3DJake

Kaikki arvostelut

3DJake

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Möhämies
Täällä myydän laadukasta tavaraa, mutta joskus käy poikkeuksia ja tässä tilanteessa asiakaspalvelu auttaa. Ostin rubiini suuttimen joka sirpaloitu, josta olen tehnyt reklamaation ja asia on hoidett...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asiakaspalvelu hyvä

  Täällä myydän laadukasta tavaraa, mutta joskus käy poikkeuksia ja tässä tilanteessa asiakaspalvelu auttaa. Ostin rubiini suuttimen joka sirpaloitu, josta olen tehnyt reklamaation ja asia on hoidettu nopeasti.

  En ole nähnyt asiasta sivustolla mainintaa, mutta tuotteista on 30 päivän takuu. Hinnat ovat pikkasen korkeammalla tasolla, mutta uskaltaisin väittää tuotteet vastaa laatua. Kaikki mitä olen tilannut täältä on suuri hyöty 3D-tulostukseen. Toimituksessa menee hieman pidempi aika, joten odottelua käy tässä.

  Firma on luotettava.


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

3DJake

Tulostin on välttämätön esine, joka palvelee tarkoituksensa kaikenlaisille ihmisille. Onpa se sitten artikkeleita kotitehtävillesi, ajatuskartta projekteillesi, reseptejä ruoanlaittoon tai vain asiakirjoja tutkimukseesi, tulet aina tarvitsemaan tulostimen voidaksesi tulostaa ne ulos. Tai ehkä haluaisit kokeilla kättäsi 3D-tulostamisessa. Kaupan löytäminen, joka myy kaikkea tulostimiin liittyviä asioita, on vaikeaa jos et metsästä kauppaa, ja silloinkaan et välttämättä löydä kaikkea etsimääsi samasta paikasta. Tässä tapauksessa sinun tulisi harkita 3DJakea. Tämä on kauppa, joka myy kaiken tyyppisiä tulostimia ja lisävarusteita niihin. Mutta kuinka kattava heidän valikoimansa oikeasti on? Tarjoavatko he laadukkaita tuotteita? Toimittavatko he ostamasi tuotteet nopeasti vai joudutko odottamaan kauan ennen kuin voit aloittaa projektisi? Onko heillä ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelu, joka on aina valmiina auttamaan? Opi lisää 3DJakesta lukemalla arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet tämän yrityksen palveluita ja tuotteita ymmärtääksesi paremmin, mitä tämä yritys tarjoaa.

Tietoa 3DJakesta
3DJake
on yritys, joka tarjoaa tarvikkeita kaiken tyyppisille tulostimille ja skannereille varmistaen samalla myös, että se laittaa ympäristömme etusijalle. He käyttävät monia tapoja varmistaakseen, että he suojelevat ympäristöä biologisesti hajoavilla pakkauksilla milloin vain mahdollista. 

3DJake myy tuotteita, jotka ovat järjestetty kategorioihin kuten 3D-tulostimet, 3D-skannerit, kuidut, työkalut ja muut. Jokaisessa kategoriassa on monia tuotteita, joita he tarjoavat monelta eri merkiltä kuten 3D Solex , 3D Systems, LearnPro, BCN3D Technologies, BondTech, bq, BROZZL, BuildTak, Capricor, colorFabb, Creality, DimaFix, Extrudr, Fiberlogy. Nämä ovat vain pieni osa laajasta merkkien valikoimasta. He myyvät tuotteita kuten 3D-kyniä, 3D-tulostimia, lisäosia ja vara-osia tulostimillesi, laserleikkureita ja monia muita. Mutta voit löytää myös kuituja 3D-tulostamiseen, kuten ESD,- ABS,- ASA,- PP-kuituja ja myös puu,- hiili- ja metallikuituja, orgaanisia ja joustavia kuituja ja monia muita.

Heidän hartsiosastonsa sisältävät muun muassa SLA -laser, Daylight- ja SLP-hartsin. 3DJake tarjoaa myös valikoiman mittaus- ja voimatyökaluja. Heidän työkaluosioonsa kuuluvat tuotteita kuten liimat, pihdit, sähkötyökalut, mittaustyökalut ja muita. Ja viimeiseksi, he voivat tarjota sinulle erilaisia näytteitä, jotta tiedät mitä voit odottaa tietyiltä materiaaleilta, kuten puulta, hiileltä tai metallilta.

3DJaken palvelut
3DJaken avulla pääset käsiksi ylelliseen määrään tuotteita heidän sivustonsa kautta. Voit valita luovasi oman asiakastilisi ja aloittaa ostosten tekemisen. Tilin luominen sallii sinun seurata tilaustasi ja aiempia tilauksiasi, luoda oman toivelistasi ja monia muita asioita. He antavat sinulle myös houkuttelevia tarjouksia viikoittain. Voit saada ostostesi toimituksen ilmaiseksi jos ostoksesi ylittää 79,90 €, ja he lupaavat myös toimittaa pakettisi 5-7 päivässä. Siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, sivustolla on 14 päivän palautusaika toimituksesta, ja voit palauttaa tuotteen täysin ilmaiseksi. Asiakkaat voivat olla varmoja yksityisyydestään, sillä sivusto käyttää SSL-salausta salaamaan kaikki maksut ja henkilökohtaiset tietosi. Saat helpon ja nopean ostoskokemuksen eri maksutavoilla, joita he tarjoavat, kuten pankkisiirrot, VISA, Amazon Pay, PayPal, MasterCard, Klarna ja muita. Voit myös tilata heidän uutiskirjeensä saadaksesi tietoa ainutlaatuisista promoista ja tarjouksista etukäteen.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Mitä ajattelet 3DJakesta ja heidän palveluistaan? Kuinka helppoa heidän sivustonsa on navigoida ja löytää juuri etsimäsi tuote? Kerro meille lisää kokemuksestasi kirjoittamalla arvostelu auttaaksesi muita oppimaan siitä, kuinka 3DJake kohtelee asiakkaitaan. Tarjoavatko he laadukkaita tuotteita, jotka antoivat haluamasi tuloksen? Pitivätkö he lupauksen toimittaa pakettisi alle viikossa? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on? Saitko apua kun kohtasit ongelmia palvelun kanssa? Kirjoita arvostelu tähän ja kerro meille kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa.