Byggmax Arvostelua

: 2
0% ostaisi täältä uudelleen

Oleellisin negatiivinen arvio

  2021-04-14
Puutavara kysely
Ensin vastataan puheluun, "mitä asiaa". Sitten varsinaisesta asiasta eli terassipuutava...Lue lisää
Esko Järvinen

Eniten ääniä arvostelu

  2020-07-03
VIALLINEN ALUSKATE
BYGGMAX-VAASA MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA,KESTI 5 VUOTTA,HAURASTUU,ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIH...Lue lisää
Kari Mäkinen

Arvostelua (2)

  (0)

 (0)

  (0)

  (0)

  (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Puutavara kysely

  Ensin vastataan puheluun, "mitä asiaa". Sitten varsinaisesta asiasta eli terassipuutavarasta ei tiedetä mittoja ei määriä ei mitään. Ei näin. Porvoon toimipisteeseen en jalallani astu. Arvosana hylätty.

  Jos tilaatte Byggmax verkkokaupasta tuotteita, jotka syystä tai toisesta (ei vastaa nettimainoksen kuvaa yms.), niin firma kyllä palauttaa maksetun tuotteen hinnan ja toimitusrahdin, mutta velkoo rahdin palautuksen, joka on 99 euroa. En tiedä, onko tämä edes laillista, mutta ketuttaa. Nolla pistettä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  VIALLINEN ALUSKATE

  BYGGMAX-VAASA MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA,KESTI 5 VUOTTA,HAURASTUU,ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIHTUU" KOKONAAN POIS!!! MYYJÄLIIKE VAATI PUOLUEETTOMAN TARKASTAJAN,VIRALLINEN TAREKASTAJA TODENNUT TUOTE VIRHEEN!!!! MYYJÄLIIKE PAKOILEE AIHEUTUNEITA VAHINKOJA,TÄÄLTÄ LIIKKEESTÄ EI KANNATA OSTAA YHTÄÄN MITÄÄN,VAIKKA OLISI HALVIMPIA JA VAIKKA ILMAN SAISI!!!

  TIEDOTE!!! TE RAKENTAJAT JOTKA OLETTE OSTANEET BYGGMAXIN LIIKKEISTÄ ALUSKATE-TUOTETTA (HARMAA) 21019 TULEE TUTKIA RAKENTEET JA VIALLISESTA!!!!! (HAURASTUVA) TUOTTEESTA JOHTUVAT KONDENSSIVESI VAHINGOT!!!!! TULEE ILMOITTAA VÄLITTÖMÄSTI TUKES-VIRANOMAISILLE,KÄYNNISTÄVÄT TUTKINNAN!!!!!!


Muut katsoivat