SuomiArvostelut

  Arvostelut iHerb

  Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on noussut etenkin viime vuosina keskeiseksi puheenaiheeksi, mutta terveydestä huolehtiminen on toki tärkeää riippumatta siitä, kuinka paljon asiasta keskustellaan. iHerb pyrkii tarjoamaan ratkaisuja ihmisille, jotka etsivät tapoja parantaa ruokavaliotaan, tärkeiden ravintoaineiden saantia ja yleistä hyvinvointiaan. Kyseessä on siis ruokavalio- ja terveysalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen luonnonmukaisia tuotteita, esimerkiksi ravintolisiä. Yritys tunnetaan laajasta toimialueestaan sekä tuotevalikoimastaan, johon kuuluu edellä mainittujen ravintolisien lisäksi muun muassa luonnonkosmetiikkaa ja kylpyhuonetuotteita. Alta voit lukea lyhyen yrityskuvauksen sekä yrityksen asiakkaiden jättämiä kommentteja, joiden avulla saat lisää tietoa siitä, haluatko asioida yrityksen kanssa. Jos sinulla itselläsi on kokemuksia iHerbistä, voit jättää kommentin sivulle, jotta sivuston muut lukijat voivat viisastua kokemuksistasi.

  Tietoa iHerbistä

  iHerb on perustettu vuonna 1996 ja se on sittemmin laajentanut toimintaansa siten, että sen tuotteita jaellaan nykyisin ympäri maailmaa kuudesta jakelukeskuksesta käsin. Näistä neljä sijaitsevat Yhdysvalloissa, yksi Hongkongissa ja yksi Etelä-Koreassa. Pääjakelukeskus sijaitsee Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa, ja muut jakelukeskukset saavat tuotteensa sieltä käsin. Tuotteita voi ostaa yrityksen toimipisteistä tai sen verkkosivuilta. Suomesta käsin asioiville verkkosivut ovat näin ollen erityisen tärkeässä roolissa. Yritys korostaa pitävänsä varasto- ja toimituskäytänteitään korkeassa arvossa. Käytännössä tämä näkyy siten, että yritys säilöö tuotteensa korkeimman omakätisesti. Osoituksena hyvien käytänteiden mukaisesta toiminnasta yrityksellä on GMP-todistus. GMP-todistus perustuu Euroopan unionin ”Compilation of community procedures” -ohjeistoon ja toimii osoituksena siitä, että yrityksen toiminta täyttää todistuksen asettamat laatustandardit. Konkreettisesti standardien noudattaminen näkyy esimerkiksi tuotteille sopivina, 23–24-asteen lämpötiloina varastoissa, joissa yrityksen tuotteita pidetään.

  Näistä koostuu hyvä ruokavalio


  iHerbin tuotteet ja palvelut

  iHerbin tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Selkeästi suurimman osan yrityksen tuotelistasta muodostavat erilaiset ravintolisät, jotka jakautuvat edelleen kahteen alakategoriaan. Ensimmäiseen ja suurempaan näistä alakategorioista kuuluvat yleiset ravintolisät, kuten antioksidantti-, mineraali- ja vitamiinituotteet sekä omega-rasvahapot. Toinen alakategoria puolestaan suuntautuu yksinomaan urheiluun tarkoitettuihin ravintolisiin. Urheilijan valikoimaan kuuluu muun muassa proteiinivalmisteita, kreatiinia sekä urheiluun räätälöityjä multivitamiineja. Yrityksen laajan ravintolisävalikoiman lisäksi tarjolla on kosmetiikka- ja kylpyhuonetuotteita. Näistä erityisesti mainittakoon kylpy- ja suihkuöljyt, kosteuttavat voiteet, kasvonhoitotuotteet sekä meikit. Myös miesten kylpyhuonetuotteille on oma kategoria. Lisäksi yritys myy muita sekalaisia tuotteita, kuten ruokaa ja hoitotuotteita lemmikeille, teetä, kahvia ja lastenhoitotarvikkeita. Yrityksen jakeluverkko on laaja, joten tuotteita voi tilata miltei mistä tahansa päin maailmaa, myös Suomesta. Huomaathan kuitenkin, että koska tilaukset tulevat EU-alueen ulkopuolelta, saatetaan niistä periä erikseen tullimaksu tai arvonlisäveroa. Kannattaa siis tarkistaa Tullin tuoreimmat ohjeistukset ennen tuotteiden tilaamista. Nykyisellään ulkomaanlähetyksiä ei tarvitse tullata, mikäli niiden arvo on enintään 22 euroa. iHerbin tuotteista poikkeuksen tekevät hajuvedet, jotka on tullattava tilauksen arvosta riippumatta. Alle 150 € lähetyksistä maksetaan vain arvonlisävero, eli jos tilauksesi ei ylitä tätä summaa, ei sinun tarvitse maksaa erillistä tullimaksua. Huomaathan myös, että joitakin iHerbin myymistä tuotteista ei saa maahantuoda lainkaan.

  Kiitoksia, kritiikkejä ja vinkkejä iHerbin asiakkailta

  Jos sinulla on omakohtaisia kokemuksia iHerbin (iHerb melatoniini, vitamiinit tai muut tuotteet) kanssa asioimisesta, toivomme kovasti, että jättäisit sivustollemme arvostelun iHerbistä! Yksittäisiltä asiakkailta saadut kommentit ovat muille kuluttajille paljon arvokkaampia kuin mikään, mitä arvosteltava yritys itse tai edes meidän lyhyt tiivistelmämme voi kertoa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, olitko tyytyväinen tuotteisiin itsessään, or iherb alennuskoodi. Jos asioit asiakaspalvelun kanssa, olivatko yrityksen asiakaspalvelijat miellyttäviä? Saapuiko tilaus nopeasti ja kivuttomasti, vai oliko sen kanssa ongelmia? Jos ongelmia oli, pystyttiinkö ne selvittämään? Oliko tuotteiden tullaaminen erityisen vaikeaa? Olipa palautteesi sitten kiitosta, kritiikkiä tai molempia, antaa se varmasti arvokasta tietoa muille iHerbin kanssa asioimista suunnitteleville!

  iHerb
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa iHerb

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko iHerb luotettava yritys?

  iHerb on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja iHerb tarjoaa?

  iHerb on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä iHerb-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.