Testoplus

Kaikki arvostelut

Testoplus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Luontaistukku

Luontaistukku

0 arvostelut

Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, josta voi ostaa Suomessa tuotettuja ravintolisäkapseleita ja superfoodia. Esimerkkejä superfoo...

Logo Fitfarm

Fitfarm

0 arvostelut

Mietitkö kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostaisiko liikunta- tai ravintovalmennus? Verkossa on useita liikunta- ja ravintovalmennu...

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Testoplus

Luonnollinen testosteronitaso kääntyy laskuun jo 30 ikävuoden jälkeen ja tätä ilmiötä kutsutaan usein andropaussiksi eli miesten vaihdevuosiksi. Oletko huomannut itsessäsi joitakin näistä ikävistä testosteronivajeen oireista? Mikäli olet, voi TestoPlus-valmisteesta löytyä ratkaisu näihin ongelmiin. Oireita, joita olet saattanut kohdata voivat olla muutamien ylimääräisten kilojen kertyminen tai väsynyt olo. Oletko huomannut mielialasi laskeneen ja sen, ettei energiasi riitä enää urheiluun niin hyvin kuin aiemmin? Normaalit askareet eivät enää suju samalla tavalla kuin aiemmin. Harhailevat ajatukset ja muistiongelmat voivat myös olla haasteenasi ja jopa seksuaalinen suorituskykysi kärsii. Lyhyt pinna ja ärsyyntyminen ovat merkkejä testosteronivajeesta. Elämänlaadusta ja etenkään elinvoimaisuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä ikääntyessäsi. Tutustu TestoPlus-valmisteeseen ja kirjoita arvostelu ja jaa kokemuksesi tämän valmisteen käytöstä myös muille. Huomasitko tuotteen auttavan juuri kuvailtuihin haasteisiin? Jätä arvostelu, jotta muutkin näkevät, onko tuote hyödyllinen. 

Tietoa TestoPlus-valmisteesta
TestoPlus-ravintolisä sisältää luontaisia ainesosia ja palauttaa testosteronitasosi ennalleen jo muutamassa viikossa. Yksi kapseli vuorokaudessa riittää ja kapselit saapuvat 30 kapselin pakkauksessa. TestoPlus sisältää esimerkiksi neidonhiuspuun lehtiuutetta, parsakaaliuutetta, Maca-juuriuutetta, kauran olki -uutetta, kypsytettyä mustaa valkosipuliuutetta ja piidioksidia. Kaikki luontaisia ainesosia, joiden yhteisvaikutus auttaa nostamaan ja ylläpitämään kehon testosteronituotantoa. TestoPlus-ravintolisä valmistetaan Isossa-Britanniassa. Kuten jo aiemmin mainittiin, TestoPlus-valmiste tukee rasvanpolttoa ja lihasmassan kehitystä, auttaa seksualisen suorituskyvyn ylläpitämisessä, tehostaa testosteronituotantoa, parantaa keskittymiskykyä ja antaa energiaa. 

Testosteroni on miessukuhormoni, joka ylläpitää ja kehittää kehon miehisiä ominaisuuksia ja sen tuotanto perustuu kehon hormonaaliseen järjestelmään. Mikäli kehon testosteronituotanto on kohdallaan ei kehon tarvitse enää tuottaa tätä hormonia yhtä paljon kuin silloin, kun sen tuotanto on heikentynyt. Testosteronivajetta voidaan hoitaa myös lääketieteellisesti lääkärin määräämillä testosteronipistoksilla ja -geeleillä. Usein kuitenkin testosteronivajeen itsehoito on riittävää esimerkiksi TestoPlus-valmistetta käyttämällä ja oireet lievittyvät tätä kautta. 

TestoPlus-valmisteen tieteelliset tutkimukset
TestoPlus-ravintolisän tärkein aineisosa on rohtosarviapila, jonka vaikutusta testosteronituotantoon on tutkittu useissia tieteellisissä tutkimuksissa. Rohtosarviapilalla on vaikutusta myös ikääntymiseen ja esimerkiksi erektiohäiriöihin. Vuonna 2016 tehdyssä tutkimuksessa huomattiin, että 12 viikon kuurin jälkeen 43-70 -vuotiaiden ikääntymisestä johtuvat oireet vähenivät. Valmisteen kolme kuukauden säännöllinen käyttö vaikutti seksuaalisen halukkuuden nousuun. Rohtosarviapilan käytön on huomattu vaikuttavan myös kehon rasvapitoisuuteen jo kahden kuukauden käytön jälkeen. Lihasvoiman lisääntymistä on myös tutkittu ja havaittu, että kahden kuukauden jälkeen tutkimukseen osallistuneiden henkilöiden ala- ja ylävartalon lihasmassa oli lisääntynyt. 

Vuonna 2015 kerrottiin rohtosarviapilan ravinnollisista arvoista ja tutkimuksessa kävi ilmi rohtosarviapilan sisältävän runsaasti öljyhappoa, linoleenihappoa, linolihappoa, koliinia, A-, B1-, B2-, ja C-vitamiinia, niasiinia, nikotinihappoa, kuitua, fosfolipidejä ja glykolipidejä. Rohtosarviapilassa on myös muita elimistölle hyödyllisiä aineita. 

TestoPlus-valmiste on tuotettu EU:ssa vaadittujen tuote- ja laatustandardien mukaisesti ja koostuu 100% luonnollisista ainesosista, joten sitä on turvallista käyttää. TestoPlus-ravintolisä on tarkoitettu aikuisille, 18-vuotiaille testosteronivajeen ehkäisyyn ja hoitoon. Mikäli aloitat uuden ravintolisän käytön, muista aina konsultoida lääkäriä ennen valmisteen käytön aloittamista. Mikäli sinulla on myös jokin pitkäaikaissairaus tai käytät säännöllistä lääkitystä, muista konsultoida lääkäriäsi ennen valmisteen käytön aloittamista. TestoPlus-valmisteen annostus, jota ei saa ylittää, on yksi tabletti vesilasillisen kanssa. TestoPlus on ravintolisä, joten se ei korvaa monipuolista ruokavaliota vaan on tarkoitettu sen lisäksi. TestoPlus-valmiste alkaa vaikuttamaan heti sen käytön aloitettuasi ja käyttäjät ovatkin raportoineet selvistä muutoksista niinkin nopeasti kuin kahden viikon kuluessa valmisteen käytön aloittamisesta. TestoPlus-valmiste vaikuttaa kehon rasvanpolttoon, joten sitä käyttämällä on mahdollista laihtua. 

Voit tilata TestoPlus-ravintolisän verkossa ja postikululjen hinta on 6,90€.