SuomiArvostelut

  Arvostelut T-max

  Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut laskemaan jostain syystä ja haluaisit tukea sitä turvallisesti ja järkevästi ja ennen kaikkea varsin luonnollisesti? T-Max voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  T-Maxista
  T-Max -ravintolisään keskittynyt verkkokauppa on NutraQ AS:n yrityksen omistama. Kyseinen yritys on Norjan johtava suoraan kuluttajille ravintolisiä myyvä yritys. NutraQ on ollut jo markkinoilla yli 15 vuoden ajan. Heiltä löytyy oma asiantuntijatiimi tuotekehityksen tukena. Koska NutraQ on yksi markkinoiden suurimmista toimijoista, he ovat asettaneet alihankkijoilleen tietyt laatustandardit. Heidän arvoinaan siis on läpinäkyvyys, joka näkyy muun muassa siinä, että kaikkien tuotteiden ainesosat tulevat jäljitettävissä olevista lähteistä. T-Maxin asiakaspalvelu toimii numerosta 0800 413 770 käsin tai on mahdollista ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@t-max.fi

  T-Maxin tuotteet ja palvelut
  T-Max valmistaa T-Max nimistä ravintolisää, jonka tarkoituksena on parantaa miehen testosteronituotantoa ja siten yleistä suorituskykyä kaikissa elämän eri osa-alueilla. T-Max ravintolisän aineosat ovat seuraavat: Testofen® fenugreek/sarviapila (Trigonella foenum-graecum –uute), täyteaine (kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkisitraatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), pyridoksiinihydrokloridi. Yhdessä tabletissa on vaikuttavia aineita seuraavasti: Fenugreek (Trigonella foenum-graecum-uute) 600mg, Magnesium 125mg (33%*), Sinkki 10mg (100%*), B6-vitamiini 1,4mg (100%). Verkkosivuston mukaan Testofen®-uute edistää elimistössä olevan vapaan testosteronin hyödyntämistä. Vaikka testosteronitaso laskee, elimistössä on silti runsaasti testosteronia, jota elimistö ei pysty hyödyntämään. Tämän testosteronituotantoa tukevan ravintolisän hinta on seuraava ja sen pystyy tilaamaan kyseisen verkkosivuston tilauskaavakkeen kautta. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä saa T-Maxin® puoleen hintaan, ja se maksaa vain 14,95€, joka sisältää .toimituskulut 4,95€ ensimmäisestä paketista (neljän viikon annos). Seuraavat lähetykset maksavat 29,90€ sis. toimituskulut 4,95€. Lisäksi tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa tai irtisanomisaikaa, ja sen voi milloin tahansa lopettaa i ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisäksi tuote sisältää 14 päivän palautusoikeuden.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit T-Maxista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  ENE ruokavalio ja insuliiniresistenssi

  T-max
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa T-max

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko T-max luotettava yritys?

  T-max on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja T-max tarjoaa?

  T-max on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä T-max-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.