Byggmax

Kaikki arvostelut

Byggmax

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Esko Järvinen
Ensin vastataan puheluun, "mitä asiaa". Sitten varsinaisesta asiasta eli terassipuutavarasta ei tiedetä mittoja ei määriä ei mitään. Ei näin. Porvoon toimipisteeseen en jalallani astu. Ar...Lue lisää
K
Kari Mäkinen
BYGGMAX-VAASA MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA,KESTI 5 VUOTTA,HAURASTUU,ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIHTUU" KOKONAAN POIS!!! MYYJÄLIIKE VAATI PUOLUEETTOMAN TARKASTAJAN,VIRALLINEN TAREKASTAJA TODENNU...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Puutavara kysely

  Ensin vastataan puheluun, "mitä asiaa". Sitten varsinaisesta asiasta eli terassipuutavarasta ei tiedetä mittoja ei määriä ei mitään. Ei näin. Porvoon toimipisteeseen en jalallani astu. Arvosana hylätty.

  Jos tilaatte Byggmax verkkokaupasta tuotteita, jotka syystä tai toisesta (ei vastaa nettimainoksen kuvaa yms.), niin firma kyllä palauttaa maksetun tuotteen hinnan ja toimitusrahdin, mutta velkoo rahdin palautuksen, joka on 99 euroa. En tiedä, onko tämä edes laillista, mutta ketuttaa. Nolla pistettä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  VIALLINEN ALUSKATE

  BYGGMAX-VAASA MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA,KESTI 5 VUOTTA,HAURASTUU,ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIHTUU" KOKONAAN POIS!!! MYYJÄLIIKE VAATI PUOLUEETTOMAN TARKASTAJAN,VIRALLINEN TAREKASTAJA TODENNUT TUOTE VIRHEEN!!!! MYYJÄLIIKE PAKOILEE AIHEUTUNEITA VAHINKOJA,TÄÄLTÄ LIIKKEESTÄ EI KANNATA OSTAA YHTÄÄN MITÄÄN,VAIKKA OLISI HALVIMPIA JA VAIKKA ILMAN SAISI!!!

  TIEDOTE!!! TE RAKENTAJAT JOTKA OLETTE OSTANEET BYGGMAXIN LIIKKEISTÄ ALUSKATE-TUOTETTA (HARMAA) 21019 TULEE TUTKIA RAKENTEET JA VIALLISESTA!!!!! (HAURASTUVA) TUOTTEESTA JOHTUVAT KONDENSSIVESI VAHINGOT!!!!! TULEE ILMOITTAA VÄLITTÖMÄSTI TUKES-VIRANOMAISILLE,KÄYNNISTÄVÄT TUTKINNAN!!!!!!


Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

0 arvostelut

ExpressVPN on virtuaalinen ja yksityinen verkkopalvelu, jonka on perustanut brittiläinen Neitsytsaarille perustuva yritys, ExpressVPN Int...

Byggmax

Oletko etsimässä rakennustarvikkeita? Etkö oikein tiedä, millaisia tuotteita tarvitset rakentaaksesi oman puutarhasi? Tai haluatko käyttää hieman aikaa rakentaaksesi jotakin hauskaa kotiisi, vaikka lapsellesi? Tai ehkä haluat vain remontoida taloasi, saunaasi tai kylpyhuonettasi. Olipa syy mikä tahansa, Byggmax sisältää kaikki tarvitsemasi rakennustarvikkeet. Mutta voitko luottaa heidän tuotteisiinsa tarpeeksi? Tarjoavatko he laadukkaita tuotteita? Onko heidän sementtinsä riittävän kiinteää, joka pitää tiiliskivet paikallaan? Rakentajat ja muut asiakkaat, jotka ovat tehneet ostoksia Byggmaxilla, voivat kertoa sinulle lisää yrityksen tuotteista ja palveluista. Heidän arvostelunsa, kommenttinsa ja mielipiteensä voivat auttaa sinua päättämään, voisiko Byggmax olla seuraava pysäkkisi ostamaan rakennustarvikkeesi. 

Tietoa Byggmaxista
Byggmax on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa rakennustarvikkeita ja muita rakentamiseen tarvittavia työkaluja. He ovat kannustaneet ihmisiä rakentamaan ja kokeilemaan talon rakennusta, remonttia, puutarhan rakennusta ja vastaavia vuodesta 1993 lähtien. Yrityksellä on yhteensä 37 fyysistä myymälää Ruotsissa ja 7 myymälää Norjassa. Ensimmäinen myymälä avattiin Suomeen vuonna 2008 Turun Itäharjulle. Vuoteen 2016 mennessä sillä oli 13 myymälää Suomessa: Espoossa, Jyväskylässä, Kangasalla, Lahdessa, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Porvoossa, Raisiossa, Seinäjoella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. On kuitenkin huhuja siitä, että Kangasalan, Pirkkalan, Seinäjoen, Jyväskylän ja Oulun myymälät suljetaan ja Vantaan ja Lahden myymälöitä supistetaan. He olivat alan ensimmäisiä ja keskittyvät tarjoamaan tuotteita halvimmilla ja kohtuuhintaisilla hinnoilla sekä heidän myymälässään että verkkosivuillaan. He uskovat halpojen hintojen tarjoamiseen niin paljon, että jos löydät saman tuotteen halvemmalla jostakin muualta, he antavat 10 % erotuksesta takaisin. Byggmax toimii useassa maassa, ja sillä on kauppoja useissa kaupungeissa. Jokaisella myymälällä on oma sivunsa ja sinut ohjataan lähimmän myymälän sivuille.

Byggmaxin palvelut
Voit ostaa tuotteita Byggmaxilta joko käymällä heidän myymälässään henkilökohtaisesti tai voit tilata verkossa heidän verkkosivujensa kautta. He tekevät laajan tuotevalikoiman selaamisesta helppoa asiakkailleen järjestämällä tuotteensa asianmukaisiin luokkiin. He tarjoavat eri tuoteryhmiä, kuten rakennuspuutavaraa, sähkötyökaluja ja koneita, joita voit käyttää rakentamiseen ja korjaukseen, sisäovia, lämmitysratkaisuja, perustukset ja valut, maalaukseen sopivia tarvikkeita, säilytysratkaisuja, keittiökalusteita, kattoja, sähkökaapeleita ja monia muita. Heidän sivustollaan on myös puutarhan hoitoon liittyviä tarvikkeita, josta löydät kaikki tarvittavat tuotteet oman puutarhasi rakentamiseen, kuten aidat, viemäröinti ja muut. Voit selata heidän tuotteitaan helposti kylttien avulla, joita heillä on jokaisessa myymälässä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan projektiin.

Byggmax tarjoaa myös ohjevideoita, joissa selitetään yksityiskohtaisesti, miten jotain rakennetaan. Esimerkiksi lattian, terassin tai puutarhan rakentaminen. Voit myös ottaa heidän asiakaspalveluunsa yhteyttä puhelimitse tai voit lähettää heille sähköpostia, jolloin he vastaavat nopeasti selvittääkseen ongelmasi ja vastaamaan kysymyksiisi. Jos ostat tuotteita heidän myymälästään, he tarjoavat myös ilmaisen peräkärryn, jotta asiat olisivat helppoa ja vaivatonta. Peräkärryn avulla voit siirtää ostamasi tuotteet kotiisi nopeasti ja helposti ja voit aloittaa rakentamisen nopeasti. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä, saat tietoa erityisistä tarjouksista, alennuksista ja uutisista. Myös tältä sivustolta löydät tärkeän osion, Usein kysytyt kysymyksetTäältä löydät tavanomaisia kysymyksiä, joita monet asiakkaat kysyvät, näin sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joka kerta.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo käyttänyt Byggmaxin palveluita? Kerro meille sitten tarinasi jättämällä arvostelusi tähän. Kuinka helppoa oli tilata tuotteita heidän sivustoltaan? Millainen ostamiesi tuotteiden laatu oli? Ovatko tarvikkeet kestäviä? Kohtasitko ongelmia sähkö- tai muiden laitteiden kanssa? Millainen Byggmaxin asiakaspalvelu oli? Löysitkö kaikki etsimäsi tuotteet sivustolta? Kerro meille kaikki kokemuksestasi ja kerro muille potentiaalisille asiakkaille, millainen Byggmaxin palvelu on.