käsityöharrastajien oma verkkokauppa ja postimyyntiyritys. Tämä ruotsalainen yritys on perustettu jo vuonna 1959. Nykyään yritys toimii kaikissa Skandinavian maissa sekä lisäksi Suomessa, Saksassa ja Itävallassa. Yrityksen päämaja sijaitsee Borås nimisessä kaupungissa Ruotsissa, jossa merkillä on myös fyysinen kivijalkaliike. Lisäksi Atelje Margarethalla on toimistot Norjassa ja Tanskassa. Suomessa Atelje Margarethan osoite on Vantaalla. Atelje Margaretha on pohjoismaiden johtavia kirjonta- ja käsityöbrändejä. Lisäksi Atelje Margaretha on perustanut pohjoismaiden suurimman käsityökerhon, Club Margaretha, joka on toiminut jo vuodesta 1989 lähtien.

Atelje Margaretha tuotteet
Mitä Atelje Margaretha sitten myy? Sanalla sanoen: lähestulkoon kaikkea, mitä käsitöiden tekemiseen vain voi tarvita. Kaupasta löytyy kaikki tarvittavat tuotteet kirjontatöihin sekä langat ja ohjeet erilasiin neule-, virkkaus- ja helmikirjontatöihin. Lisäksi Atelje Margaretha myy tarvikkeita moniin erilaisiin käsityö- ja askarteluprojekteihin. Verkkokaupassa myydään tarvikkeita esimerkiksi makramee-, miniatyyrihuonekalu-, huovutus- ja diamond painting -projekteihin. Lisäksi Atelje Margarethan tuotevalikoimassa on monia erilaisia palapelejä ja askartelusettejä. Atelje Margarethan verkkokauppa myy useita eri tuotemerkkejä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Permin, Lanarte, Thea Gouverneur, Västgöta Broderi, Kustom Krafts ja monia muita. Atelje Margarethan verkkokaupasta löytyy lankamenekkiopas, josta voit tarkistaa, kuinka paljon lankaa tarvitset erilaisia käsityöprojekteja varten. Lisäksi sivustolta löytyy kirjontaohjeita sekä esimerkkejä erilaisista pisto- ja ompelutavoista.

Palvelut 
Atelje Margarethan käsityötuotteita voi tilata yrityksen suomenkielisestä verkkokaupasta. Verkkokaupan asiakaspalvelu auttaa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa arkisin maanantaista perjantaihin. Saat asiakaspalveluun yhteyden joko puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, joka löytyy Atelje Margarethan nettisivuilta. Sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin, jotka koskevat tilauksia, luvataan vastata 48 tunnin kuluessa. Atelje Margaretha tarjoaa verkkokaupasta tehdyille tilauksille neljä eri maksutapaa. Voit maksaa tilauksesi laskulla, Visa tai Mastercard maksukortilla tai MobilePayllä. Lisäksi voit tiliasiakkaana maksaa tilauksesi osissa ja haluamassasi aikataulussa. Tilausten arvioitu toimitusaika on noin 4 - 8 arkipäivää. Kalliimmille tilauksille tarjotaan ilmainen toimitus. Atelje Margarethan nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä lukien, kun vastaanotit tilauksesi. Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun tulee täyttää tilauksen mukana tullut palautuslomake. Rahat palautetaan 14 päivän kuluessa. 

Atelje Margaretha - Arvostelut, valitukset ja vinkit 
Onko käsityökärpänen puraissut jo sinuakin? Etkö saa tarpeeksesi kirjontatöistä, virkkaamisesta ja erilaisista askarteluprojekteista? Jos olet innokas käsityöihminen, sinulla saattaa olla jo omakohtaisia kokemuksia Atelje Margarethan tuotteista ja palveluista. Siinä tapauksessa olet juuri etsimämme ihminen! Auta meitä ja muita sivuston käyttäjiä ymmärtämään paremmin, millaisia Atelje Margarethan tarjoamat palvelut ja tuotteet ovat. Ovatko tämän verkkokaupan myymät käsityötuotteet laadukkaita? Onko verkkokaupasta tilaaminen helppoa? Sujuvatko palautukset mutkattomasti? Kerro meille! Kirjoita oma rehellinen arviosi Atelje Margarethasta. Palautteesi auttaa yritystä kehittämään palveluitaan ja muita asiakkaita valitsemaan itselleen parhaiten sopivat palvelut.