SuomiArvostelut
  Yritykset (18)

  Ruokavalio & Terveys

  Painonpudotus on haasteellinen tehtävä. Nouseeko ja laskeeko painosi jatkuvasti vuoron perään? Ajatteletko, että laihdutus onnistuu vain kovalla työllä (ja juoksemalla!), vai käytätkö mieluummin ateriakorvikkeita ja laihdutuslääkkeitä? Vai yhdisteletkö molempia? Olemme tehneet yhteenvedon kaikista laihdutuslääkkeistä, proteiinijuomista, laihdutuskuureista, liikuntamuodoista jne. kaikille niille, jotka kamppailevat painonpudotuksen kanssa.

  Entä kuinka hyvä se yksi kuntosali on? Pitääkö jäsenyys sinne solmia koko vuodeksi? Tai ovatko laitteet jatkuvasti epäkunnossa? Mitä liikuntatunteja siellä järjestetään ja sopivatko ne aikatauluusi?

  Lue täältä, mikä on toiminut muille laihduttajille ja mikä ei. Monet ovat olleet sinun kengissäsi ja jakaneet menestystarinansa (tai epäonnistumisensa) SuomiArvosteluissa! Lue muiden kokemuksia, mielipiteitä ja moitteita tai jaa omasi.

  Lisätietoa Ruokavalio & Terveys Yritykset

  Jos et ole tyytyväinen painoosi tai kehon rakenteeseesi, tämä voi olla harmistuttavaa. Ylipainon mukana kuljettaminen on pahaksi kehollesi sekä voi aiheuttaa henkisiä ongelmia. Oletko jatkuvasti tyytymätön kehoosi ja lyöt itseäsi lyttyyn kun tulee kehoosi ja painoosi? Sitten olemassa on suuri mahdollisuus, että tämä tekee sinut erittäin onnettomaksi. Haluatko estää tämän? Sitten on tärkeää pudottaa ne lisäkilot. Ylipainosi poistaminen tekee sinusta terveemmän sekä myös onnellisemman.

  Eri tapoja pudottaa painoa
  Jos haluat pudottaa painoa, voit valita erilaisista tavoista päästäksesi eroon niistä lisäkiloista. Voit esimerkiksi säädellä ruokailutottumuksiasi syömällä terveellisemmin ja jättämällä pois epäterveelliset ruoat ja juomat. Mutta on mahdollista käyttää myös ruokavaliokirjoja, aloittaa dieetti tai vierailla urheilukeskuksessa useammin. Paras tapa painon pudottamiseen on yhdistellä näitä eri tapoja. Tämä tarkoittaa, että syöt terveellisemmin, seuraat ruokavaliota ja vierailet kuntoilukeskuksessa useammin.

  Yksi asia on varmaa, sinun täytyy jatkaa tätä niin kauan kuin mahdollista menestyäksesi. Jos lopetat terveellisesti syömisen koska et voi tai et halua enää syödä terveellisesti, tai et halua enää kuntoilla, on mahdollista, että lopulta päädyt samaan tilanteeseen kuin ennen prosessin aloittamista.

  Onko sinulla ongelmia painon pudotuksessa? Valitse oikea tapa.
  Menestymisesi painon pudotuksessa riippuu suuresti käyttämästäsi tavasta päästäksesi eroon lisäkiloista. Ehkä syöt ruokaa, joka näyttää terveelliseltä, mutta ei todellakaan ole sitä. Ehkä seuraat ruokavaliota, joka ei auta tai vierailet urheilukeskuksessa, joka ei oikeastaan omaa kaikkia oikeita laitteita, joita tarvitset pudottaaksesi painoa. Näissä tapauksissa on olemassa vain pieni mahdollisuus, että näet muutoksia kehossasi tai puntarilla. Jos syöt oikeanlaista ruokaa, käytät oikeanlaista ruokavaliota ja/tai menet oikeaan kuntoilukouluun, näet edistystä paljon nopeammin ja helpommin.

  Mutta kuinka tiedät, mitkä ruoat ja ravintoaineet ovat oikeita, mitä ruokavaliota sinun tulisi noudattaa ja missä kuntoilukeskuksissa on hyvät laitteet? Voit ottaa tästä selvää käyttämällä hyväksesi muiden asiakkaiden kokemuksia. Lukemalla muiden asiakkaiden kokemuksia voit ottaa selvää kuinka voit pudottaa painoa nopeasti ja helposti. Koska olemme yhdistelleet kokemuksia, mielipiteitä ja valituksia asiakkailta sivustollamme, löydät helposti kaikki hyödyllisimmät arvostelut.

  Tehdäksemme monesta arvostelusta, kokemuksesta ja valituksista enemmän saatavilla olevia, olemme jakaneet yritykset ja palvelut, jotka tarjoavat apua painon pudotuksessa moneen kategoriaan. Kategoriat, joita voit nähdä tällä sivustolla, ovat Ravintoneuvonta, Painonpudotus, Vitamiinit & Lisäravinteet ja Liikunta.