Made-in-China

Kaikki arvostelut

Made-in-China

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Made-in-China

Elektroniikan ja varaosien tarjonta on lisääntynyt verkossa monien kotimaisten ja ulkomaisten verkkokauppojen kautta. Lähes kaikkea, mitä voi kuvitella tarvitsevansa kotona tai harrastuksista, löytyy erilaisista verkkokaupoista. Verkkokaupoissa on kuitenkin eroa ja niistä voi olla vaikea ottaa selvää. Nykyään toimitukset EU:n ulkopuolelta maksavat enemmän tullien ja verojen takia ja voi olla hankala tietää, mistä kaupasta kannattaa lähteä ostamaan tuotteita itselleen. Suomiarvostelut sivuille on koottu tietoa erilaisista verkkokaupoista ja yrityksistä, jotta sinun olisi helpompi löytää itsellesi sopiva kauppa. Voit myös lukea toisten käyttäjien kokemuksia erilaisista kaupoista ja tuotteista sivuillamme. On paljon helpompaa ostaa verkkokaupasta, josta toisen käyttäjän arvostelu kertoo positiivisia asioita. Tällä sivulla kerromme Made-in-China.com verkkokaupasta ja sen tuotevalikoimasta. Käymme läpi, miten voi tilata tuotteita verkkokaupasta ja mitä muuta sinun tulee ottaa huomioon tuotteita ostaessasi. Saat myös muuta lisätietoa kaupasta ja voit helposti sen jälkeen tehdä päätöksen, haluatko ostaa tuotteita Made-in-China.com verkkokaupasta. 

Tietoa Made-in-China.com
Made-in-China.com verkkokauppa pyrkii yhdistämään kansainväliset kaupan sekä kiinalaiset tuottajat ja tavalliset käyttäjät, jotta tuotteiden ostaminen ulkomailta olisi helpompaa. Verkkokaupan sivuille on kerätty monien tuotteiden tuotetietoja, jotta kuluttajilla olisi yksi paikka josta hankkia kaikki tarvittava elektroniikka sekä varaosat itsellensä helposti ja nopeasti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kiinassa ja sillä on myös toimistoja Yhdysvalloissa.

Tuotteet ja palvelut Made-in-China.com
Verkkokauppa on monien tuotteiden tukkukauppa, josta voi ostaa suurempia eri tuotteita suoraan Kiinasta edullisempaan hintaan. Verkkokaupan valikoimasta löytyy yli 3800 kategoriaa tuotteita, joita ovat muun muassa teollisuustarvikkeet, jossa on koneita ja tarvikkeita, koti ja turvallisuus sisältäen sisustus- ja valaistustarvikkeita sekä huonekaluja. Lisäksi löytyy kuljetus ja urheilutuotteita, jotka sisältävät autojen, moottoripyörien sekä muiden kulkuvälineiden tarvikkeita ja varaosia, urheilu ja retkeilytuotteita, Muotia ja vaatteita, kuluttaja elektroniikkaa sekä kemikaaleja ja mineraaleja. Kaikkien kategorioiden sisällä on paljon tarkempia kategorioita, joita voi helposti selata verkkokaupassa. Tuotteita myydään aina minimierä ja hinta pienenee sitä mukaan mitä suurempia eriä verkkokaupasta tilaa.

Tuotteiden ostaminen suoraan verkkokaupasta ei ole mahdollista vaan Made-in-China.com toimii alustana, jossa saa yhteyden valmistajaan. Tuotteet voi lisätä omaan kyselykoriin, joka toimii kuten ostoskori. Haluttujen tuotteiden osalta voi lähettää palvelussa tiedustelun suoraan valmistajalle, jonka kanssa sovitaan sen jälkeen yksityiskohdista kuten määrät, toimitukset, hinnat ja muut asiat. Palvelu kuitenkin auttaa sopimaan asioista toimittajan kanssa ja tarjoaa turvallista online palvelua, jonka kautta asioista voi sopia verkkosivuilla. Made-in-China.com verkkopalvelu voi myös järjestää palaverin valmistajan kanssa, vahvistaa valmistajan luotettavuuden ja palvelun kautta voi keskustella toimittajien kanssa suoraan.

Palveluun voi rekisteröityä käyttäjäksi ilmaiseksi ja se onnistuu verkkolomakkeen avulla, johon täydennetään tarvittavat tiedot. Verkkosivuilla on myös tukisivusto, jossa on kattavat tiedot kaikista palveluista ja vastauksia moniin kysymyksiin. Asiakaspalveluun saa myös helposti yhteyden verkkosivujen kautta. Yhteyden voi ottaa live-chatin kautta tai sähköpostilla. Sähköpostiin vastataan keskimäärin kahden työpäivän kuluessa.

Suositukset, valitukset ja vinkit Made-in-China.com
Kiinasta tuotteita voi ostaa omaan liiketoimintaa tai vaikka harrastuksiin halvalla. Monet yritykset tilaavat tuotteet Kiinasta ja myyvät ne sitten paikallisesti omissa verkkokaupoissaan. Onko sinulla kokemusta tuotteiden tilaamisesta Made-in-China.com verkkokaupasta? Voisitko kertoa kokemuksista meille SuomiArvostelut sivuilla. Palautteesi on tärkeää ja se auttaa muita käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Voit myös itse hyötyä toisten palautteesta ja voit vertailla samankaltaisia yrityksiä sivuillamme. Vertaileminen kannattaa ja voit sen avulla löytää parhaat sivustot ja verkkokaupat. Ulkomailta tilatessa suosittelemme, että selvität tarkasti, mitä tilaamiseen liittyy, koska tilaaminen voi vaatia lisäksi erilaisten verojen ja tullien maksamisen, jos niitä ei ole laskettu mukaan tilauksen hintaan.