iHerb

Kaikki arvostelut

iHerb

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

iHerb

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on noussut etenkin viime vuosina keskeiseksi puheenaiheeksi, mutta terveydestä huolehtiminen on toki tärkeää riippumatta siitä, kuinka paljon asiasta keskustellaan. iHerb pyrkii tarjoamaan ratkaisuja ihmisille, jotka etsivät tapoja parantaa ruokavaliotaan, tärkeiden ravintoaineiden saantia ja yleistä hyvinvointiaan. Kyseessä on siis ruokavalio- ja terveysalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen luonnonmukaisia tuotteita, esimerkiksi ravintolisiä. Yritys tunnetaan laajasta toimialueestaan sekä tuotevalikoimastaan, johon kuuluu edellä mainittujen ravintolisien lisäksi muun muassa luonnonkosmetiikkaa ja kylpyhuonetuotteita. Alta voit lukea lyhyen yrityskuvauksen sekä yrityksen asiakkaiden jättämiä kommentteja, joiden avulla saat lisää tietoa siitä, haluatko asioida yrityksen kanssa. Jos sinulla itselläsi on kokemuksia iHerbistä, voit jättää kommentin sivulle, jotta sivuston muut lukijat voivat viisastua kokemuksistasi. 
 
Tietoa iHerbistä 
iHerb on perustettu vuonna 1996 ja se on sittemmin laajentanut toimintaansa siten, että sen tuotteita jaellaan nykyisin ympäri maailmaa kuudesta jakelukeskuksesta käsin. Näistä neljä sijaitsevat Yhdysvalloissa, yksi Hongkongissa ja yksi Etelä-Koreassa. Pääjakelukeskus sijaitsee Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa, ja muut jakelukeskukset saavat tuotteensa sieltä käsin. Tuotteita voi ostaa yrityksen toimipisteistä tai sen verkkosivuilta. Suomesta käsin asioiville verkkosivut ovat näin ollen erityisen tärkeässä roolissa. Yritys korostaa pitävänsä varasto- ja toimituskäytänteitään korkeassa arvossa. Käytännössä tämä näkyy siten, että yritys säilöö tuotteensa korkeimman omakätisesti. Osoituksena hyvien käytänteiden mukaisesta toiminnasta yrityksellä on GMP-todistus. GMP-todistus perustuu Euroopan unionin ”Compilation of community procedures” -ohjeistoon ja toimii osoituksena siitä, että yrityksen toiminta täyttää todistuksen asettamat laatustandardit. Konkreettisesti standardien noudattaminen näkyy esimerkiksi tuotteille sopivina, 23–24-asteen lämpötiloina varastoissa, joissa yrityksen tuotteita pidetään. 
 
iHerbin tuotteet ja palvelut 

iHerbin tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Selkeästi suurimman osan yrityksen tuotelistasta muodostavat erilaiset ravintolisät, jotka jakautuvat edelleen kahteen alakategoriaan. Ensimmäiseen ja suurempaan näistä alakategorioista kuuluvat yleiset ravintolisät, kuten antioksidantti-, mineraali- ja vitamiinituotteet sekä omega-rasvahapot. Toinen alakategoria puolestaan suuntautuu yksinomaan urheiluun tarkoitettuihin ravintolisiin. Urheilijan valikoimaan kuuluu muun muassa proteiinivalmisteita, kreatiinia sekä urheiluun räätälöityjä multivitamiineja. Yrityksen laajan ravintolisävalikoiman lisäksi tarjolla on kosmetiikka- ja kylpyhuonetuotteita. Näistä erityisesti mainittakoon kylpy- ja suihkuöljyt, kosteuttavat voiteet, kasvonhoitotuotteet sekä meikit. Myös miesten kylpyhuonetuotteille on oma kategoria. Lisäksi yritys myy muita sekalaisia tuotteita, kuten ruokaa ja hoitotuotteita lemmikeille, teetä, kahvia ja lastenhoitotarvikkeita. Yrityksen jakeluverkko on laaja, joten tuotteita voi tilata miltei mistä tahansa päin maailmaa, myös Suomesta. Huomaathan kuitenkin, että koska tilaukset tulevat EU-alueen ulkopuolelta, saatetaan niistä periä erikseen tullimaksu tai arvonlisäveroa. Kannattaa siis tarkistaa Tullin tuoreimmat ohjeistukset ennen tuotteiden tilaamista. Nykyisellään ulkomaanlähetyksiä ei tarvitse tullata, mikäli niiden arvo on enintään 22 euroa. iHerbin tuotteista poikkeuksen tekevät hajuvedet, jotka on tullattava tilauksen arvosta riippumatta. Alle 150 € lähetyksistä maksetaan vain arvonlisävero, eli jos tilauksesi ei ylitä tätä summaa, ei sinun tarvitse maksaa erillistä tullimaksua. Huomaathan myös, että joitakin iHerbin myymistä tuotteista ei saa maahantuoda lainkaan. 
 
Kiitoksia, kritiikkejä ja vinkkejä iHerbin asiakkailta 
Jos sinulla on omakohtaisia kokemuksia iHerbin (iHerb melatoniini, vitamiinit tai muut tuotteet) kanssa asioimisesta, toivomme kovasti, että jättäisit sivustollemme arvostelun iHerbistä! Yksittäisiltä asiakkailta saadut kommentit ovat muille kuluttajille paljon arvokkaampia kuin mikään, mitä arvosteltava yritys itse tai edes meidän lyhyt tiivistelmämme voi kertoa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, olitko tyytyväinen tuotteisiin itsessään, or iherb alennuskoodi. Jos asioit asiakaspalvelun kanssa, olivatko yrityksen asiakaspalvelijat miellyttäviä? Saapuiko tilaus nopeasti ja kivuttomasti, vai oliko sen kanssa ongelmia? Jos ongelmia oli, pystyttiinkö ne selvittämään? Oliko tuotteiden tullaaminen erityisen vaikeaa? Olipa palautteesi sitten kiitosta, kritiikkiä tai molempia, antaa se varmasti arvokasta tietoa muille iHerbin kanssa asioimista suunnitteleville!