Protein Company

Kaikki arvostelut

Protein Company

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Protein Company

Lisäravinteita, treenivaatteita ja ravintolisiä myydään yhä useammassa verkkokaupassa. Myös näihin liittyvät brändit ovat lisääntyneet viime vuosina paljon ja valinnanvaraa on melkein enemmän kuin haluaisi. Voikin olla vaikeaa päättää, mistä ravintolisät tilaisi ja minkä brändin tuotteita ostaisi. Yksi lisäravinteita, ravintolisiä ja urheilutuotteita myyvä sekä valmistava yritys on ruotsalainen Protein Company. Onko Protein Company luotettava yritys? Onko Protein Companysta ostaminen helppoa? Tämän selvittääksesi voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri lisäravinneyrityksistä. Näin löydät yrityksistä tietoa, jota et muuten välttämättä tietäisi. Arvostelujen lukeminen kannattaa etenkin, kun yritys on sinulle ennestään tuntematon.
 
Mikä on Protein Company?
Protein Company on ruotsalainenlisäravinneyritys. Sen perusti ruotsalaiset Adam Gillberg ja Mårten Åkeson vuonna 2012. Yritys keskittyy ravintolisien ja treeni- ja terveystuotteiden myyntiin. Protein Companyn tavoite on tarjota ensiluokkaista asiakaskokemusta ja tehdä terveellisestä elämästä helppoa. Protein Companylla on omia tuotemerkkejä kuten GAAM, VeganHey ja Fitnessjunkie. GAAM pyrkii tekemään hyvänmakuisia ravintolisiä, VeganHey puolestaan vegaanisia tuotteita ja Fitnessjunkie valmistaa vaatteita urheilusta kiinnostuneille ihmisille. Protein Company kuitenkin myy myös muiden brändien tuotteita.
 
Mitä tuotteita Protein Company myy?
Protein Company myy kaikenlaisia lisäravinne- ja urheilutuotteita. Yrityksen verkkokaupasta löytyy muun muassa patukoita, juomia, luontaistuotteita sekä treenivaatteita ja -välineitä. Tuotteita löytyy siis urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan liittyen aivan laidasta laitaan. Verkkokaupassa on myös useita eri brändejä, kuten Under Armour, Fast ja NOCCO. Lisäksi heidän verkkokaupassaan myydään Protein Companyn omia tuotebrändejä. Jos olet siis etsimässä esimerkiksi proteiinilisää, voit mennä heidän verkkosivuillaan proteiinijauheet -kategoriaan ja verrata siellä olevia vaihtoehtoja. Proteiinijauhetta vertaillessa huomiota kannattaa kiinnittää huomiota mihin tarkoitukseen sitä etsit. Jos haluaisit proteiinijauheen palautusjuomaksi, voi olla hyödyllistä että siinä on myös hiilihydraatteja. Tällöin se kannattaa myös nauttia pian urheilusuorituksen jälkeen. Jos puolestaan etsit sitä vain lisäämään proteiininsaantiasi, voi puhdas proteiinijauho olla parempi vaihtoehto.
 
Protein Company verkkokaupasta ostaminen ja palauttaminen
Voit selata haluamiasi tuotteita eri kategorioiden alta Protein Companyn verkkosivuilla. Jos tiedät, mitä etsit, voit myös hakea tuotetta haku -toiminnon avulla. Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet ostoskoriisi, tulee sinun vielä maksaa ne. Maksutapoina Protein Companylla käy esimerkiksi Klarnan lasku ja Visa sekä MasterCard luottokortit. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja tuote toimitetaan sinulle postitse. Toimitusvaihtoehtoina onkin siis Posti sekä Budbee. Protein Companyn sivuilta saat myös ilmaisen toimituksen, jos ostat tietyllä minimisummalla.
 
Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa tuotteet ilmaiseksi Protein Companylle. Sinulla on paketissasi palautusetiketti ja voit lähettää tuotteet ilmaiseksi liimaamalla sen pakettiin ja viemällä paketin postipisteeseen. Kun Protein Company vastaanottaa palautuksesi, maksavat he tuotteiden hinnan takaisin alkuperäiselle maksutavallesi. Jos siis esimerkiksi valitsit maksutavaksi laskun, nollataan lasku eikä sinun tarvitse maksaa sitä. Voit myös vaihtaa tuotteet mikäli muutit mielesi ja haluatkin esimerkiksi toisen maun tai koon.
 
 
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Protein Companyn tuotteista ja yrityksestä
Oletko asioinut Protein Companyn verkkosivuilla tai kokeillut heidän tuotteitaan? Oletko kenties joutunut palauttamaan tuotteita? Haluaisimme kuulla, menikö maksu vaivattomasti, onnistuiko palautus helposti tai oliko asiakaspalvelu ystävällistä. Jos sinulla on mitään kokemuksia Protein Companystä, jota voisit jakaa – kerro meille! Kerro kokemuksestasi, arviostasi tai yleisistä ajatuksistasi Protein Companyyn liittyen. Haluamme jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut kuluttajat tai tietävät kannattaako heidän verkkokaupastaan ostaminen
 
Harkitsetko puolestaan Protein Companyn tuotteiden tai heidän verkkokaupasta ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut heidän palvelustaan! Näin saat tietää, onko Protein Company luotettava ja kannattaako heidän tuotteitaan ostaa.